Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 anka11 napisał(a):czesc :D:D tak, rtak no wlasnie zyczymy duzo caluskow i duzo chlopakow i duzo walentynek :lol::lol: całusów tak, walentynek też ale chłopak to tylko jeden:cool3: Wszystkim życze udanych walentynek chociaż sie juz kończą ale i tak Wam życze wszystkiego naj :* moje walentynki były udane dzieki jednej osobie:buzi: Quote
puchu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dobry wieczór :) jak się żyje? Walentynka dal Mickey'a ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A fotek jak nie było tak nie ma... Pa pa Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 to fotki ze studnówki tylko prosze sie nie smiać:oops: zgadnijcie ktora to ja:evil_lol: zadanie dla sledzących mój wątek:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wyższa krowa to ty?? :cool3: yhym:evil_lol: Quote
puchu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no nie wiem... chyba nie ta w niebieskim :evil_lol: fajnie mieliście przystrojoną sale :) My walczymy z materiałami :shake: Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wiedziałam, że bujasz w obłokach. Jesteś niebiewska... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ładnie wyglądałaś... Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Wiedziałam, że bujasz w obłokach. Jesteś niebiewska... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ładnie wyglądałaś... tak to ja w niebieskim:evil_lol: ta druga dziewczyna to moja psiapsiółka Baśka dziekuje za miłe słowa:D Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 puchu napisał(a): fajnie mieliście przystrojoną sale :) My walczymy z materiałami :shake: eeee tam fajnie...na sali tanecznej była rasta..a na jadalnej smerfy i myszka mickey... Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a):yhym:evil_lol: Wiedziałam :diabloti: Szczerzysz się jak dogomaniak :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wiedziałam :diabloti: Szczerzysz się jak dogomaniak :evil_lol: he he nie wiedzialam że dogomaniaki maja specjalny kod do smiania sie:D:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a):he he nie wiedzialam że dogomaniaki maja specjalny kod do smiania sie:D:evil_lol:Bo taki szaleńczy uśmiech, rodowity dgmniak :evil_lol: Swój pozna swojego... :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bo taki szaleńczy uśmiech, rodowity dgmniak :evil_lol: Swój pozna swojego... :diabloti: hehe no tak:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ślicznie wyglądałaś a na żywo jeszcze lepiej :D Hehe uśmiech masz zabójczy :D Wyobraźcie sobie jak Paulina za każdym razem jak sie widzimy wita sie ze mna takim szerokim uśmiechcem :D aż chce sie żyć nie :D Czeeeść :) Quote
Samturia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Edyta z pączkami po galeriach lata a fotek Tinusi nie da :( Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a miło mi poznać :calus: jakie piękne i młode to sie i pieknie smieja ;) :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Samturia napisał(a):Edyta z pączkami po galeriach lata a fotek Tinusi nie da :( a pewnie że nie da :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a pewnie że nie da :diabloti: Bo co ??? Żałujesz? Tylko dla siebie trzymasz??? NIE, NIE, NIE :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ślicznie wyglądałaś a na żywo jeszcze lepiej :D Hehe uśmiech masz zabójczy :D Wyobraźcie sobie jak Paulina za każdym razem jak sie widzimy wita sie ze mna takim szerokim uśmiechcem :D aż chce sie żyć nie :D Czeeeść :) ja mało mówna jestem to nadrabiam śmiechem:evil_lol: witam:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='ewatr']a miło mi poznać :calus: jakie piękne i młode to sie i pieknie smieja ;) :loveu: a tam piekne:oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts