Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No właaaśnie !!
ja też mam za******* w szkole...
a wiesz co sie dzisiaj stalo.... zgineły nam z dziennika kartki :-o i to z ocenami z religi polskiego i czegos tam... ktos normalnie bezczelnie wyrwał chyba :crazyeye::crazyeye:
a najgarorsze jest to ze ja jestem odpowiedzialna za dziennik :placz::placz::placz::placz::placz:
jak to zgineły?:-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
u nas nie było takiej sytuacji chociaż nasza klasa jest zdolna pod tym względem...Nie raz były dopisywane oceny albo wymazywane zwolnienia lub wpisywane spoźnienia...ale żeby kartki to nigdy:crazyeye:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No właaaśnie !!
ja też mam za******* w szkole...
a wiesz co sie dzisiaj stalo.... zgineły nam z dziennika kartki :-o i to z ocenami z religi polskiego i czegos tam... ktos normalnie bezczelnie wyrwał chyba :crazyeye::crazyeye:
a najgarorsze jest to ze ja jestem odpowiedzialna za dziennik :placz::placz::placz::placz::placz:
znowu ktoś ma kłopoty? :placz: nie mogeeee!!!!Czemu akurat my?!?!?! :placz: tyle że ja mam klopoty w domu...a ty w szkole :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Nie wiem czy sie wyjaśni bo jest afera na całą szkołe, a sprawa idzie na policje....

Cześc Paulinko :buzi:

heeeeej Edytko:buzi:
z tym labkiem mam nadzieje że wypali...bo gdyby było to w Tbg to wziął by go nawet w niedziele a tak to nie wiem...to od niego zależy...:cool3: no i oczywiście czy to dalej aktualne:evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Nie wiem czy sie wyjaśni bo jest afera na całą szkołe, a sprawa idzie na policje....

Cześc Paulinko :buzi:

u...niezbyt fajnie :lol:

Posted

marzenna79 napisał(a):
Dzień doberek Paulinko ! :multi:
Witaj Mickey , słodki piesiu.:loveu:
Pozdrowionka od Sukusia.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw:Mizianko.:loveu:

Witam:D
goldenka245 napisał(a):
Witamy Paulinko:loveu::loveu::loveu:
Witam Cię:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Paulina z jakim labkiem??? o co chodzi???

w naszym stowarzyszeniu były do wydania dwa 4 miesieczne czarne labusie mój chłopak chciał sobie wziąść jednego ale okazało sie że już znalazł domek...została jeszcze jego siostra...

Posted

marzenna79 napisał(a):
Śliczne fotki Mickeyka ! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam Was.:multi:

dziękuje i na wzajem :D
Madzia_19 napisał(a):
Jaki zmęczony.. Oczka mruży ;-) Albo to od błysku flesza ;-)
Prędzej to drugie...:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

Gdyby taki piórnik znalazł się w zasięgu zębów mojego psa obawiam się, że zostały by z niego tylko strzępy :p Na szczęście widze, że Mickey nie ma zapędów niszczycielskich :)

Posted

BBeta napisał(a):
Gdyby taki piórnik znalazł się w zasięgu zębów mojego psa obawiam się, że zostały by z niego tylko strzępy :p Na szczęście widze, że Mickey nie ma zapędów niszczycielskich :)

ma ma tylko nie akurat co do tego piórnika...on woli zwykłe maskotki albo jeszcze lepiej butelki lub worki śniadaniowe z mojego plecaka...najwiekszą frajde ma kiedy porozrywa to wszystko na drobne części...a kto potem musi sprzątać:mad: oczywiście Paulina...:eviltong: