Paulina_mickey Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Marta_Ares']fotki mialybyc dzisiaj:eviltong:A będą będą, mój mały tymczasowicz:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Boziuniu - to wiewiórka? Jakie cudooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wiewióre masz?:loveu::loveu::loveu: jakie maleństwo:loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wiórka vel Basia :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:..... śliczne maleństwo :loveu: .. Paulina jak czujesz się w roli mamci ?:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Sorka dogo mi nie działało.Tak to malutka wiewiórka:loveu:Mam ją na odchowaniu.Jest kochana, wszyscy są nią zauroczeni, jest grzeczniutka i spokojna, chociaż dziś rano dała popis swoich możliwości:diabloti: Quote
ewatr Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Sorka dogo mi nie działało.Tak to malutka wiewiórka:loveu:Mam ją na odchowaniu.Jest kochana, wszyscy są nią zauroczeni, jest grzeczniutka i spokojna, chociaż dziś rano dała popis swoich możliwości:diabloti: O rany a co robi wieworka dając popis mozliwości ???:evil_lol:;) Quote
JIM Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jeny jaki słodki wiewiór :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ewatr napisał(a):O rany a co robi wieworka dając popis mozliwości ???:evil_lol:;) Też się nad tym zastanawiałam :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 wiewiórka odeszła za TM :placz::placz::placz: Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Bardzo mi jej szkoda, bo zawsze marzyłam o tym, żeby mieć wiewiórkę w domu, bo kocham te zwierzaczki. Malutkiej się nie udało, mam nadzieję że tam gdzie jest, jest jej dobrze. Ja mam również nadzieję,że nie zrobiłam niczego źle , bo wszystko czyniłam zgodnie ze wskazówkami lekarza i to nie było przeze mnie.:-( Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Póki jeszcze dogo działa to wstawię foty. Na spacerku. Quote
JIM Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Na pewno nie Ty zawiniłaś :calus: Chcialas dla niej jak najlepiej :calus: Sliczne zdjecia:) Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Julix napisał(a):Na pewno nie Ty zawiniłaś :calus: Chcialas dla niej jak najlepiej :calus: Sliczne zdjecia:)Julix mam pytanie w jakim Ty programie robisz banerki, bo szukam takiego(poza gimpem:diabloti:, bo nim nie umiem sie posługiwać) w którym właśnie będzie możliwość nakładania tła pod zdjęcie. Quote
basia bonnie Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Szkoda wiewióreczki :( Ale nie obwiniaj się! Ty zrobiłaś co mogłaś! A fotki Mickey'a są śliczne:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Za chwile jade do mojego TZ na wieś, wiec może cykne troche fotek Morganowi:cool3: Quote
JIM Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja tu o wiewiorze a Ty o programie :eviltong::diabloti: :lol: Działam w Photoshopie 7.0 ale sa juz nowsze, lepsze wersje.. niestety jak dla mnie za drogo :cool1: ale zawsze mozna sobie 30 dniowa wersje sciagnac i wyprobowac ;) Ja akurat dostałam tego PS-a, choc wiem, że dużo osób ściąga z netu :p Quote
M&T Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Twój Mickey jest bosski :D Wszyscy Mickey'owie są piękni! xD Buźki dla was :) Quote
Recommended Posts