Monika_tbg Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witam :evil_lol: Paulina sie nie spłoszyła tylko sie nie może zalogować:shake: ałożyła nowe kąto i nadal to samo :shake: Quote
DiDDlina85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Monika_tbg napisał(a):Witam :evil_lol: Paulina sie nie spłoszyła tylko sie nie może zalogować:shake: ałożyła nowe kąto i nadal to samo :shake: UUu no szkoda..to czekamy niecierpliwie aż sie uda!!! Quote
Monika_tbg Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):UUu no szkoda..to czekamy niecierpliwie aż sie uda!!! a najlpesze jest to że ja sie loguje z tego samego komputera i bez problemów... a na mikusi kąto nikt sie nie moze zalogować nawet i na to nowe:-( Quote
Paulina_mickey Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 I'M BACK:evil_lol: udało mi sie zalogowac:multi: :multi: :multi: ale sie ciesze:D :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Paulina_mickey Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam witam:eviltong: :eviltong: hey nowy banerek widze:D Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dziewczynki jestem ciekawa jak byście zareagowały na dana sytuacje, gdyby wasz ukochany nagle powiedział że musicie wybrać on czy Wasz ukochany psiak?co byście wybrały?wiem że niby odpowiedź jest jasna ale to chyba jednak była by trudna decyzja nie?bo ja np nie wiedziała bym kogo wybrać...tak samo trudno było by mi zrezygnowac z jednego i drugiego... ciekawe jakie są wasze opinie?:cool3: a teraz spadam lulu i zostawiam was z tym problem:evil_lol: paaaa:buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja w ogole nie rozumiem co facet moze chciec od psa... ja bym go chyba w dupsko kopneła skoro nie lubi zwierzat. Ale moja kolezanka miała podobna sytuacje to oddała 2 letnią amstafke :(:(:( Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja w ogole nie rozumiem co facet moze chciec od psa... ja bym go chyba w dupsko kopneła skoro nie lubi zwierzat. Ale moja kolezanka miała podobna sytuacje to oddała 2 letnią amstafke :(:(:( nie mówie że ja mam takś sytuacje...po prostu tak sobie pomyslałam co by bylo...mój chłopak na szczęście uwielbia psy:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witamy!:multi::loveu: Jasne, że wybrałabym psa ;-) Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Cześć Paulinko :-) cześć:lol: goldenka245 napisał(a):Witamy!:multi::loveu:Witam:D a ja jestem chora:-( akurat na sam konic ferii mnie wzieło...:angryy: mam tyle spraw do załatwienia a tu klapa...:mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć dziewczyny ;) Miło Paula że się na dgm pojawiłaś :multi: Co do wyboru - wybrałabym psa, to oczywiste :diabloti: Nie zdradzi, nie sprawi przykrości, nie zawiedzie, nie obrazi, nie... :razz: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć dziewczyny ;) Miło Paula że się na dgm pojawiłaś :multi: Co do wyboru - wybrałabym psa, to oczywiste :diabloti: Nie zdradzi, nie sprawi przykrości, nie zawiedzie, nie obrazi, nie... :razz: hmmm ciekawe co by było gdyby to przeczytaly Wasze drugie polowy:diabloti: Quote
goldenka245 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hmmm ciekawe co by było gdyby to przeczytaly Wasze drugie polowy:diabloti: Nic, bo ja jej nie mam:diabloti: Quote
Bewarka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pewnie nic by nie powiedzieli bo by ich zatkało :diabloti: a tak poza tym witam!!! :) Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć dziewczyny ;) Miło Paula że się na dgm pojawiłaś :multi: Co do wyboru - wybrałabym psa, to oczywiste :diabloti: Nie zdradzi, nie sprawi przykrości, nie zawiedzie, nie obrazi, nie... :razz: p.s. i nie Paula:eviltong: :diabloti: :eviltong: bo to inne imie:mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='justys95']pewnie nic by nie powiedzieli bo by ich zatkało :diabloti: a tak poza tym witam!!! :) witam witam:multi: no wiesz że ich by zatkało to pewne... ale tak szczerze to jeśli którys serio by tak zrobił to znaczy że nie jest dla nas bo jesli na serio kocha to nie kazał by wybierac tylko aakceptował by fakty...takie jest moje zdanie:cool3: Quote
basia bonnie Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bry wieczór! Świńskoucha Paulinko:diabloti::p Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Bry wieczór! Świńskoucha Paulinko:diabloti::p ja Ci dam:mad: to ucho było dla Mickey:D:D Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 haska_12 napisał(a):Czesc Mickey'owe :D Co tam u was? hey:multi: u mickey dobrze za to ja nie nalepiej:-( jestem chora, musze leżeć w łóżQ a tu końcówka moich ferii:mad: normalnie jestem taka wściekła że szok:placz: a Mickey jest kochany chyba wyczuł że ze mna jest cos nie tak i grzeje mnie ciągle, leży obok a teraz jak wstałam na chile to miałczy żebym sie z powrotem kładła...:loveu: taka mała wstretna glizda a wie w czym rzecz:lol: Quote
Bewarka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A widzisz :) bo ty masz mądrego psiaczka :D Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 justys95 napisał(a):A widzisz :) bo ty masz mądrego psiaczka :D oj ta jedgo "mądrośc" mozna by rozwarzyć...bo to różnie bywa:roll: ok ja spadam spac bo już mnie oczy bolą i zmęczona jestem chociaz spałam rawie caly dzień:roll: jak ja nie nawidze byc chora:angryy: :mad: dobranoc:buzi: Quote
Recommended Posts