Paulina_mickey Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 puchu napisał(a):I jak maluchy? Już w nowych domkach?maluszki jeszcze są u mnie....ale już jutro albo w czw ich nie będzie...:placz: Quote
puchu Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Świetnie, że znalazły domy :multi: Nie martw się, już inne bidy czekają na DT Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Nikt do nas nie zagląda ale i tak wkleje zdjęcia. Świąteczne :loveu: Mój elfik kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Miki mikołaj :loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
ewatr Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dla najsliczniejszego Miokołajka na świecie:loveu: i jego Pani :loveu:: http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/9.htm Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='ewatr']Dla najsliczniejszego Miokołajka na świecie:loveu: i jego Pani :loveu:: http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/9.htm Dziekuje bardzo :buzi: LUIZA I FUNIA Wam też bardzo dziekuje :*:*:* Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Piękny mikołajkowy Mickey :loveu: Wesołych świąt! http://images31.fotosik.pl/85/b89876301aae4101.jpg Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Piękny mikołajkowy Mickey :loveu: Wesołych świąt! Dziekuje Gonia :buzi: ,ucałuj Aze:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ale sliczny mikolajek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Świetne mikołajkowe zdjęcia :loveu: A od nas: Wesołych Świąt! :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_elf61.jpg jakie cudne :ilvoeyou: Paulinko Wesołych Świąt :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ a_ga.isk Marta_Ares dzieki dziewczyny :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Co słychać :)?a no dobrze...generalnie wszystko układa sie super. Jestem szczęśliwa przede wszystkim z powodu Jessy i Kajtusia. Świeta już tuż tuż, przygotowania prawie skończone :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Czeeeeść :* U mnie przygotowania dopiero w toku... jeszcze całą kuchnia przede mną :placz: I prezenty popakować trzeba, zwłaszcza dla zwierzaków, żeby nie wyniuchały :razz: Wesołych Świąt! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeeeeść :* U mnie przygotowania dopiero w toku... jeszcze całą kuchnia przede mną :placz: I prezenty popakować trzeba, zwłaszcza dla zwierzaków, żeby nie wyniuchały :razz: Wesołych Świąt! :loveu: ja jeszcze tylko drobne porządki i gotowe :diabloti: Również Wesołych Świąt :buzi: Quote
puchu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 W Dniu Bożego Narodzenia Składamy Wam życzenia Gwiazdki najjaśniejszej, 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości http://www.uhh.pl/?str=&kod=cHVzaWVr Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9155133&postcount=240 Quote
Ewa&kumpel Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Quote
Paulina_mickey Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 dzięki za wierszyczki :buzi: :loveu: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hejka Paulinko moze jakieś fotki :cool3: Dzięki za życzonka nie miałam jak odpisać bo nie mam kasy na koncie :placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Hejka Paulinko moze jakieś fotki :cool3: Dzięki za życzonka nie miałam jak odpisać bo nie mam kasy na koncie :placz: Zaraz wstawie fotki psiaka mojego TZ'a :loveu: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Zaraz wstawie fotki psiaka mojego TZ'a :loveu: Już widziałam :eviltong: Quote
Recommended Posts