Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Paulinko Mickeykowa !!!
Pozdrawiamy Was i miziamy za uszkiem Mickeyka.:loveu:
Uciekamy do ogródka pobawić się w ogrodnika.:multi:
Będziemy sadzić pnącą fasolę ozdobną.:p
Pa, pa.:multi::loveu:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeeloł :buzi:
Jak leci ?
Ja dzisiaj miałam występ... śpiewałysmy dla Francuzek. A potem one miały jakieś skecze. Hahaha no prze masakra była. Takie zianie że szok :D
no i prze jestem zmeczona... masakra...
hey Edytko:buzi:
czoraj mnie nie było na DGM bo po powrocie ze szkoły uczyłam sie anglika a potem pojechaliśmy do Mielca do schroniska...
najpierw nie mogliśmy znaleśc drogi a potem jak już naleźliśmy to doznaliśmy szoku...tylko psiaków wszystkie szczekają i piszczą.Pani ze schroniska nie była za miła wpuściła tylko dwie z czterech osób szybko pokazała nam jakieś szczeniaki i wyprowadziła za brame:roll: nawet za bardzo nie wiedziała gdzie są jakie psy...my szukaliśmy Oposka,którego znalazłam na stronie internetowej ale ona po pierwsze nie wiedziała o takim psie a po drugie na samym początku tej "wizyty" nie chciała nas zbytnio wpuścić bo powiedziała że mamy przyjechać z jakimś rodzicem a my przecież mamy po 20 lat:mad:
także generalnie to wszystko wyglądało tragicznie...biedne psiaki:-(
[quote name='puchu']dobra imprzeza nie jest zła :diabloti: kiedy powtarzamy w relalu? :diabloti:hehe no masz racje:diabloti: a imprezowac będziemy po maturze:diabloti: :evil_lol:
[quote name='gogunia']Cześć Paulina :loveu: cześc goguniu :buzi:
[quote name='marzenna79'] Witaj Paulinko Mickeykowa !!!
Pozdrawiamy Was i miziamy za uszkiem Mickeyka.:loveu:
Uciekamy do ogródka pobawić się w ogrodnika.:multi:
Będziemy sadzić pnącą fasolę ozdobną.:p
Pa, pa.:multi::loveu:
Witam Marzenke:buzi::Rose:
oj ja też bym tak chciała do ogródka a ja musze do książek:placz:
już za niedługo matura a ja jeszcze prezentacje musze dokończyć...:roll:
eh już bym chciała zeby było po tych egzaminach...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']
Witam Marzenke:buzi::Rose:
oj ja też bym tak chciała do ogródka a ja musze do książek:placz:
już za niedługo matura a ja jeszcze prezentacje musze dokończyć...:roll:
eh już bym chciała zeby było po tych egzaminach...
Paulinko, nie martw się, zdążysz.:roll: :loveu:
Poza tym kochana będę trzymała za Ciebie na maturze kciuki.:thumbs::thumbs:
"Nie taki diabeł straszny, jak go malują.":diabloti: :evil_lol:
Zdasz maturę i będziesz miała wakacje, to pójdziesz sobie do ogródka.:loveu: ;)
Zobaczysz, że matura , to bułka z masłem.
:buzi: :hand:
Trzymaj się !!!!!!! :multi:

Posted

[quote name='marzenna79']Paulinko, nie martw się, zdążysz.:roll: :loveu:
Poza tym kochana będę trzymała za Ciebie na maturze kciuki.:thumbs::thumbs:
"Nie taki diabeł straszny, jak go malują.":diabloti: :evil_lol:
Zdasz maturę i będziesz miała wakacje, to pójdziesz sobie do ogródka.:loveu: ;)
Zobaczysz, że matura , to bułka z masłem.:buzi: :hand:
Trzymaj się !!!!!!! :multi:

za trzymanie kciuków nie bede dziekowac żeby nie zapeszyć
a jesli zdam a mysle pozytywnie to bede miała rzeczywiście wakacje:cool3:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
a potem pojechaliśmy do Mielca do schroniska...
najpierw nie mogliśmy znaleśc drogi a potem jak już naleźliśmy to doznaliśmy szoku...tylko psiaków wszystkie szczekają i piszczą.Pani ze schroniska nie była za miła wpuściła tylko dwie z czterech osób szybko pokazała nam jakieś szczeniaki i wyprowadziła za brame:roll: nawet za bardzo nie wiedziała gdzie są jakie psy...my szukaliśmy Oposka,którego znalazłam na stronie internetowej ale ona po pierwsze nie wiedziała o takim psie a po drugie na samym początku tej "wizyty" nie chciała nas zbytnio wpuścić bo powiedziała że mamy przyjechać z jakimś rodzicem a my przecież mamy po 20 lat:mad:

no to Paulinko przyjęli Was w schronisku , że tak powiem z otwartymi rękami ;)

wybacz sarkazm ale co mozna powiedzieć innego ?
jedynie tylko to ,że jak byłam tam ostatnio to było 2 pracowników i kierownik na zmianie .....na 530 psów i cos koło 230 kotów .....i cały czas próbowałam sobie wyobrazić jak oni to robią w 2-3 osoby ,ze to całe towarzystwo jest najedzone , napite i nie brodzi w g...........?

na mnie to schronisko zawsze robi ogromne wrażenie i nawet nie umiem powiedzieć co czuje ........na pewno szkoda mi bardzo psiaków stłoczonych w boksach w ilościach hurtowych i dlatego próbuje odrobine im pomóc ................ i mimo wszystko szanuje ludzi którzy tam pracują i nie robią krzywdy zwierzętom

ja przepraszam Cię za offa na wątku ale długo juz żyję i przekonałam się jedno - " kazdy kij ma dwa końce " dlatego chciałam pokazać Ci ten drugi koniec kija ............... tam przynajmniej chca dobrze i się bardzo staraja a czy im to wychodzi czy nie to już nie mnie oceniać :shake:

pozdrawiam serdecznie Ewa :p

Posted

ewatr napisał(a):
no to Paulinko przyjęli Was w schronisku , że tak powiem z otwartymi rękami ;)

wybacz sarkazm ale co mozna powiedzieć innego ?
jedynie tylko to ,że jak byłam tam ostatnio to było 2 pracowników i kierownik na zmianie .....na 530 psów i cos koło 230 kotów .....i cały czas próbowałam sobie wyobrazić jak oni to robią w 2-3 osoby ,ze to całe towarzystwo jest najedzone , napite i nie brodzi w g...........?

na mnie to schronisko zawsze robi ogromne wrażenie i nawet nie umiem powiedzieć co czuje ........na pewno szkoda mi bardzo psiaków stłoczonych w boksach w ilościach hurtowych i dlatego próbuje odrobine im pomóc ................ i mimo wszystko szanuje ludzi którzy tam pracują i nie robią krzywdy zwierzętom

ja przepraszam Cię za offa na wątku ale długo juz żyję i przekonałam się jedno - " kazdy kij ma dwa końce " dlatego chciałam pokazać Ci ten drugi koniec kija ............... tam przynajmniej chca dobrze i się bardzo staraja a czy im to wychodzi czy nie to już nie mnie oceniać :shake:

pozdrawiam serdecznie Ewa :p

zdaje sobie z tego sprawe...
jak my byliśmy to była ta pani, która nas "oprowadziła" i jeszcze jakiś pan ale to nie był kierownik...
no ja tego widoku psiaków nie zapomne nigdy...
co do tego najedzenia to możey i bym sie zgodziła ale co do brodzenia to nie bardzo...część psiaków stała w wodzie...ale dobrze że są ludzie którym los psiaków i kotów nie jest obojętny...zauważyłam tez że mieszkańcy mielca mimo tego że tam mieszkają nie wiedzą nawet o istnieniu takiego czegoś jak schronisko...jeden facet nawet jak pytaliśmy go o droge pokierował nas na drugi koniec mielca a tymczasem okazało sie że schron był na tej uliczce na której go spotkaliśmy...:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']
czoraj mnie nie było na DGM bo po powrocie ze szkoły uczyłam sie anglika a potem pojechaliśmy do Mielca do schroniska...
także generalnie to wszystko wyglądało tragicznie...biedne psiaki:-(

No niestety, tak sytuacja wygląda w większości schronisk.
Pieski gniotą się po kilka w małych boksach, na dobrą sprawę to nawet położyc się tam nie można swobodnie... :placz:
Sama widzisz jakie porządki panują, jeżeli pracownik schroniska nawet nie ma pojęcia, gdzie jaki psiaczek pomieszkuje...

A zbliżają się wakacje i znowu do schronisk trafi wiele zwierząt, które nie będą się mieściły w letnich planach urlopowiczów. Mało takich nieodpowiedzialnych ludzi jest? No niestety nie...:shake:

Jak czytam o takich rzeczach to mój Kumpel jest wtedy najbardziej biedny... :eviltong: Bo wyściskuję go wtedy za te wszystkie niechciane zwierzątka, a on bardzo nie lubi się przytulac...

Miłego dzionka życzymy...

P. S. A tak wracając do tematu maturki. Wszystko będzie dobrze, po latach jak sobie wspomnisz to tylko z uśmiechem. Wiem, że może sobie pomyślisz, że łatwo jest powiedziec jak ktoś nie zdaje. Ja co prawda swoją maturę zdawałam dawno, ale teraz co roku czuję się tak jakbym sama ją pisała (ze względu na moich podopiecznych).
A jakie przedmioty będziesz zdawała??? :lol:

Posted

Jak tam Mikusia kochaniusia? I jak przygotowania do maturki? Kiedy masz egzaminy? Ja już zaczynam powoli odczuwać stres... Ale wierze że wszystko pójdzie dobrze i zdamy maturkę. Pozdrawiam serdecznie :buzi:

Posted

[quote name='ewatr']Paulinko :loveu: wejdz tam i odpowiedz Ulce 18 ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34939&page=72

ona pogada z kierownikiem bo faktycznie my się wszyscy staramy cokolwiek zrobic a tam ktos ignoruje :mad: potencjalny domek

Kierownik powinien o tym wiedzieć ..........!
już odpowiedziałam.... wcześniej moja siostra też napisała;)
[quote name='Monika_tbg']MicKey
MicKey
MicKey
MicKey
MicKey
MicKey
MicKeyteee siostra nudzi Ci sie:mad:
[quote name='Ewa&kumpel']No niestety, tak sytuacja wygląda w większości schronisk.
Pieski gniotą się po kilka w małych boksach, na dobrą sprawę to nawet położyc się tam nie można swobodnie... :placz:
Sama widzisz jakie porządki panują, jeżeli pracownik schroniska nawet nie ma pojęcia, gdzie jaki psiaczek pomieszkuje...

A zbliżają się wakacje i znowu do schronisk trafi wiele zwierząt, które nie będą się mieściły w letnich planach urlopowiczów. Mało takich nieodpowiedzialnych ludzi jest? No niestety nie...:shake:

Jak czytam o takich rzeczach to mój Kumpel jest wtedy najbardziej biedny... :eviltong: Bo wyściskuję go wtedy za te wszystkie niechciane zwierzątka, a on bardzo nie lubi się przytulac...

Miłego dzionka życzymy...

P. S. A tak wracając do tematu maturki. Wszystko będzie dobrze, po latach jak sobie wspomnisz to tylko z uśmiechem. Wiem, że może sobie pomyślisz, że łatwo jest powiedziec jak ktoś nie zdaje. Ja co prawda swoją maturę zdawałam dawno, ale teraz co roku czuję się tak jakbym sama ją pisała (ze względu na moich podopiecznych).
A jakie przedmioty będziesz zdawała??? :lol:ja mam dokładnie to samo jak czytam o jakiś bidulkach to potem Mickey zosaje "obdarowany" moją miłością:diabloti:
a co do matury to zdaje polski, biologie i angielski....
[quote name='Marzenka18']Jak tam Mikusia kochaniusia? I jak przygotowania do maturki? Kiedy masz egzaminy? Ja już zaczynam powoli odczuwać stres... Ale wierze że wszystko pójdzie dobrze i zdamy maturkę. Pozdrawiam serdecznie :buzi:Witam:buzi:
Mikusia dobrze najadł sie przed chwilą i teraz sobie śpi:loveu:
ja sie nie dernerwuje w ogule...:roll: może to ze mną jest coś nie tak:shake:
04.05 polski pisemny
07.05 angielski pisemny
11.05 biologia
17.05 anglieski ustny
23.05 polski ustny

Posted

Witaj Paulunko! :buzi:
Oj "ciekawą" mieliście tą wyprawę do Mielca. Ech, ale coz sie dziwic - dwóch pracowników na tyle zwierzaków! :o

O, juz wiem kiedy trzymac kciuki za Twoja maturkę! ;-)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Witaj Paulunko! :buzi:
Oj "ciekawą" mieliście tą wyprawę do Mielca. Ech, ale coz sie dziwic - dwóch pracowników na tyle zwierzaków! :o

O, juz wiem kiedy trzymac kciuki za Twoja maturkę! ;-)

nom ciekawą ciekawą...cała droga tam i szukanie trwało wiecej niż ta "wizyta"...
Marta_Ares napisał(a):
Witaj Paulinko no to bedziemy trzymac za Ciebie kciuki!!!!;-) ;-)
Witam a za kciuki to podziekuje po maturze:D:evil_lol:
_ChiQuiTa_ napisał(a):
Paulina wiesz co mnie denerwuje...
że te wszystkie psiaki tak bardzo potrzebują miłości i nowych domków a pracownicy to utrudniają ...
az mi sie cos robi....
wiesz z jednej strony to sie możesz cieszyć że z nami nie pojechałaś...ja byłam w szoku prawie do samego powrotu do domu...:-(

Posted

[quote name='Paulina_mickey']za trzymanie kciuków nie bede dziekowac żeby nie zapeszyć
a jesli zdam a mysle pozytywnie to bede miała rzeczywiście wakacje:cool3:
Nie dziękuj Paulinko !!!:shake:
"Wiara czyni cuda." :evil_lol: :cool3:
Udanych wakacji w takim razie...:multi: ;)
Wszystkiego dobrego Mickeykowa mamusiu ! :multi: :loveu:

Posted

Witam wszystkich odwiedzających naszą galerie :buzi::Rose:
u nas wszystko ok ja przygotowania do matury a Mickey sobie jak zawsze śpi...
ja też nie mam za duzo czasu na odwiedzanie wszystkich galerii ale obiecuje że po maturze nadrobie wszystkie zaległości...:oops:
życze wszytkim miłego dnia i dziekuje za pamieć o nas:buzi:

Posted

puchu napisał(a):
Dobry :)
Krew zalewa :angryy: Szkoda, że nie podał/ła maila. Może napisać do adminów, żeby zdjeli? Tylko jaki powód...

chyba można ale tam takiego odpowiedniego do sytuacji powodu chyba nie ma:roll: :angryy:

Posted

Jeso...:angryy: rozumiem, że rasowy-to jest reproduktorem...ale żeby kundelkowatego rozmnażać? chyba złosze uwage...:mad: (jeśli ja moge :roll:)