Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Tina.Sara napisał(a):dzień dobry (czyt. dzień tragiczny) hey a czego?stało sie coś? Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 foteczki orkiestrowe :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] najlepsza ta :loveu::loveu::loveu: jakiz on dumny w tym serduszku :D:D PS. pana G nie było :multi: (mam iskierke nadzieji ze nie ma z kims isć :diabloti:) Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hejka :) super zdjecia ;) piesio sliczny :loveu::loveu: uszka ma fajne :) Quote
DiDDlina85 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ooo jakie fajne orkiestrowe fotki:) Pozdrowionka!! Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):najlepsza ta :loveu::loveu::loveu: jakiz on dumny w tym serduszku :D:D PS. pana G nie było :multi: (mam iskierke nadzieji ze nie ma z kims isć :diabloti:) a nie wiem nie wiem...może ale nie ma w tym tyg w szkole bo ma praktyke wiec nie ma sie jak dowiedziec... Quote
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']osobno osobno... każda klasa ma inny układ...co ruch to wymyślniejszy... ha! W końcu ktoś tak tańczy :p a mature zdaje z anglieskiego polsiego i biologii a Ty?polski, angeslki, wos, historia a Mikey jak zawsze piękny :) Do pyska mu z serduszkiem orkiestry :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a nie wiem nie wiem...może ale nie ma w tym tyg w szkole bo ma praktyke wiec nie ma sie jak dowiedziec... aj zaczynam siać panike... musze z tym skończyć...:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Paulina nie ma Cie a mi sie tak nudzi ze szok.... nie ma nikogo konkretnego z kim można sobie pokonwersować :( miłch snów :) Quote
Samturia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ooo Mickey też dostał WOŚPową naklejeczkę ;) Quote
Rinuś Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mickey jest sliczny :loveu::loveu: a jak na niego wolacie?? Mikej??czy Miki?? :) Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Rinuś napisał(a):Mickey jest sliczny :loveu::loveu: a jak na niego wolacie?? Mikej??czy Miki?? :) oj wołamy na niego baaaaardzo różnie...Zaczynając od Miki a kończąc na Majtusiach czy Brytanie...:evil_lol: Na prawde niektóre nazwy mogły by sie wydać dziwne ale on na nie reaguje...Może wszystkich nie bede wymieniała....:diabloti: Bo jeszcze ktos pomysli że jestem nie teges....:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulina nie ma Cie a mi sie tak nudzi ze szok.... nie ma nikogo konkretnego z kim można sobie pokonwersować :( miłch snów :) oj gdybym sie zosała na DGm do tej godzinki to na ban bym sie nie podniosla z łóżka dziś rano...:evil_lol: ale w sumie i tak nie poszłam bo mi sie nie chciało:oops: a poza tym ten wiatr....:roll: Quote
Mada&Teodor Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ale swietne zdjecie, bardzo mi sie podobuje :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mickeya :) Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Samturia napisał(a):ooo Mickey też dostał WOŚPową naklejeczkę ;) w sumie to zabralam siostrze naklejke bo była wolontariuszka i mogła bym tymi serduchami obkleic całego Mickey :DAle on sobie nie dał nawet tej przyczepic a co dopiero wiecej...musialam go namawiac żeby tego zdzierał....:shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Ale swietne zdjecie, bardzo mi sie podobuje :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mickeya :) Hey Zaraz dodam inne foteczki:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Rinuś napisał(a):Mickey jest sliczny :loveu::loveu: a jak na niego wolacie?? Mikej??czy Miki?? :) a tak w ogule to jego imie jest do Myszki Mickey...:D Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Foteczki zaraz po wczorajszym deszczowym spacerku... Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Musze być czyściutki:evil_lol: Quote
Recommended Posts