Hebulka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Utul mocno Mikusia i kładźcie się do łóżeczka,on wie ze musisz się kurować dlatego protestuje jak wstajesz :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hmmm ciekawe co by było gdyby to przeczytaly Wasze drugie polowy:diabloti:Zapytaj najpierw czy mamy te drugie połowy :razz: Moją drugą połową jest mój pies, bez niego żyć nie mogę :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zapytaj najpierw czy mamy te drugie połowy :razz: Moją drugą połową jest mój pies, bez niego żyć nie mogę :evil_lol: zgadzam się zgadzam :bigcool: Quote
ewatr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzien dobry :multi: jak tam dzisiaj szanowne zdrówko włascicielki Mickusia ? a co do pytania facet czy pies ? to bez zastanowienia odpowiem pies :eviltong: ;) / mam szczęscie bo mój TZ zadko zagląda na dogo bo nie jestem pewna czy by był uszczęsliwony ta odpowiedzią :eviltong: / ale odpowiedz jest szczera :p Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ewatr napisał(a):dzien dobry :multi: jak tam dzisiaj szanowne zdrówko włascicielki Mickusia ? a co do pytania facet czy pies ? to bez zastanowienia odpowiem pies :eviltong: ;) / mam szczęscie bo mój TZ zadko zagląda na dogo bo nie jestem pewna czy by był uszczęsliwony ta odpowiedzią :eviltong: / ale odpowiedz jest szczera :p witam:D sama nie wiem jak sie czuje:roll: wiem że mnie strasznie kręgosłup boli:angryy: czuje sie jak poturbowana...a tak chciałam żebym szybko wydobrzała...:-( ja w gruncie rzeczy też bym wybrała chyba psa ale na szczęście mój chłopak też lubi psy wiec nie będzie mi kazał wybierac:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 chorowitek:evil_lol::-x:calus::glaszcze::cunao: :):):):) Quote
Samturia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 gaduły wstrętne :( nie wiem o co chodzi ale hej :) Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 justys95 napisał(a):chodzi o to ze Paulina jest chola :) jestem jestem i najgorsze że nie chce mi przejść:shake: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam;) mnie od ubieglego cczwartku caly czas meczy:cool1: prawie caly tydzien w szkole nie bylam bo lekarz kazal w lozku lezec dostalam antybiotyki ktore tylko troche pomogly:shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam;) mnie od ubieglego cczwartku caly czas meczy:cool1: prawie caly tydzien w szkole nie bylam bo lekarz kazal w lozku lezec dostalam antybiotyki ktore tylko troche pomogly:shake: ja jak bym poszła do lekarza to tez bym miała tydzien w placy pewnie...ale nie moge sobie na to pozwolic...:shake: Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 wszyscy chorzy...epidemia jakaś czy co???? :cool3: ja też chora :evil_lol: już 3 tygodnie :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Tina.Sara napisał(a):wszyscy chorzy...epidemia jakaś czy co???? :cool3: ja też chora :evil_lol: już 3 tygodnie :shake: własnie nie wiem...ostatnio byłam chora łohoho temu..nawet nie pamietam...a tu teraz mnie wzieło jak mi to najmniej potrzeba jest:-( Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):własnie nie wiem...ostatnio byłam chora łohoho temu..nawet nie pamietam...a tu teraz mnie wzieło jak mi to najmniej potrzeba jest:-( kurcze no:shake: :shake: :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Tina.Sara napisał(a):kurcze no:shake: :shake: :shake: ehh po prostu trzeba pczekać:roll: i tyle... Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ehh po prostu trzeba pczekać:roll: i tyle... jeśli przejdzie :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Samturia napisał(a):Zdrowiej! :) dziekuje:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Xiara napisał(a):Witam i zdrówka życzę :cool3: witam i dziekuje:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):hello! :p:p:p:p Hello my friend:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):hello! :p:p:p:p p.s. ale Ci sie jejek nakociło:evil_lol: Quote
Recommended Posts