pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Spać z żólwiem? O jejku... :roll: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Rinuś napisał(a):hihiiiiiiiii spac z zolwiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Spać z żólwiem? O jejku... :roll: :evil_lol:nie byłam świadoma tego że ona weszła mi na łóżko...dopiero jak sie przebudziłam to zobaczyłam że leży obok mnie:evil_lol: Quote
BBeta Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jak on się znalazł u Ciebie w łóżku ?? :cool3: :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 BBeta napisał(a):Jak on się znalazł u Ciebie w łóżku ?? :cool3: :eviltong: weszła po kocu i kołdrze która spadła na ziemie...z reszta ja mam dość niskie łóżko... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paulina mój brat spał kiedyś ze swinką morską :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Samturia napisał(a):heja wam!!! heja Ci :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulina mój brat spał kiedyś ze swinką morską :-D:-D:-Do jejciu biedna śwnika...:roll: nie zmasakrował jej?a co on na to potem? Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):heja Ci :diabloti: Te kto Ci zrobił taki baner?:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a):o jejciu biedna śwnika...:roll: nie zmasakrował jej?a co on na to potem? a wiesz ze nie, on spał z nasza wcześniejsza świnką :) ona sama mu do łóżka właziła. No i spali sobie tak dosyć często :D Ten mój baner to jest 4 małe banerki :D zrobiła mi :: FiGa :: :evil_lol::evil_lol: Quote
anka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hejcia :* o ciekawe... spac z zolwiem lol ^^ Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a wiesz ze nie, on spał z nasza wcześniejsza świnką :) ona sama mu do łóżka właziła. No i spali sobie tak dosyć często :D Ten mój baner to jest 4 małe banerki :D zrobiła mi :: FiGa :: :evil_lol::evil_lol: fajny:D moze znasz kogos kto chciał by boksera?ma ok 2 lata? Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 luzia napisał(a):Heyka :laugh2_2: hey czego nie założysz galeri Funi?:cool3: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Za brzydka :evil_lol: po resztą mam za mało zdjęc :oops: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 luzia napisał(a):Za brzydka :evil_lol: po resztą mam za mało zdjęc :oops: eee tam brzydka...:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Samturia napisał(a):Luiza, wszystkie pieski są śliczne! no własnie:mad: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No to dobra powiecmy że mam za mało zdjęć :eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 luzia napisał(a):No to dobra powiecmy że mam za mało zdjęć :eviltong: Kochana, nie zastanawiaj się tylko rzeczywiście zakładaj tą galerię. Ja zaczęłam niecały miesiąc temu, po wielkich i długich namowach. :mad: I też miałam malutko zdjęc. W ogóle cały czas mam problem skąd tu wytrzasnąc fotki do mojej galeryjki. Ale jakoś sobie radzę i nawet troszkę ruchu u mnie jest, :niedowia: z czego bardzo się cieszę. :smilecol: Nie daj się dłużej prosic ... Buziaczki Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Kochana, nie zastanawiaj się tylko rzeczywiście zakładaj tą galerię. Ja zaczęłam niecały miesiąc temu, po wielkich i długich namowach. :mad: I też miałam malutko zdjęc. W ogóle cały czas mam problem skąd tu wytrzasnąc fotki do mojej galeryjki. Ale jakoś sobie radzę i nawet troszkę ruchu u mnie jest, :niedowia: z czego bardzo się cieszę. :smilecol: Nie daj się dłużej prosic ... Buziaczki Widzisz Luiza teraz nie masz chyba już wyboru:eviltong: :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 hehe własnie Mikusiowi śniło sie chyba jak ssie cycka mamusi:loveu: ale to cuudnie wyglądało...:loveu: ok ja spadam spać DOBRANOC:D Quote
Recommended Posts