LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [CENTER]Jaki zwierzyniec :loveu:[/CENTER] Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 moniska napisał(a):Ślicznie!!! myszki nie gryzą? :razz: No własnie nie! Tzn nie wiem czy ogólnie nie gryzą, ale te nasze nie gryzą. Pewnie jakby się któraś bardzo wystraszyła to by złapała, ale tak to się nie zdarzyło, poza tym są z nami od maluszka, więc do naszego zapachu się już przyzwyczaiły...:cool3: a_ga.isk napisał(a):Ale fajny żółw :cool3: Też mam, tylko on taki dziwny jakiś. Je raz na 3 miesiące:stupid: Wczoraj 20:21No ładnie:crazyeye: A ja myślałam, że mojego rzadko karmie, dając jej raz w tygodniu coś do przekąszenia :evil_lol: A tu proszę, a Ty jakiego masz żółwia? Też czerwonolicego? anitaaa i bartis napisał(a): ile zwierzaczków masz :loveu: ate mycholki fajne :multi: Też coraz bardziej się do nich przekonuję:diabloti::loveu: Owczarkowa napisał(a):Jaki zwierzyniec :loveu: wieeeem i mi to bardzo odpowiada:evil_lol: Nie dość, że się uczę ciągle o zwierzakach to i w domku mam z nimi do czynienia:evil_lol::loveu::loveu::loveu: P.S Mam dla Was niespodziankę, aleee to od nowej stronki :razz::cool1: Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [CENTER]A co można robić po zootechnice? :diabloti:[/CENTER] Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Owczarkowa napisał(a):A co można robić po zootechnice? :diabloti: Qrde kiedyś tu wklejałam liste rzeczy jakie można robić po zootechnice, teraz to w sumie nie pamiętam:diabloti: Aleee, pracować ze zwierzętami, to na pewno :evil_lol: Ja będę robić też specjalizacje: hodowla zwierząt amatorskich, więc potem pewnie w tym kierunku pójdę, bo hodowla mnie kręci, że tak powiem ;) Quote
LadyK Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Qrde kiedyś tu wklejałam liste rzeczy jakie można robić po zootechnice, teraz to w sumie nie pamiętam:diabloti: Aleee, pracować ze zwierzętami, to na pewno :evil_lol: Ja będę robić też specjalizacje: hodowla zwierząt amatorskich, więc potem pewnie w tym kierunku pójdę, bo hodowla mnie kręci, że tak powiem ;) A co chcesz hodować? :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Owczarkowa'] A co chcesz hodować? :eviltong: Pewnie psy:eviltong: I to raczej duże, myślałam nad niufami, dogami albo benkami. Muszę tylko poznać te rasy, bardzo dobrze, żeby zdecydować, które mają odpowiedni charakter jak dla mnie:diabloti: Na trzecim roku, będę miała taki przedmiot: hodowla psów, więc poznam te i inne rasy od strony bardziej naukowej, zapewne dowiem się też jak wygląda hodowla, rozród itp itd, więc podstawy już będę miała. Potem tylko wcielić to w życie:eviltong: Poza tym pewnie jakieś mniejsze zwierzaki, typu fretki :evil_lol: I obiecana niespodzianka :lol: Świątecznie :x-mas: Quote
Mike i Morgan Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Fajne foteczki Majlo :loveu: Zaraz zje tą bańkę :eviltong: Pozdrawiam :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/P1140551.jpg ojej jaki świąteczny słodziak :loveu::multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 A tak w ogóle to cały czas się zastanawiam jak chłopaki się dogadają i jak to będzie, bo już niedługo wybywam do domu a Milo i Mickey w sumie się nie znają(widzieli się raz) a wiem, że Mickey nigdy raczej nie przepadał za szczeniakami i to jeszcze chłopcami. Także na prawdę nie wiem jak to będzie...:shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 na pewno się polubią :lol:U mnie Amiś też na początku nei polubił Bartka gryzł go warczał na niego wykorzystywał to że jest mały ale jużw niedługim czasie się przyzwyczaił i nawet zaczął go bronić przed psami :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):na pewno się polubią :lol:U mnie Amiś też na początku nei polubił Bartka gryzł go warczał na niego wykorzystywał to że jest mały ale jużw niedługim czasie się przyzwyczaił i nawet zaczął go bronić przed psami :loveu: Mam nadzieję, że się jakoś dogadają, ale rodzinkę tez musze ustawić, żeby nie faworyzowali jednego albo coś w tym stylu, bo same awantury będą:diabloti: Quote
a_ga.isk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No ładnie:crazyeye: A ja myślałam, że mojego rzadko karmie, dając jej raz w tygodniu coś do przekąszenia :evil_lol: A tu proszę, a Ty jakiego masz żółwia? Też czerwonolicego? Też. Próbowałam karmić częściej ale i tak nie jadł :cool1: Zresztą gad jeden tylko mięsko, pokarm z zoologicznego jest be. Jak był mały to nie był taki wybredny... z rybami nawet mieszkał, tylko że po trzech latach je zjadł:cool1: A co to za malec na świątecznych zdjęciach? I co do hodowli to ja miałam u mnie w szkole taki przedmiot w tamtym i tym roku... doszłam do obliczania procentowego maści/rodzaju szaty/i innych takich, młodych [wszystkich zwierząt nie tylko małych hodowlanych] Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 a_ga.isk napisał(a):Też. Próbowałam karmić częściej ale i tak nie jadł :cool1: Zresztą gad jeden tylko mięsko, pokarm z zoologicznego jest be. Jak był mały to nie był taki wybredny... z rybami nawet mieszkał, tylko że po trzech latach je zjadł:cool1: A co to za malec na świątecznych zdjęciach? I co do hodowli to ja miałam u mnie w szkole taki przedmiot w tamtym i tym roku... doszłam do obliczania procentowego maści/rodzaju szaty/i innych takich, młodych [wszystkich zwierząt nie tylko małych hodowlanych] Ten mały gniotek, to Milo mój drugi pies, tzn teraz mieszka w moim domu w Tarnobrzegu, ja mam ze sobą Mickey, oczywiście, więc w sumie mam dwa psiaki teraz.:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No wiesz przecie że ja do tyłu :eviltong: Jak się malucha dorobiłaś? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 a_ga.isk napisał(a):No wiesz przecie że ja do tyłu :eviltong: Jak się malucha dorobiłaś? :cool3: Wiem ;) W sumie to nie ja tylko moja siostra... Jak wyjechałam do Lublina na studia to się rodzince stęskniło za futrzakiem(zamiast tęsknić za mną to tęsknili za Mikim:diabloti:, nie no żarcik), więc sprawili sobie takie małe, pokraczne i wredne coś :evil_lol: Teraz ma chyba ze 4 m-ce i jak byłam w domu to miałam wrażenie,że on ma móżdżek wielkości ogonka, czyli prawie zerowy :evil_lol::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 móżdżek wielkości ogonka, czyli prawie zerowy :evil_lol::evil_lol: Ja to bym chciała żeby Dolly miała móżdżek wielkości jej ogonka... a właściwie to ogoniska, bo ona jaka duża taka hmm inna że tak powiem :evil_lol: Mały fajny jest:cool3: Quote
LadyK Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Na trzecim roku, będę miała taki przedmiot: hodowla psów, więc poznam te i inne rasy od strony bardziej naukowej, zapewne dowiem się też jak wygląda hodowla, rozród itp itd, więc podstawy już będę miała. Potem tylko wcielić to w życie:eviltong: Też chcę :loveu: A do jakiej szkoły chodziłaś przed studiami? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Owczarkowa napisał(a): Też chcę :loveu: A do jakiej szkoły chodziłaś przed studiami? :cool3: Technikum agrobiznesu w szkole rolniczej, więc za daleko od tematu nie odbiegłam :evil_lol: Także teoretycznie uprawnienia do prowadzenia własnej działalności gospodarczej już mam ;) Quote
LadyK Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [CENTER]Hmmm :diabloti: Muszę się zastanowić :evil_lol:[/CENTER] Quote
Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Owczarkowa napisał(a):Hmmm :diabloti: Muszę się zastanowić :evil_lol: Ja szukając technikum już wtedy myślałam o pracy z psami a jeśli nie z nimi to ogólnie ze zwierzętami. Agrobiznes jest niejako takim kierunkiem, bo łączy ze sobą agroturystykę, marketing, ekonomię i rolnictwo. Po skończeniu dostałam certyfikat ukończenia szkoły i zaliczenia egzaminu zawodowego a tym samym otrzymałam tytuł technika agrobiznesu. Teraz mogę spokojnie pracować w jakimś gospodarstwie agroturystycznym, tak jak pisałam otworzyć własną działalność gospodarczą ale również pracować np w banku(co jest dla mnie, mniej ciekawą perspektywą :evil_lol:). Zoologia jest ukierunkowaniem moich zainteresowań, a specjalizacja którą wybiorę za 2,5 roku(o ile dotrwam:evil_lol:) będzie już końcowym etapem mojej edukacji w stronę pracy ze zwierzętami, potem tylko kursy i szkolenia i już...;) Quote
Mike i Morgan Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ja szukając technikum już wtedy myślałam o pracy z psami a jeśli nie z nimi to ogólnie ze zwierzętami. Agrobiznes jest niejako takim kierunkiem, bo łączy ze sobą agroturystykę, marketing, ekonomię i rolnictwo. Po skończeniu dostałam certyfikat ukończenia szkoły i zaliczenia egzaminu zawodowego a tym samym otrzymałam tytuł technika agrobiznesu. Teraz mogę spokojnie pracować w jakimś gospodarstwie agroturystycznym, tak jak pisałam otworzyć własną działalność gospodarczą ale również pracować np w banku(co jest dla mnie, mniej ciekawą perspektywą :evil_lol:). Zoologia jest ukierunkowaniem moich zainteresowań, a specjalizacja którą wybiorę za 2,5 roku(o ile dotrwam:evil_lol:) będzie już końcowym etapem mojej edukacji w stronę pracy ze zwierzętami, potem tylko kursy i szkolenia i już...;) Oj napewno dasz radę i wytrwasz na studiach :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Hejoo :loveu: Wpadłam się przywitać i zdać relację ze spotkania moich chłopaczków :loveu: Nadzwyczaj dobrze ono przebiegło, Miki był zmęczony podróżą a Milo biegał ciągle za nim, chcąc się bawić i to go trochę denerwowało, więc kłapał na niego zębami, ale teraz sobie śpią, co prawda jeden pod biurkiem a drugi na łóżku ale żadnych większych kłótni nie było... Jak mi się uda zrobić jakieś fotki to wstawię...:cool3: Quote
halgre Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Czy mogę się tu przywitać :multi::multi::multi: ??? http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz067.jpg - mój Dindek też tak często leży... :evil_lol: i też w pościeli (prawie zawsze) :loveu: A tak wogle - dużo zwierzątek masz... fajnie !!!:multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='halgre58']Czy mogę się tu przywitać :multi::multi::multi: ??? http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz067.jpg - mój Dindek też tak często leży... :evil_lol: i też w pościeli (prawie zawsze) :loveu: A tak wogle - dużo zwierzątek masz... fajnie !!!:multi: Witamy się :buzi: I zapraszamy serdecznie :loveu: Już idę w odwiedzinki do Twojej galerii :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Wstawię fotki zaraz :diabloti: Quote
Recommended Posts