Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hej, witamy i życzymy Wam kobitki wszystkiego najlepszego :buzi: Quote
a_ga.isk Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam ;) Wszystkiego Naaaaj w dniu kobitek ;) Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wybaczcie że tak póżno lecz czasu nie miałam ale mówi się trudno ważne że teraz chciałąm! Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No właaaśnie !! ja też mam za******* w szkole... a wiesz co sie dzisiaj stalo.... zgineły nam z dziennika kartki :-o i to z ocenami z religi polskiego i czegos tam... ktos normalnie bezczelnie wyrwał chyba :crazyeye::crazyeye: a najgarorsze jest to ze ja jestem odpowiedzialna za dziennik :placz::placz::placz::placz::placz: jak to zgineły?:-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u nas nie było takiej sytuacji chociaż nasza klasa jest zdolna pod tym względem...Nie raz były dopisywane oceny albo wymazywane zwolnienia lub wpisywane spoźnienia...ale żeby kartki to nigdy:crazyeye: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No właaaśnie !! ja też mam za******* w szkole... a wiesz co sie dzisiaj stalo.... zgineły nam z dziennika kartki :-o i to z ocenami z religi polskiego i czegos tam... ktos normalnie bezczelnie wyrwał chyba :crazyeye::crazyeye: a najgarorsze jest to ze ja jestem odpowiedzialna za dziennik :placz::placz::placz::placz::placz: znowu ktoś ma kłopoty? :placz: nie mogeeee!!!!Czemu akurat my?!?!?! :placz: tyle że ja mam klopoty w domu...a ty w szkole :( Quote
DiDDlina85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Uuu niciekawie widze:(...mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i sie wyjaśni:] Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie wiem czy sie wyjaśni bo jest afera na całą szkołe, a sprawa idzie na policje.... Cześc Paulinko :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nie wiem czy sie wyjaśni bo jest afera na całą szkołe, a sprawa idzie na policje.... Cześc Paulinko :buzi: heeeeej Edytko:buzi: z tym labkiem mam nadzieje że wypali...bo gdyby było to w Tbg to wziął by go nawet w niedziele a tak to nie wiem...to od niego zależy...:cool3: no i oczywiście czy to dalej aktualne:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaaaamy sieeeem :):):) a gdzie foty ??? :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nie wiem czy sie wyjaśni bo jest afera na całą szkołe, a sprawa idzie na policje.... Cześc Paulinko :buzi: u...niezbyt fajnie :lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień doberek Paulinko ! :multi: Witaj Mickey , słodki piesiu.:loveu: Pozdrowionka od Sukusia.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw:Mizianko.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 marzenna79 napisał(a):Dzień doberek Paulinko ! :multi: Witaj Mickey , słodki piesiu.:loveu: Pozdrowionka od Sukusia.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw:Mizianko.:loveu: Witam:D goldenka245 napisał(a):Witamy Paulinko:loveu::loveu::loveu:Witam Cię:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Marta_Ares napisał(a):Paulina z jakim labkiem??? o co chodzi??? w naszym stowarzyszeniu były do wydania dwa 4 miesieczne czarne labusie mój chłopak chciał sobie wziąść jednego ale okazało sie że już znalazł domek...została jeszcze jego siostra... Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Długo oczekiwane foty... Nie są najnowsze ale nadal nie mam aparatu...:-( Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Mickey i mój piórnik- benuś:D W taki właśnie sposób mój Mickey siedzi a raczej śpi u mnie na kolanach jak siedze przy kopmie... Mickey słucha... Moja Koffana Mikusia Kochaniusia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Paulina_mickey napisał(a): Jaki zmęczony.. Oczka mruży ;) Albo to od błysku flesza ;) Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ale mina :) świetna :D Ale słodziak :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Paulina_mickey napisał(a): Śliczne fotki Mickeyka ! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Was.:multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 marzenna79 napisał(a):Śliczne fotki Mickeyka ! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Was.:multi: dziękuje i na wzajem :D Madzia_19 napisał(a):Jaki zmęczony.. Oczka mruży ;-) Albo to od błysku flesza ;-)Prędzej to drugie...:evil_lol: Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Paulina_mickey napisał(a): Gdyby taki piórnik znalazł się w zasięgu zębów mojego psa obawiam się, że zostały by z niego tylko strzępy :p Na szczęście widze, że Mickey nie ma zapędów niszczycielskich :) Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BBeta napisał(a):Gdyby taki piórnik znalazł się w zasięgu zębów mojego psa obawiam się, że zostały by z niego tylko strzępy :p Na szczęście widze, że Mickey nie ma zapędów niszczycielskich :) ma ma tylko nie akurat co do tego piórnika...on woli zwykłe maskotki albo jeszcze lepiej butelki lub worki śniadaniowe z mojego plecaka...najwiekszą frajde ma kiedy porozrywa to wszystko na drobne części...a kto potem musi sprzątać:mad: oczywiście Paulina...:eviltong: Quote
Recommended Posts