Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):a no witam, witam :cool3: co tam słychać u Was? a u nas leci sobie po malutQ dziś znalazłam kolejne dwa kleszcze na Mickey:roll: czyli łącznie po wypadzie na spacer miał ich juz 15...masakra:shake: a jutro mam ustny angielski i potem koniec matury:D Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja na Kaji też ostatnio znalazłam chyba z 5 :angryy: Ale masz fajnie, jeszcze troche i wakacje :p Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a u nas leci sobie po malutQ dziś znalazłam kolejne dwa kleszcze na Mickey:roll: czyli łącznie po wypadzie na spacer miał ich juz 15...masakra:shake: a jutro mam ustny angielski i potem koniec matury:D ah te kleszcze :shake: a u nas żadnych nie ma :cool3: dziwne sama wyjmujesz mu te małe paskudniki? matura.. hmm.. no to powodzenia życzę :cool3: trochę spóźnione, ale zawsze :D Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BBeta napisał(a):Ja na Kaji też ostatnio znalazłam chyba z 5 :angryy: Ale masz fajnie, jeszcze troche i wakacje :p w sumie to wakacje mam odkąd zdałam ustny polski:diabloti: bo angielskim sie nie przejmuje:cool3: Tina.Sara napisał(a):ah te kleszcze :shake: a u nas żadnych nie ma :cool3: dziwne sama wyjmujesz mu te małe paskudniki? matura.. hmm.. no to powodzenia życzę :cool3: trochę spóźnione, ale zawsze :-Dmoże po prostu Twoje psiaki nie łapią kleszczy...ale miki wystarczy że wejdzie w las i od razu go obsiadają:roll: sama mu wyciągam bo gdybym chciała chodzić za każdym razem z tym do weta to pani doktor by zwątpiła:evil_lol: ale nie raz jak zostaje głowa to musze iść tym bardziej że miki ma uczulenie na kleszcze i pchły...:shake: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a): może po prostu Twoje psiaki nie łapią kleszczy...ale miki wystarczy że wejdzie w las i od razu go obsiadają:roll: sama mu wyciągam bo gdybym chciała chodzić za każdym razem z tym do weta to pani doktor by zwątpiła:evil_lol: ale nie raz jak zostaje głowa to musze iść tym bardziej że miki ma uczulenie na kleszcze i pchły...:shake: oj biedny, biedny :shake: a obroża przeciw tym małym, wrednym, chamskim stworom? :cool3: Quote
puchu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Własnie przeglądam kierunki studiów...Wybrałaś już coś? Może tu coś znajdziesz Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):oj biedny, biedny :shake: a obroża przeciw tym małym, wrednym, chamskim stworom? :cool3: on ma i obroże i dostał krople od weta przeciw kleszczom i pchłom ale to nic w jego przypadku chyba nie daje...:angryy: puchu napisał(a):Własnie przeglądam kierunki studiów...Wybrałaś już coś? Może tu coś znajdzieszno własnie nie moge nic wybrac co by było nie daleko mnie i w miare ciekawe:roll: dzieki za stronke na pewno tam zaglądne:D Quote
puchu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Napewno coś znajdziesz :) A może się dogadać z kimś i jak znajdziesz jakiś fajny kierunek troche dalej, to razem wynając coś małego, a Mickeya zabrać ze sobą? Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 puchu napisał(a):Napewno coś znajdziesz :) A może się dogadać z kimś i jak znajdziesz jakiś fajny kierunek troche dalej, to razem wynając coś małego, a Mickeya zabrać ze sobą? też o tym myślałam ale nie wiem co z tego wyjdzie... a Ty co planujesz? ja wiem jedno weterynaria odpada na bank Quote
puchu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a):też o tym myślałam ale nie wiem co z tego wyjdzie... a Ty co planujesz? ja wiem jedno weterynaria odpada na bank Kierunek studiów raczej hobbystycznie - kulturoznawstwo, europeistyka, może etnologia, itp. Skałdam też po za Wawe. Chce być groomerem, czy ogólnie pracować z psami, ale na weterynarei czy zootechnika się nie nadaje. Quote
Bewarka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wchodze w ostatni dzisiejszy wątek i mówie...DOBRANOC!!! :D Quote
marzenna79 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a u nas leci sobie po malutQ dziś znalazłam kolejne dwa kleszcze na Mickey:roll: czyli łącznie po wypadzie na spacer miał ich juz 15...masakra:shake: a jutro mam ustny angielski i potem koniec matury:D Witaj Paulinko Mickeykowa !!!:multi::loveu: :Rose: 15 kleszczy ??? :crazyeye: Paulinko kup mu KILTIX obróżkę... :loveu: Sukces ją ma i zero kleszczy.:multi::multi: Powodzenia na angielskim. :loveu: :buzi: Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki.:thumbs::cool2: :hand: Pozdrawiam rybko... Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Witaj Marzenko:buzi: dziekuje za cudownego aniola:loveu: a co do anglika to 14/20:roll: szczerze to liczyłam na wiecej ale te babki nawet nie pozwoliły mi sie do końca wysłowic...:mad: Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 puchu napisał(a):wszystkiego naj z okazji imienin :) dziekuje i wzajemnie:buzi::loveu: chociaż ja tam wole urodziny obchodzić:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Witam wszystkich :buzi: co tam u Was słychać? u nas pustki w galeri:-( dziś chyba zdecydowałam gdzie pójde dalej do szkoły...i co bede robić otóż mam zamiar iśc na Państwową Wyższą Szkołe Zawodową w Tbg na kierunek pedagogika specjalizacji nie pamiętam dokładnie coś chyba w stylu pedagogika pracy socjalnej czy cuś takiego:eviltong: jeszcze nie wiem czy zaoczne czy stacjonarne bo z jednej strony jak bym poszła na stacjonarne to miała bym cały tydzień szkołe a wolne tylko w weekend z kolei jak bym wybrała zaoczne to szkołe miała bym tylko w weekend a na tygodniu mogła bym sobie coś dorobić gdzieś czy nawet starz odrobić... ja nie bardzo przepadam za dziećmi tzn są rzeczy które bardziej mnie kręcą ale zdecydowałam że pójde na to ponieważ to w pewien sposób może mnie przygotować do tego co chce robić kiedyś...mam zamiar w między czasie też zrobić sobie kurs dogoterapeuty albo tresera tylko problem w tym że nie wiem gdzie niedaleko mnie można zrobić takie kursy... jestem zadowolona z siebie bo ogulną wizje tego co chce robić i jak do tego dojde mam:multi: a to sie liczy dla mnie najbardziej...a szczeguły?na to przyjdzie czas w odpowiedniej chwili:D Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Gratuluję decyzji ;) Ja też dopiero co się zdecydowałam i prawie za późno *uff* u nas pustki w galeri:-( Zdaje Ci się tu nigdy nie ma pusto ;P A fotki będą? ;) Quote
puchu Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Co tu tak pusto? :crazyeye: Chwal się natychmiast jak wakacje mijają i jak idzie naklanianie Mickeya do szelek! Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 pff... opbróżki nic nie dają.... lepiej już frontline albo fiprex Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 a_ga.isk napisał(a):Gratuluję decyzji ;) Ja też dopiero co się zdecydowałam i prawie za późno *uff* Zdaje Ci się tu nigdy nie ma pusto ;P A fotki będą? ;) Dlaczego za późno:cool3: Sporo osób ode mnie z klasy idzie na do tej szkoły co ja tylko niektórzy kierunki zieniają...ale dobrze mieć kogoś znajomego obok siebie na początek:lol: Aga K napisał(a):Heeeeejjkaaaa :multi::multi::multi: Hyeka:buzi: puchu napisał(a):Co tu tak pusto? :crazyeye: Chwal się natychmiast jak wakacje mijają i jak idzie naklanianie Mickeya do szelek!jestem jestem:D wakacje spoko...nic nie robie nie mam żadnych konkretnych zajęć takrze leniu****e na maxa:evil_lol: czasem tylko chodze do szkoły na zajęcia w celu przygotowania na egzamin zawodowy a co do szelek to tragedia...:roll: on ich po prostu nienawidzi tak samo jak kagańca różnica tylko taka że jak mu je założe to sie w mare rusza w przeciwieństwie kiedy zakładam mu kaganiec... zawsze przed samym wyjściem kiedy mu mówie że idziemy na polko to zaczyna sie niesamowita radość a kiedy tylko widzi że biore w ręke szelki momentalnie przestaje sie cieszyć...:roll: ehh:-( Aga K napisał(a):cisza jak makiem zasiałi'am back:diabloti: Samturia napisał(a):pff... opbróżki nic nie dają.... lepiej już frontline albo fiprexwiem że nic nie dają...:roll: na razie unikam chodzenia do lasu na spacerki wiec kleszczy na razie nie widać... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a): wiem że nic nie dają...:roll: na razie unikam chodzenia do lasu na spacerki wiec kleszczy na razie nie widać... U mnie tak samo - pojechaliśmy do lasu, 'zabezpieczyliśmy' psa jakąś śmierdzącą ziołami obrożą, a pierwszy kleszcz jaki znaleźliśmy(po paru dniach) wbił się właśnie w kark :angryy: Witaj po przerwie :) Jak jesteś to i galeria przestanie pustką świecić ;) Quote
Recommended Posts