Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']jestem jestem...
wybczcie tą nieobecnośc ale chora jestem:-(
jak zwykle zawsze wtedy kiedy nietrzeba:angryy:

Cześć Paulinko :buzi:
A czemu Ty chorujesz? Nie wolno :calus: Ja też niestety chora... :placz:

Posted

Aga K napisał(a):
Jak to ??
znów chora ???
co sie dzieje słonko ?:-(

a pały sie jednak przydały :diabloti::diabloti:

dwa lata temu miałam robione dwa razy znieczulenie w kręgosłup, bo miałam operowane kolano i od tego czasu czasem mnie boli...ale to co było przez te dwa dni to był koszmar...jeszcze nigdy mnie tak nie bolało do tego doszła jeszcze gorączka:placz: jest mi na przemian zimno i gorąco...temperatura mi skacze jak nie normalna...najpierw mam stan podgorączkowy a potem osłabienie ma maxa...nie wiem co to jest ale wiem jedno...nigdy czegoś takiego nie miałam...:placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Paulinko :buzi:
A czemu Ty chorujesz? Nie wolno :calus: Ja też niestety chora... :placz:Wybaczcie ale musze sie iśc położyć...:roll:
postaram sie wrócić jutro...
a tym czasem dziekuje ze miłe słowa:buzi:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
dwa lata temu miałam robione dwa razy znieczulenie w kręgosłup, bo miałam operowane kolano i od tego czasu czasem mnie boli...ale to co było przez te dwa dni to był koszmar...jeszcze nigdy mnie tak nie bolało do tego doszła jeszcze gorączka:placz: jest mi na przemian zimno i gorąco...temperatura mi skacze jak nie normalna...najpierw mam stan podgorączkowy a potem osłabienie ma maxa...nie wiem co to jest ale wiem jedno...nigdy czegoś takiego nie miałam...:placz:

Paulina_mickey napisał(a):
Wybaczcie ale musze sie iśc położyć...:roll:
postaram sie wrócić jutro...
a tym czasem dziekuje ze miłe słowa:buzi:

ojoj Paulinka :( Przykro mi :( Ale tu nie o to chodzi, żeby komuś było przykro tylko o to co ci jest i o to, abyś była zdrowa. Hmmm, a byłaś u jakiegoś lekarza ? Wybacz, ale moja diagnoza nic nie pomoże bo jeszcze tak sie nie znam na ty :roll:
Idź sie położyć, idź, i sie kuruj, nie ma za co dziękować - serio :buzi:
do zobaczenia jutro - w duużo lepsiejszym stanie fizucznym ;)
Pozdrawiam.

Posted

Po 1-e to az dziwne bo teraz to juz sie tak ładnei cieplutko zrobiło a wszyscy choruja :shake:
Mam nadzieje ze z Toba nie jest tak zle.

Po 2-e chciałam sie zapytać czy sa jakieś szanse na fotki ?? jak juz dojdziesz do siebie oczywiscie ;)