Paulina_mickey Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Aga K napisał(a):wkońcu wróciłaś :multi::multi::multi: taaaak i'm back:diabloti: miło Cie u nas widzieć:loveu: :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U mnie tak samo - pojechaliśmy do lasu, 'zabezpieczyliśmy' psa jakąś śmierdzącą ziołami obrożą, a pierwszy kleszcz jaki znaleźliśmy(po paru dniach) wbił się właśnie w kark :angryy: Witaj po przerwie :smile: Jak jesteś to i galeria przestanie pustką świecić ;-)hey:buzi: no włąsnie w tym roku to te kleszcze przesadzają i to ostro:angryy: :mad: no ale cóź zrobić?po prostu trzeba unikac spacerów w takie miejsca...:roll: Quote
a_ga.isk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Dlaczego za późno:cool3: Sporo osób ode mnie z klasy idzie na do tej szkoły co ja tylko niektórzy kierunki zieniają...ale dobrze mieć kogoś znajomego obok siebie na początek:lol: U mnie było prawie za późno, miejsc w klasie już brak :) A pozatym to witam:eviltong: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ciesze sie, że miło mnie u was wiedzieć - ZAPRASZAMY W KOŃCU DO NAS :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 a_ga.isk napisał(a):U mnie było prawie za późno, miejsc w klasie już brak :) A pozatym to witam:eviltong: a witam witam:buzi: Aga K napisał(a):ciesze sie, że miło mnie u was wiedzieć - ZAPRASZAMY W KOŃCU DO NAS :eviltong::eviltong::eviltong:hey:D byliśmy u Was:cool3: a co z tymi psiakami?wiadomo coś:-( Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Mam tu psiaka w potrzebie może ktoś go zauważy ,wklejam link :D Sunia jest śliczna:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70472 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 mam tu kolejną bidulke która na wczoraj potrzebuje domQ...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5909476#post5909476 Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj Kochana :multi: Paulina_mickey napisał(a): dziś chyba zdecydowałam gdzie pójde dalej do szkoły...i co bede robić otóż mam zamiar iśc na Państwową Wyższą Szkołe Zawodową w Tbg na kierunek pedagogika specjalizacji nie pamiętam dokładnie coś chyba w stylu pedagogika pracy socjalnej czy cuś takiego:eviltong: jeszcze nie wiem czy zaoczne czy stacjonarne bo z jednej strony jak bym poszła na stacjonarne to miała bym cały tydzień szkołe a wolne tylko w weekend z kolei jak bym wybrała zaoczne to szkołe miała bym tylko w weekend a na tygodniu mogła bym sobie coś dorobić gdzieś czy nawet starz odrobić... ja nie bardzo przepadam za dziećmi tzn są rzeczy które bardziej mnie kręcą ale zdecydowałam że pójde na to ponieważ to w pewien sposób może mnie przygotować do tego co chce robić kiedyś...mam zamiar w między czasie też zrobić sobie kurs dogoterapeuty albo tresera tylko problem w tym że nie wiem gdzie niedaleko mnie można zrobić takie kursy... jestem zadowolona z siebie bo ogulną wizje tego co chce robić i jak do tego dojde mam:multi: a to sie liczy dla mnie najbardziej...a szczeguły?na to przyjdzie czas w odpowiedniej chwili:D Gratuluje wyboru studiów :lol: Ja np. widze jaka jest sytuacja u nas w domu. Jeden z braci skończył studia dzienne i normalnie czasu nie miał na nic, ale to szczegol ;-) Zaś drugi jest na zaocznych, a tygodniu pracuje na umowę zlecenie i dzien czy dwa przed zajęciami robi sobie troche luzu w pracy i uczy się. ;) Fakt faktem, ze w sobote i niedziele co dwa tygodnie siedzi od rana do wieczora na uczelni, co wymaga dużo zdrowia. :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A może już czas wrzucić jakieś nowe foteczki Mickiego? ? ? Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):A może już czas wrzucić jakieś nowe foteczki Mickiego? ? ? zgadzam sie z przedmówcą ;) Quote
Paulina_mickey Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):A może już czas wrzucić jakieś nowe foteczki Mickiego? ? ? ewatr napisał(a):zgadzam sie z przedmówcą ;-) jutro powinnam mieć aparat to coś może uda sie zrobić:D Quote
Paulina_mickey Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Paulinko :multi: hey Gosiu kochana:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 DOOPKA:diabloti: :evil_lol: (leprzy profil:diabloti: :diabloti: ):eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Łiii ile fotek! :multi: :multi: :multi: Ale to mnie rozbroiło, oplułam monitor ze śmiechu :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] COOO???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dobrze widze?? Mickey w szelkach ??? On sie dał????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A TO CHECA :D:D:D ślicznie mu w nich :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No a teraz kiedy się uspokoiłam to przepraszam że tyle mnie ie było.... Fotki Mikusi zarąbiste jak zwykle... a ch ten jego urok osobisty :iloveyou: Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):COOO???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dobrze widze?? Mickey w szelkach ??? On sie dał????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A TO CHECA :D:D:D ślicznie mu w nich :D:D:D no właśnie sie nie dał i powróciła stara dobra kolczatka:roll: Quote
Mada&Teodor Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No i są super foteczki :multi: :multi: :multi: A ta chyba najsłodsza :loveu: Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dawno nas tu nie było...ale wiele się nie zmieniło :lol: Mickey jak zawsze przystojniak :loveu: Quote
Korenia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']no właśnie sie nie dał i powróciła stara dobra kolczatka:roll:[/quote] Jest taki wybór obroży, a Ty go ubierasz w kolczatke :crazyeye: Jak nie chce chodzić w szelkach to wszytko jest lepsze od kolców, jak tak bardzo preferuje metal, to zakup łańcuszek... Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Korenia']Jest taki wybór obroży, a Ty go ubierasz w kolczatke :crazyeye: Jak nie chce chodzić w szelkach to wszytko jest lepsze od kolców, jak tak bardzo preferuje metal, to zakup łańcuszek...[/quote] no własnie u niego nic nie jest leprzego niż kolczatka... w obroży sie dusi a szelek nie trawi, łańcuszek zrywa... Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='BBeta']Podwójny łańcuszek na pewno się nie zerwie[/quote] ale on nie będzie chciał w tym chodzić... jest przyzwyczajony do kolczatki i nic już tego raczej nie zmieni... Quote
ewatr Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 nie wstydaj Mikuś :lol: ale z drugiej stroni ci sie nie dziwie :shake: jak ci Pancia takie foty robi :evil_lol: Quote
Recommended Posts