Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś robiłam sałatkę to dziewczynki dostały masę dobroci do zjedzenia :diabloti:
Same nie wiedziały co wybrać- w rezultacie wszystkie lepsze kęski zniosły z miseczki do swojego legowiska i teraz trzeba im będzie wymieniać hehe:evil_lol:
Ale im smakowało a to najważniejsze :loveu:

Posted

Jajeczka straszyka australijskiego- to te takie gładkie łaciate. Te drugie to jajka liśćca jesiennego.

I patyczaki. Mama i jedno z młodych. Dodam, że mała jest po trzech wylinkach więc jako nowo narodzone są jeszcze mniejsze. :lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Robactwo :eviltong: szczury :eviltong: a ja tu przyszłam do psów ;)

dzien dobry galerio :loveu: a własciwie dobry wieczór ..

A Witamy Witamy!:loveu:
Mikuś był kilka stron wcześniej. Spacerkowo było i łabędzie też były.:evil_lol:

puchu napisał(a):
Uwielbiam twoje robale :loveu: Spraw sobie jeszcze modliszkę, a się kiedyś do Ciebie zakradnę :diabloti:

A modliszkę też miałam, ale nie za długo. Bo padła. Jakoś nie przemawiają do mnie te zwierzaki. Wolę straszykowate. :cool3:

BBeta napisał(a):
Robaki bleee... :diabloti:

Szczury mieszkają w faunarium? :hmmmm:

Mieszkają to za dużo powiedziane. One tam mają tylko legowisko.(To taki największy format tego faunarium jaki był dostępny-chyba z pół metra długości ma:evil_lol:.) Cały czas mogą swobodnie chodzić po komodzie i półce. Choć na półkę tylko mała wchodzi. Luna nie da rady:diabloti:.
To jak mieszkamy na stancji. Na wakacjach przeprowadzając się do domów rodzinnych, dziewczynki też przeprowadzają się do trzypiętrowej klatki.

Marta_Ares napisał(a):
szczurki sliczene !!! :)

ale to robactwo okropne....

Robale nie są takie straszne. :evil_lol:Najbardziej lubię straszyki australijskie. :loveu:A na kończynach mają takie haczyki którymi się czepiają wszystkiego. Tak szczerze mówiąc to nawet chodząc po ręce podrapać mogą. :diabloti:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mieszkają to za dużo powiedziane. One tam mają tylko legowisko.(To taki największy format tego faunarium jaki był dostępny-chyba z pół metra długości ma:evil_lol:.) Cały czas mogą swobodnie chodzić po komodzie i półce. Choć na półkę tylko mała wchodzi. Luna nie da rady:diabloti:.
To jak mieszkamy na stancji. Na wakacjach przeprowadzając się do domów rodzinnych, dziewczynki też przeprowadzają się do trzypiętrowej klatki.

Wydaje mi się, że jednak mimo wszystko faunarium (46x30x17cm?) jest zdecydowanie za małe dla dwóch szczurów ;)

Posted

Nie mam nowych zdjęć. To wszystko co wgrywam to stare zdjęcia. Dlatego same szczurki na razie.
Musze jakieś zdjęcia Mikiemu cyknąć to będą psie.

Zdjęcia z serii " ile frajdy może zrobić dwóm szczurkom małe pudełko" :diabloti: