tusia. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wracaj nam do zdrowka! Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto wierszyk cały. Dla Paulinki i Mickeya od Zuni i pańci Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jeny !! wszyscy sobie życzonka składają świąteczne, a ja wcale tych świąt nie czuje :( Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paulinko jak zdrówko? Ja już prawie zdrowa, ale fakt faktem, ze teraz masa ludzi jest chorych, blee :shake: Quote
Monika_tbg Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 MiQśka chora a drugi Mikuś śpi z nią całymi dniami:cool3: a mnie obdarzono wychodzeniem na polko z pieskiem(Mikusią) Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Oj to życzymy Paulince szybkiego powrotu do zdrowia :calus: W koncu nie wolno chorutkać! :p Quote
Samturia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no widać że chora jesteś... to wskakuj pod kordełe i sie kuruj! Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5]Paulinko,Wesołych Świąt ! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam :buzi: Kto ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak twój? Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej dupce. Wesołego Alleluja :multi: [quote name='Aga K']Jeny !! wszyscy sobie życzonka składają świąteczne, a ja wcale tych świąt nie czuje :( a co ja mam powiedzieć sama na święta z rodzeństwem... Quote
a_ga.isk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [size=3]Wszystkiego Dobrego, Jajka wielkiego, malowanego, z ielonej łączki, na której zajączki jedzą makowce i pasą owce Quote
puchu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry Paulinko Mickeykowa ! :multi::loveu: [SIZE=6]Szybkiego powrotu do zdrowia. Dziewczyno, nie choruj nam !!! [SIZE=5]Pozdrawiam Cię serdecznie kochana.:loveu::multi: Quote
tusia. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zdrowiej kochana zdrowiej. Co u Mickey'a? Pozdrawiam :D Quote
Ewa&kumpel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 * Malutki baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja I beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Ewa i Kumpelek Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W związku ze zbliżającymi się świętami Ślę moc uśmiechów z uściskami Święconka niech dobra będzie By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni Niech się w życiu dobrze Wam powodzi Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi Życie niech się Wam dobrze układa Magda z Lucky'm te życzenia Wam składa! ;) Quote
ewatr Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Paulinko widziałaś już mojego tegorocznego baranka ;) ale on chciał Cię jeszcze raz odwiedzic osobiscie i zyczyć : Niech Ci Święta miną bajecznie, dużo jajek umaluj koniecznie, wodą rodzinkę polej po północy, w końcu to czas jest - Wielkiej Nocy Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziekuje wszystkim za życzonka :Rose: :buzi::buzi::buzi: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnego przeżywania świąt Wielkanocnych Niech Zmartwychwstały Chrystus rozjaśni wszelkie mroki, rozlewa w sercu pokój i nadzieje Pozdrawiam Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku. Wesołych i pogodnych Świąt :) :cool3: :cool3: Życzą: Agata&Kleks :evil_lol: Quote
Recommended Posts