Bartiśkowa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no proszę jakigo smaaka dostał :loveu: Quote
ewatr Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Surikatka :eviltong::loveu: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz013-1.jpg Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Hej Wam :loveu: Sorcia, że nie wpadam tu na FB ani nie odwiedzam Waszych galeri, ale sesja dalej trwa i nie mam czasu na nic :placz: Jednocześnie dziękuję cioteczkom pamiętającym o nas :loveu: I na pocieszenie mam dla Was małą niespodziewankę :diabloti: Milo z koteczkiem mojej babci :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Aga K']Hey Paulinko :buzi:[/quote] Hejo Aga, miło Cię widzieć znowu :multi::multi: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ciesze sie, ze sie cieszysz z powodu tego ze mnie widzisz :mdrmed: Quote
Moniskaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/milodogo.jpg jak pięknie wyglądają :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Filmiki z przed spacerku i reakcja Mickey na to magiczne słowo "spacer" DSCN2207.flv video by MiQsA - Photobucket Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Z racji tego,że został mi jeszcze jeden egzamin i to najprzyjemniejszy bo z zoologi i tego że była ładna pogoda,właściwie to już wiosenna, bo do nas wiosna idzie już całą parą(co pokażę przy okazji) udaliśmy się na spacerek. Fotki też oczywiście wstawię ale przy innej okazji. A tymczasem drugi z filmików, czyli euforii cz. 2 po wypowiedzeniu jakże wyczekiwanego słowa:diabloti: DSCN2208.flv video by MiQsA - Photobucket Quote
Mike i Morgan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 On tylko wyczekuje na to magiczne słowo :diabloti: Cały dzień potrafi wsłuchiwać się czy ktoś nie wypowiedział przez przypadek słowa "pole" lub "siku":eviltong: A normalnie to potrafi spać i tak chrapać że szok :crazyeye: Jakby mały traktorek jechał w pobliżu :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='moniska']hehe niezły niezły :evil_lol:[/quote] Tiaa to jest słowo "spacer" jest jeszcze słowo "siku", trochę inaczej się objawia :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Co tam u was? Jak się czujeta? :lol::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ale tu u nas ruch :cool1: Ale co tam , wstawię fotki ze spacerku :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 "Lepszy profil" "Patrzę za ptakami" "Ale tu coś ładnie pachnie" "Ach ten kaganiec "Może uda mi się go ściągnąć" "Chyba jednak nie" Quote
Bartiśkowa_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 haha moje tak reagują na słowo jedziemy albo jak zobaczą że ktoś trzyma klucze od działki :evil_lol::loveu:fajny filmik Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 "No to biegam sobie dalej" "I dalej" "Zaznaczam teren:cool1:" "Coś tam ciekawego jest" "I biegnę do Pańci:loveu:" Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 "Tu już na smyczy, rozsiewam swoje zapachy" "Rozglądam się za czymś ciekawym" "Niucham" "Rozglądam się za moim Panem, który poszedł do sklepu":loveu: "Niuch cz. 2" "I śliczny uśmiech na koniec:loveu:" Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):haha moje tak reagują na słowo jedziemy albo jak zobaczą że ktoś trzyma klucze od działki :evil_lol::loveu:fajny filmik Chyba każdy ma jakieś takie swoje magiczne słowa, na które ich psiak reaguje w szczególny sposób":evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 AngelsDream napisał(a):Załapałam się na foty, super. :D Ano, ostatnio zaniedbałam trochę galerię, bo sesję miałam. Teraz zostały mi tylko wyniki z zoologii i już jestem w drugim semestrze :multi: Nie miałam praktycznie na nic czasu, w ogóle to chyba przez te kilka miesięcy od października to uczyłam się więcej niż w całym technikum :diabloti: Przyswoiłam tyle wiedzy, że szok. Wszystko w sumie było bardzo ciekawe(no może poza chemią:cool1:). Walczyłam, walczyłam i wywalczyłam. Teraz będę w drugim semestrze walczyć z biochemią :evil_lol:, cokolwiek by to znaczyło, brzmi gorzej niż chemia. A to już tragedia. Generalnie chemia uziemiła ok 70 osób z całego rocznika, bo właśnie przez nią tyle odeszło osób. Zostało jedynie drugie tyle...:cool1: Ale teraz idzie wiosna, to będę miała znacznie więcej czasu na fotki i na więcej spacerków :multi: Quote
Mike i Morgan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ano, ostatnio zaniedbałam trochę galerię, bo sesję miałam. Teraz zostały mi tylko wyniki z zoologii i już jestem w drugim semestrze :multi: Nie miałam praktycznie na nic czasu, w ogóle to chyba przez te kilka miesięcy od października to uczyłam się więcej niż w całym technikum :diabloti: Przyswoiłam tyle wiedzy, że szok. Wszystko w sumie było bardzo ciekawe(no może poza chemią:cool1:). Walczyłam, walczyłam i wywalczyłam. Teraz będę w drugim semestrze walczyć z biochemią :evil_lol:, cokolwiek by to znaczyło, brzmi gorzej niż chemia. A to już tragedia. Generalnie chemia uziemiła ok 70 osób z całego rocznika, bo właśnie przez nią tyle odeszło osób. Zostało jedynie drugie tyle...:cool1: Ale teraz idzie wiosna, to będę miała znacznie więcej czasu na fotki i na więcej spacerków :multi: No chemia dała nam nieźle popalić a do tego botanika wiele osób załatwiła:diabloti: Chemia na egzaminach poszła wszystkim lepiej niż botanika:eviltong: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/DSCN2217.jpg Fota zrobiona z lepszego profilu :diabloti::loveu: Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 nio, moj tez reaguje na slowo idziemy, jedziemy, SPACERek biochemia, hmmm, to chybamiala kiedys moja kolezanka i nioekojarzy mi sie dobrze :shake: wiem, ze strasznie wkuwala, a do tego zazwyczaj od tech przedmiotu sa jacyc nie ludzcy wykladowcy :shake: ale niechce straszyc - cieszmy sie, wiosna, 2 semestrem i super fotkami ;) fotki rowniez u mnie :cool3: nowe, WIEEELKIE :P Quote
Moniskaa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/DSCN2229.jpg Skayper to samo robi:diabloti: Quote
Recommended Posts