marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dobranoc Paulinko Mickeykowa.:calus::buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 marzenna79 napisał(a):Dobranoc Paulinko Mickeykowa.:calus::buzi: łał skrzydlate psotacie:loveu: :multi: :multi: :multi: uwielbiam takie rzeczy:D zwłaszcza elfy i anioły:D:D:D:D no i jeszcze kilka innyhc ale nie będe sie rozpisywać za bardzo... Dobranoc:buzi: Tym razem już na serio:diabloti: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Miałam kiedyś podobnie...zabraliśmy Nike do babci, a tam rzeczka płynie...Nikusia jak to zobaczyła to szybciutko hyc do wody...:loveu: Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzień doberek Paulinko !!!!!!! :multi: :loveu::loveu: Niespodzianka dla Ciebie.:loveu:Elfiki.:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj Paulinko :multi: Nadrobilam sobie zaległosci Co do filmu - działa, tylko trzeba tam nizej kliknąć, ze zgadza się na oglądanie tego filmu, bo film zawiera drastyczne sceny... Ech w głowie się to wszystko nie mieści :( :( :( Co do Mickey'a - masz racje, szczesliwy psiak to mokry psiak :loveu: Nasza Azulka to raczej unika wody, ale na spacerku kiedys chciala zlapac kaczuszkę w parku i niespodziewanie wpadła do brudnego :shake: stawu. Liczy się jednak to, ze psiak był zadowolony ;-) Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 marzenna79 napisał(a): Dzień doberek Paulinko !!!!!!! :multi: :loveu::loveu: Niespodzianka dla Ciebie.:loveu:Elfiki.:loveu: łiiiii ale śliczne elfiki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i jeszcze niebieskie:multi: Dziekuje ślicznie za elfy:D:D:D:Rose: Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hejj! super! dzień dobry wieczór:evil_lol: jak tam? byłaś dziś na spacerku? gonila cie straż miejska a ty z gołą dupą uciekałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dzień dobry ;) Anecioreczek napisał(a):Równiez Mowie Dzieńdobry.:P:evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Paulinko :multi: Nadrobilam sobie zaległosciWitam Was kochane:Rose::buzi: a co do zaległośći to ja nawet boje sie myślec co ja mam bo nie mam na nic czasu..Nawet na galerie Mickey'ka...nie wyrabiam sie... Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Paulina_mickey napisał(a):łiiiii ale śliczne elfiki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i jeszcze niebieskie:multi: Dziekuje ślicznie za elfy:D:D:D:Rose: Paulinko , chcesz więcej...mam ich całe multum...nie tylko niebieskie...różniste..........:oops::oops: Cieszę się,że sprawiłam przyjemność...:oops: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ß@$!@ napisał(a):hejj! super! dzień dobry wieczór:evil_lol: jak tam? byłaś dziś na spacerku? gonila cie straż miejska a ty z gołą dupą uciekałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobry Dobry:diabloti: Byłam na spacerku co prawda widziałam miejską ale nie uciakałam przed nią:evil_lol: nie było potrzeby:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 marzenna79 napisał(a):Paulinko , chcesz więcej...mam ich całe multum...nie tylko niebieskie...różniste..........:oops::oops: Cieszę się,że sprawiłam przyjemność...:oops: pewnie że chce :Rose: uwielbiam je:multi: :multi: :multi: Tylko nie różowe:diabloti: sprawiłaś mi przyjemność i to wielką:loveu: :loveu: :loveu: dziekuje:buzi: Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no wiesz...znów nabrudziłaś w domu...:diabloti: oj nie ładnie... trzeba było an spacerze sie zalatwic! co try sobie myslisz?! moze Mickeyuś będzie po Tobie sprzątał?! he?! :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ß@$!@ napisał(a):no wiesz...znów nabrudziłaś w domu...:diabloti: oj nie ładnie... trzeba było an spacerze sie zalatwic! co try sobie myslisz?! moze Mickeyuś będzie po Tobie sprzątał?! he?! :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co!:diabloti: ja za niego musialam sprzątac jak był mały:evil_lol: to teraz zmiana ról:diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nieoczekiwana zmiana miejsc powiadasz? :razz: Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Paulina_mickey napisał(a):pewnie że chce :Rose: uwielbiam je:multi: :multi: :multi: Tylko nie różowe:diabloti: sprawiłaś mi przyjemność i to wielką:loveu: :loveu: :loveu: dziekuje:buzi: Mam nadzieję, że to nie różowy ???????:cool3: Będę Tobie posyłała sukcesywnie te elfiki, OK ??? Pozdrawiam Cię.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 marzenna79 napisał(a): Mam nadzieję, że to nie różowy ???????:cool3: Będę Tobie posyłała sukcesywnie te elfiki, OK ??? Pozdrawiam Cię.:loveu: jaaaaasne mnie to odpowiada :Rose: Dziekuje jeszcze raz:buzi: Quote
puchu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dzień dobry wieczór :) żeby nie było, że nie zaglądam Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 puchu napisał(a):dzień dobry wieczór :) żeby nie było, że nie zaglądam Heeeeeey:buzi: widze że Ty tak samo zaganiana jak i ja:roll: :shake: Quote
puchu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Niestety :( Byleby dotrwać do 22.05 (ostatni termin ustnego polaka dla naszej klasy), a potem imprezy :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witam:buzi: oj widze że jak mnie nie ma to nikt tu nie zagląda:-( Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobry wieczór !!!!!!!:multi::loveu: Oto obiecana seria elfików. C.d.n.;) Pozdrawiamy i miziamy Mickeyka.:loveu::loveu::multi: Wszystkiego dobrego !!!!!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a):Dobry wieczór !!!!!!!:multi::loveu: Oto obiecana seria elfików. C.d.n.;) Pozdrawiamy i miziamy Mickeyka.:loveu::loveu::multi: Wszystkiego dobrego !!!!!!! Dobry wieczór:buzi: Dziekuje za Elfiki:multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 witam wszystkich w ten słoneczny dzionek:loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts