Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Mickey nic nie robi chomikowy? Świetne zdjęcia,widzę, że i jego dopadła era komórkowców :evil_lol:
Chciał by mu zrobić ale ich pilnowałam:DTo tylko na potrzeby fotki:evil_lol:
Tina.Sara napisał(a):
hej!!!! jak mnie tu dawno nie ten teges.. :cool3:
Witam:D:multi:

Posted

Hej kochana :*
Pytałaś u Gosi w galeri o Zbycha. No to już wyjaśniam. Zbysiu to psiak błakający sie po moim osiedlu. Niestety nie mogli go zabrać do żadnego boksu wiec ja go dokarmiałam, no i sie przyzwyczaił strasznie do mnie, chodził ze mna i Tinką na spacerki. No i wiem ze by przetrwał zimne bo miał co jeść, no i zaczełam szukać mu domku. Normalnie jest takim kochanym psem ze szok.
Ale jakimuś społeczniakowi zaczął przeszkadzać... no i zabrali go. Straż miejska :placz: JejQ Zbysiu tak bardzo bał sie chodzić na smyczy a oni go łapali z tym kijem i obręczą. JejQ jak on musiał sie bać :placz: zaczął mi ufać, i wywracał sie do góry kołami jak go glaskałam, laził za mną i rozpoznawał z daleka... a teraz co... pewnie zabrali go do schronu do mielca :placz: i siedzi w zimnym boksie, a on strasznie boi sie wchodzić do pomieszczeń, to sobie wyobraź jak on sie teraz czuje... no normalnie zaraz znowu bede za nim ryczeć :placz:

dam Ci jeszcze jego zdjatka... własnie w ten sam dzień go zabrali... to jedyne co mi po nim zostało :placz::placz::placz:

moja kochana mordeczka :placz::placz::placz::placz:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hej kochana :*
Pytałaś u Gosi w galeri o Zbycha. No to już wyjaśniam. Zbysiu to psiak błakający sie po moim osiedlu. Niestety nie mogli go zabrać do żadnego boksu wiec ja go dokarmiałam, no i sie przyzwyczaił strasznie do mnie, chodził ze mna i Tinką na spacerki. No i wiem ze by przetrwał zimne bo miał co jeść, no i zaczełam szukać mu domku. Normalnie jest takim kochanym psem ze szok.
Ale jakimuś społeczniakowi zaczął przeszkadzać... no i zabrali go. Straż miejska :placz: JejQ Zbysiu tak bardzo bał sie chodzić na smyczy a oni go łapali z tym kijem i obręczą. JejQ jak on musiał sie bać :placz: zaczął mi ufać, i wywracał sie do góry kołami jak go glaskałam, laził za mną i rozpoznawał z daleka... a teraz co... pewnie zabrali go do schronu do mielca :placz: i siedzi w zimnym boksie, a on strasznie boi sie wchodzić do pomieszczeń, to sobie wyobraź jak on sie teraz czuje... no normalnie zaraz znowu bede za nim ryczeć :placz:

dam Ci jeszcze jego zdjatka... własnie w ten sam dzień go zabrali... to jedyne co mi po nim zostało :placz::placz::placz:

moja kochana mordeczka :placz::placz::placz::placz:

o jejciu Edytko ale śliczna psinka!!!
śluchaj wydaje mi sie że jesli straż miejska go zabrała to musiał sie przewinąć przez ręce Małgosi...takie jest moje zdanie..ale nie wiem na pewno...miejmy nadzieje że szybko znjadznie kogoś kto go pokacha...a skąd on sie tam u Was wziął?

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Hurra nie mogę się doczekać!!!:multi:

ja też :Dale pewnie jak go wezme gdzies na spacer to nie bedzie miał w głowie tego że chciał bym mu pare foteczek pstrynkąć tylko będzie biegał wszędzie i z racji tego zdjęcia nie wyjdą takie jakie bym chciała:roll:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Bry ;-)

puchu napisał(a):
dzień dobry :smile:

Rinuś napisał(a):
dzien doberek :smile:
i gdzie te zimowe fotki??

Witam Was wszystkie:buzi:
foteczki będa jak śnieg troche ustanie bo jak na razie to jest śnieżyca...:roll:
wiec jak tylko troche przestanie to idem popstrykać troche fotek:D