Paulina_mickey Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Justyś taka faza hehehehe :diabloti::loveu: on zamienia sie w całuśnika tylko wtedy kiedy przychodze do domu np ze szkoły...jest głodny albo chce na polko...lub ewentualnie sam na to ma ochote:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mickey z tymi przymkniętymi ślipkami to tylko do pieszczenia... :loveu: Zakochałam się (w nim, rzecz jasna). Jak Ty robisz takie foteczki??? :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Mickey z tymi przymkniętymi ślipkami to tylko do pieszczenia... :loveu: Zakochałam się (w nim, rzecz jasna). Jak Ty robisz takie foteczki??? :evil_lol: właśnie o to chodzi ze ja chciałam inne zrobić a ta mała glizda zawsze zamyka w tym czasie oczka:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A to co? Szlafrok Pańci?? :evil_lol: Czy piżamka?? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale on jest sliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam... :multi: Widzę piękne fotki..... :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='ß@$!@']A to co? Szlafrok Pańci?? :evil_lol: Czy piżamka?? :evil_lol: mój szlafrok:evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 bardzoo ładny szlafroczek :) taki...w księżyce :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 justys95 napisał(a):bardzoo ładny szlafroczek :) taki...w księżyce :evil_lol: to chmurki:evil_lol: i gwiazdki jeszcze:diabloti: Quote
Bewarka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a):to chmurki:evil_lol: i gwiazdki jeszcze:diabloti: no dobra...niech bedzie :diabloti: Quote
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Piękny ten Twój Mickuś :-)))), dzięki za odwiedzinki u mnie :) na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297#post3785297 Pozdrówki Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):Mickey piękny i szlafrok też :evil_lol: szlafrok ładny bo niebieski a mickey piekny bo...:hmmmm: bo tak napisałaś:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No w końcu sie fot doczkałam :multi: :multi: :multi: Świetne zdjęcia, a to chyba najlepsze :loveu: Cudna minka Mickeya :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ok ja spadm sie uczyć na anglielski:evil_lol: paaaa:buzi: Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ojojoj pięęękne fotki :loveu: Dasz mi Mickeya ?? :cool3: z miła chęcia będe mieć dwa pieski :evil_lol: jak nie to lepiej go pilnuj bo jeszcze przyjade i go ukradnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heh :) Pozdrawiam Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzień Dobry Wieczór :evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Świetna tak fotka! Ucałuj go w ten piękny nochal :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='puchu'] Świetna tak fotka! Ucałuj go w ten piękny nochal :loveu: jasne że go ucałuje:evil_lol: [quote name='ß@$!@']Dzień Dobry Wieczór :evil_lol::evil_lol:Witam witam:D [quote name='butterfly15']ojojoj pięęękne fotki :loveu: Dasz mi Mickeya ?? :cool3: z miła chęcia będe mieć dwa pieski :evil_lol: jak nie to lepiej go pilnuj bo jeszcze przyjade i go ukradnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heh :smile: Pozdrawiam dziekuje:loveu: a Mickey nie dam bo to moja koffana psinka:loveu: :evil_lol: poza tym on sam sie nie pozwoli wziąść:diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A u Was czemu dzisiaj tak pusto??? Jak nigdy... Quote
Recommended Posts