Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Z twoim Mikim to nie tak zle po deszczu. Bys widziala mojego:evil_lol::evil_lol: Musze go kiedys ufocic.

on zawsze tak wygląda nawet po kąpieli...:evil_lol:
najfajniej wygląda jego doopka bo sie mu podwijają włoski z tylu i wyglądaja jak natapirowane:cool3:
musze to uwiecznić kiedyć...:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']oj wołamy na niego baaaaardzo różnie...Zaczynając od Miki a kończąc na Majtusiach czy Brytanie...:evil_lol:
Na prawde niektóre nazwy mogły by sie wydać dziwne ale on na nie reaguje...Może wszystkich nie bede wymieniała....:diabloti: Bo jeszcze ktos pomysli że jestem nie teges....:cool3:

ale te nasze psy sa inteligentne :diabloti: bez wzgledu na imie i tak przychodzą jak sie je woła a jak jeszcze jakiś smaczek w rece albo co
to nawet wołać nie trzeba i tak przyjdzie na samo szmyranie woreczkiem :evil_lol: Twój tez tak ma ?

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heheh on jest niemożliwy :eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ty leniu gadać Ci sie ze mna nie chc iało a do szkoł i tak nie poszłaś :mad:

Bo to wyszło nie zaplanowane...Szłam spac z przekonaniem że ide do szkoły...Ale wyszło inaczej:oops:

Posted

ewatr napisał(a):
ale te nasze psy sa inteligentne :diabloti: bez wzgledu na imie i tak przychodzą jak sie je woła a jak jeszcze jakiś smaczek w rece albo co
to nawet wołać nie trzeba i tak przyjdzie na samo szmyranie woreczkiem :evil_lol: Twój tez tak ma ?

Jak mam coś słodkiego to dla niego sie wtedy nic nie liczy tylko słodycze:evil_lol:
Siedzi i sępi żeby mu dać:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Bo to wyszło nie zaplanowane...Szłam spac z przekonaniem że ide do szkoły...Ale wyszło inaczej:oops:

Ja tez planowalam isc na ten sprawdzian z niemieckiego... nawet wstalam ale hmm nie dotarlam :diabloti:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Ja tez planowalam isc na ten sprawdzian z niemieckiego... nawet wstalam ale hmm nie dotarlam :diabloti:

ja też tak mam...zwłaszcza ostatnio..taki leń mnie ogarnął że szok...zwłaszcza kiedy trzeba wstawać rano:angryy: