Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heej, śliczna psina i reszta zwierzyńca rzecz jasna oczywiście też :)
Widzę że uszasto macie takie same "problemy" jak my :D Raz stoją, raz pół klapniętę są :D Takie nieogarnięte :D

Dzięki że nas odwiedzacie, ja obiecuję że będę to robić częściej :)
Pozdrawiamy i czekamy na więcej fot :)
Natalia &Kuchciak & Xena

Posted

Franca81 napisał(a):
Hha jaki ma przedzialek na nosie :evil_lol: jak to jest ze taki maly a tyle w nim slodyczy! :loveu:

Dziś też zastanawiałam się nad tym przedziałkiem i chyba na pewno mi się nie podoba :evil_lol: Ten nos ni czarny ni czekoladowy taki jakiś pośredni. Ale wolała bym żeby był czarny, bo czekoladowy by mi się jeszcze bardziej nie podobał. Ona jest kochaniutka ale fizycznie wg mnie do najpiękniejszych nie należy :diabloti:

Drugie ucho też zaczyna stawać ;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Dziś też zastanawiałam się nad tym przedziałkiem i chyba na pewno mi się nie podoba :evil_lol: Ten nos ni czarny ni czekoladowy taki jakiś pośredni. Ale wolała bym żeby był czarny, bo czekoladowy by mi się jeszcze bardziej nie podobał. Ona jest kochaniutka ale fizycznie wg mnie do najpiękniejszych nie należy :diabloti:

Drugie ucho też zaczyna stawać ;)

Jak możesz pieska obrażać, jest piękna, na swój sposób :diabloti:
Nic się nie przejmuj tym nosem :D Moja ma jasny a jaśnieć jej tak od środka właśnie zaczął aż cały się zrobił brązowy a z biegiem lat robi się coraz jaśniejszy :)

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Witam
Świetne ma te uszyska :D:loveu:

Hejo :hand:

W tej chwili uszy odwinęły się całkiem no tyłu :evil_lol: Normalnie jakbym pisała o jakimś żyjątku, które ciągle zmienia zdanie :diabloti: Tak czy inaczej efekt finalny będzie taki, że prędzej czy później one staną.

Kasi i Lena napisał(a):
Jak możesz pieska obrażać, jest piękna, na swój sposób :diabloti:
Nic się nie przejmuj tym nosem :D Moja ma jasny a jaśnieć jej tak od środka właśnie zaczął aż cały się zrobił brązowy a z biegiem lat robi się coraz jaśniejszy :)

Mi taki nos nijak do niej nie pasuje, ale może z czasem się przyzwyczaję :hmmmm:

A teraz foty, trochę je Wam poopisuję ;)

Tutaj Mija i Frania, najchęniej to cała trójka siedziała by u mnie na kolanach i to jeszcze najlepiej w tym samym czasie i efekt jest taki, że nieraz nawet nie mam jak się ruszyć :evil_lol: Generalnie one obie baaaaaaaardzo się lubią, ale każde takie przytulanki kończą się tym, że kocica gryzie małą w ucho i tak zaczyna się jedna z niekończących się gonitw. :lol:

Tu chciałam Wam pokazać jaką minę robi Mija jak ją uczę, jak się skupia to właśnie tak wystawia język i to wygląda komicznie :evil_lol: Oczywiście jak ją uczę to ma oczy otwarte :diabloti:

Kot kontra pies

Posted

Ona jest prześliczna :loveu: Może jak się więcej słońca pokaże, to nos ściemnieje. U laba chrzestnego to działało ;)

Zazdroszczę jaszczurek :loveu:

Posted

puchu napisał(a):
Ona jest prześliczna :loveu: Może jak się więcej słońca pokaże, to nos ściemnieje. U laba chrzestnego to działało ;)

Zazdroszczę jaszczurek :loveu:

Dałaś mi nadzieje na ciemny nos :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Polowałam na takie już jakiś czas, ale i tak nie jest to w 100% to co chciałam :evil_lol:

Eee tam, jest świetnie :D
Zła na Ciebie jestem :evil_lol: Na fejsie mi nie odpowiedziałaś :mad: :lol:

Posted

Hej kochana:) Dostałaś zapytanie o zlot?
Wiemy że jeszcze troszku czasu do niego ale zbieramy już załogę ;) Sama szlachta :loveu:

Widzę że mnie wyprzedziłaś :diabloti:

Posted

Hej kochana:) Dostałaś zapytanie o zlot?
Wiemy że jeszcze troszku czasu do niego ale zbieramy już załogę ;) Sama szlachta :loveu:

maryg22 napisał(a):
Eee tam, jest świetnie :D
Zła na Ciebie jestem :evil_lol: Na fejsie mi nie odpowiedziałaś :mad: :lol:

Dostałam dostałam od maryg22 , byłam przekonana że odpisałam a tu dooopa :evil_lol:Tak to jest jak się robi sto rzeczy naraz