BBeta Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ale on nie będzie chciał w tym chodzić... jest przyzwyczajony do kolczatki i nic już tego raczej nie zmieni...[/quote] To Ty jesteś przyzwyczajona do kolczatki nie on. Myślisz, że chodzenie w kolcach sprawia mu przyjemność ?? Z takim nastawieniem to na pewno tego nie zmienisz, już z góry wiesz, że łańcuszek mu się nie spodoba. Przecież kolczatka od łańcuszka różni się tylko tym, że ma kolce, jest zrobiona z tego samego materiału, więc pies na pewno nie będzie miał nic przeciwko zmianie, a i spacery staną się dla niego przyjemniejsze Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='BBeta']To Ty jesteś przyzwyczajona do kolczatki nie on. Myślisz, że chodzenie w kolcach sprawia mu przyjemność ?? Z takim nastawieniem to na pewno tego nie zmienisz, już z góry wiesz, że łańcuszek mu się nie spodoba. Przecież kolczatka od łańcuszka różni się tylko tym, że ma kolce, jest zrobiona z tego samego materiału, więc pies na pewno nie będzie miał nic przeciwko zmianie, a i spacery staną się dla niego przyjemniejsze[/quote] Tak chodzenie w kolczatce a raczej pół kolczatce sprawia mu przyjemność... Gdyby mu miala sie dziać krzywda to na pewno bym jej nie zakladała... poza tym jeśli kolczatki są dostepne w sklepach to znaczy że nie sa zadną zbrodnią... on ją lubi i TYLE...nie mam zamiaru nic zmieniać... Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Czesc Paulinko:cool3: Ale wysyp zdjec :loveu: No wies co? Chcesz nas wystraszyc zebami Mickey'a? :diabloti: :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Paulina_mickey napisał(a):on ją lubi i TYLE...nie mam zamiaru nic zmieniać... Rozumiem, że pytałaś go o zdanie... Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 BBeta napisał(a):Rozumiem, że pytałaś go o zdanie... nie:roll: znam go od ponda 6 lat i zdążyłam poznać jego "mowe ciała" wiem jak reaguje na coś co lubi a coś czego nie...nie potrzebuje słów żeby widzieć czego chce mój pies a co sie mu nie podoba... Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Czesc Paulinko:cool3: Ale wysyp zdjec :loveu: No wies co? Chcesz nas wystraszyc zebami Mickey'a? :diabloti: :evil_lol: to chyba nawet moja siostra robiła..chciala pokazac jego przodozgryz ale nie wszyło:roll: Quote
Samturia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak mi isę włąśnie wydawało że ma jakiś dziwny układ tych zębów... xD Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Samturia napisał(a):Tak mi isę włąśnie wydawało że ma jakiś dziwny układ tych zębów... xD dolną szczęke ma wysuniętą do przodu:diabloti: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Paulina_mickey napisał(a):dolną szczęke ma wysuniętą do przodu:diabloti: :loveu: O łii :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 te ząbki które widać to własnie dolna szczęka:loveu: poza kłem oczywiście Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] te ząbki które widać to własnie dolna szczęka:loveu: poza kłem oczywiście Paulinko cóż Ty mu robisz, ze kiełki pokazuje :evil_lol: :evil_lol: ? A moze On tak fabrycznie? :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Paulinko cóż Ty mu robisz, ze kiełki pokazuje :evil_lol: :evil_lol: ? A moze On tak fabrycznie? :loveu: on od malego miał krzywy zgryz a na tych fotach był zaspany i tak sie mu wtedy czasem wargi podwijają i widać ta szczęke:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Paulina_mickey napisał(a):on od malego miał krzywy zgryz a na tych fotach był zaspany i tak sie mu wtedy czasem wargi podwijają i widać ta szczęke:diabloti: Słodki taki zgryz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musi miec fantastyczne sny :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Słodki taki zgryz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musi miec fantastyczne sny :loveu: nie raz mam wrażenie że śni mu sie jak biega albo jak ssie cycusia mamy:loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hej:multi: Jak mnie tu dawno nie było :crazyeye::shake::oops: Aż się zakurzyło :evil_lol: Ahh.. Mickey:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Paulina, nie zaniedbuj galerii... :mad: :p Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Paulina, nie zaniedbuj galerii... :mad: :p na DGM jestem kilka razy dziennie tylko że w galerii żadko coś pisze...:roll: Quote
Paulina_mickey Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 jutro wyniki moich pisemnych matur:cool3: zdam czy nie zdam?:eviltong: oto jest pytanie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Paulina_mickey napisał(a):jutro wyniki moich pisemnych matur:cool3: zdam czy nie zdam?:eviltong: oto jest pytanie:evil_lol: Jeszcze pytasz... pewnie, że zdasz!!! ;) Quote
puchu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Też rzadko po galeriach teraz latam. Specjalnie zaglądam zobaczyć ak Ci poszło, a tu cicho... Pochwal się! :) Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 zdałam:multi: wybaczcie że tylko tyle ale jestem padnięta...:shake: jutro napisze wiecej:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):nie raz mam wrażenie że śni mu sie jak biega albo jak ssie cycusia mamy:loveu: :loveu: Ojejciaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Paulina_mickey napisał(a):zdałam:multi: wybaczcie że tylko tyle ale jestem padnięta...:shake: jutro napisze wiecej:cool3: GRATULUJĘ PAULINKO!! :multi: :multi: :multi: :multi: :pepsi: Quote
Recommended Posts