Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Nikomu się nie podobają filmiki ??
A my już kolejne chcemy wstawiać :diabloti:
Jak to się nie podobają ... :crazyeye: Właśnie tu wlazłam i obejrzałam :evil_lol: I oczywiście, że mi się podobają :loveu::loveu::loveu: A ten maluszek też tak biega ?

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszędzie czytam o kleszczach, a na swoim rudzielcu jeszcze ani jednego nie znalazłam (odpukać). Jeszcze mnie zaczną posądzać, że z psem na pole nie wychodzę i do kuwety robić każę :diabloti: A plenerowe zdjęcia to tylko fotomontaż :evil_lol:

Posted

Darianna napisał(a):
Wszędzie czytam o kleszczach, a na swoim rudzielcu jeszcze ani jednego nie znalazłam (odpukać). Jeszcze mnie zaczną posądzać, że z psem na pole nie wychodzę i do kuwety robić każę :diabloti: A plenerowe zdjęcia to tylko fotomontaż :evil_lol:

W końcu się wydało :eviltong: :evil_lol:

A filmiki świetne :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
A my właśnie wróciliśmy w wystawy :diabloti:
Mam baaardzo dużo zdjęć, ale nie było bernardynków :placz:
Za to miałam okazję poznać cardiganki :loveu:
Normalnie jestem tak zauroczona nimi,że szok :loveu:

No to czekamy na foteczki tego cardiganka:loveu:

Posted

[quote name='halgre58']http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz230.jpg - słodki maluszek .... :loveu: to ratlerek ?

http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz251-1.jpg - no taak... skąd ja to znam ... :evil_lol: a wchodzą tak gęsiego ... :evil_lol::evil_lol:

A właściwie to ja nie wiem co to takie małe jest, czy pinczerek czy chihuahua. Bo wygląd ma ratlerka ale pysiu tego drugiego :evil_lol:
Takie małe i wredne:diabloti:

Ogólnie to w tej trzyosobnikowej sforze role przewodnika ma Mickey, tak więc wszystkie robią to co On a że Milo boi się wody to stał tylko na brzegu :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A właściwie to ja nie wiem co to takie małe jest, czy pinczerek czy chihuahua. Bo wygląd ma ratlerka ale pysiu tego drugiego :evil_lol:
Takie małe i wredne:diabloti:

Taki śliczny słodziaszek i wredny ...:crazyeye::crazyeye: ? Eee tam ... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Taki śliczny słodziaszek i wredny ...:crazyeye::crazyeye: ? Eee tam ... :evil_lol::evil_lol:

Małe wredne w sensie, że ma charakterek :diabloti:
Ale jak chce(oczywiście On)to potrafi być słodziutki. :loveu:

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Cześć! :multi: Co tam u was? jak studia? :)
A cześć Wam studia dobrze, dziś miałam zaliczenie z łąkarstwa, które polegało na tym, że miałam do nauki 32 gatunki traw, które miałam się nauczyć, tzn nazwa polska, nazwa łacińska i liczba użytkowa. No i zaliczyłam.
Ogólnie to nie jest tak trudno, nie mam już tak jak w pierwszym semestrze, że kilka kolosów w jednym tygodniu tak, że trzeba było się uczyć kilku rzeczy na raz. Teraz mam raz na jakiś czas. :cool3:
Ale generalnie to jest tak cieplutko i fajnie, że się nie chce uczyć :diabloti:

A foteczki już przerabiam.