Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co się orientuję to kości od kurczaka są zabójcze. Pogryzione, zamieniają się w takie szpileczki ... Nie wiem, czy tego się boisz.

Ale coś się dzieje złego z Mickeyem???

Mam nadzieję,żę nie...

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Z tego co się orientuję to kości od kurczaka są zabójcze. Pogryzione, zamieniają się w takie szpileczki ... Nie wiem, czy tego się boisz.

Ale coś się dzieje złego z Mickeyem???

Mam nadzieję,żę nie...

na razie sie z nim nic nie dzieje...
ale wiem że nie może jeść kości zwłaszcza z kurczaka bo tego nie wolno żadnemu psu...dwa razy sie zatruł mam nadzieje że tym razem będzie ok:shake:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
na razie sie z nim nic nie dzieje...
ale wiem że nie może jeść kości zwłaszcza z kurczaka bo tego nie wolno żadnemu psu...dwa razy sie zatruł mam nadzieje że tym razem będzie ok:shake:

Musi byc ok. A w ogóle to pieski nie powinny chorowac... :lol:

Posted

najlepiej jeszcze gdyby nie zdychaly:evil_lol:

Co prawda ja mam pierwszego teraz, ale nie wyobrażam sobie gdyby miało mu się coś stac.

Ale zdecydowanie za krótko żyją...
:Dog_run:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cześć :buzi:
Jak tam moj facet Mickey sie miewa?
Mam nadzieje że nic poważnego mu nie jest ...

Witam:buzi:
z Mikusią jest na razie wszystko oki:multi:
musiał tylko częściej na polko wychodzić ale dla mnie to nie był problem:evil_lol:
Ewa&kumpel napisał(a):
Czesc.

Czeeeeeść :D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Noooo to lux :bigcool:
tez sie ciesze...
ale sie dziś wnerwilam normalnie masakra...poszłam sobie na miasto wróciłam patrza a tu żółw przygnieciony łóżkiem leży...nie ruszala sie myślałam że nie żyje...zaczełam sie drzeć na kogo popdanie bo nie wiem kto to zrobił...:angryy: odsunełam łóżko wyciągnełam ja ale na szczęscie nic sie jej nie stało tylko miała wgniecioną skorupke...ale prze sie wnerwiłam...:mad:
wszyscy wiedzą że jak sie wchodzi do mnie do pokoju to trzeba uważać a te i tak swoje:mad: :angryy:

Posted

tez sie ciesze...
ale sie dziś wnerwilam normalnie masakra...poszłam sobie na miasto wróciłam patrza a tu żółw przygnieciony łóżkiem leży...nie ruszala sie myślałam że nie żyje...zaczełam sie drzeć na kogo popdanie bo nie wiem kto to zrobił...:angryy: odsunełam łóżko wyciągnełam ja ale na szczęscie nic sie jej nie stało tylko miała wgniecioną skorupke...ale prze sie wnerwiłam...:mad:
wszyscy wiedzą że jak sie wchodzi do mnie do pokoju to trzeba uważać a te i tak swoje:mad: :angryy:

o matko :angryy: no to ładnie.
Ja nie wiem jak tak mozna :placz:
Pozabijac wszystkich ! :x

Posted

wszyscy wiedzą że jak sie wchodzi do mnie do pokoju to trzeba uważać a te i tak swoje:mad: :angryy:[/quote]

I kto to zrobił??? :placz: :no-no-no:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

I kto to zrobił??? :placz: :no-no-no:
nie wiem mama albo siostra....

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
A tak skromnie chciałam zapytac: kiedy będą imprezkowe focie???
Bo że byłó fajnie to już czytałam... :cool1:

fajnie to malo powiedziane..:evil_lol:
postaram sie dodać jutro jakies fotki ale nie ma ich za wiele może jak pójde do szkoły to ktos bedzie miał...