Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Xiara napisał(a):Też byłam, też byłam :cool3: :lol: nom nawet fajnie było.. Zwłaszcza światełko do nieba...:evil_lol: było leprze niż w sylwestra:roll: p.s. idem spać DOBRANOC jutro musze wstać o 6...:placz: nie wiem jak ja to zrobie... Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam w ten piekny sloneczny / przynajmiej u nas / dzien a chomiczków to duuuuuuuuużo masz :crazyeye: i takie malizny o rany :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 ewatr napisał(a):Witam w ten piekny sloneczny / przynajmiej u nas / dzien a chomiczków to duuuuuuuuużo masz :crazyeye: i takie malizny o rany :multi: maluszki sa na wydanie...:cool3: ja na stełe mam tylko Bobka...:loveu: i zastanawiam sie czy nie zostawić Muchy...:evil_lol: u nas też jest słonecznie i w miare ciepło:D Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 puchu napisał(a):Dooobry :p Cóż tam? witam:D ja własnie wróciłam ze szkoły...jakoś udało mi sie wstać:roll: teraz nakarmiłam sierotki i siedze sobie na DGM:evil_lol: a potem musze kuć na angielski... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć Paulinko :) No troche mnie nie było ale to przez Kropeczke :loveu: 3mam kciuki za chomisie żeby rosły szybko i zdrowo :multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Greka napisał(a):Mickey jest śliczy , the best piesek. dziekuje dziekuje:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć Paulinko :) No troche mnie nie było ale to przez Kropeczke :loveu: 3mam kciuki za chomisie żeby rosły szybko i zdrowo :multi::loveu: a własnie co z Kropcią?załatwiłaś coś wiesz coś ??powiedź!!!:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj Paulinko! Co tam słychać? Mickey już nie chrapie? Buziaki :* Quote
BBeta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] Niezła gromadka, zakładasz hodowle ?? :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witaj Paulinko! Co tam słychać? Mickey już nie chrapie? Buziaki :* witam u mnie oki przygotowujemy sie całą parą na studniówke:evil_lol: Mickey nie chcrapie juz tak jak wcześniej ale co najważniejsze przeszło mu z tym brakiem tchu...już oddycha w miare normalnie:lol: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 BBeta napisał(a):Niezła gromadka, zakładasz hodowle ?? :eviltong: witam :* powiedzmy że to taka mini hodowla...:evil_lol: mam 8 chomisiów do wydania i jednego tatusia którego nie oddam za nic w świecie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a własnie co z Kropcią?załatwiłaś coś wiesz coś ??powiedź!!!:evil_lol: Paulina krowo nie ma Cie na gg a ja nie mam nic na koncie i nie mam jak sie z Tobą skontaktować. Znalazłam domek dla Kropki w TBG... a dokładnie okolice TBg Pamiętasz jak Ci mowiłam ze moja koleżanka chce wziaść jamnika? To ona dowiedziała sie o Kropce i mowi ze wezmie Kropke :multi: także nie musiała by pokonywać tyle światu żeby znaleźć kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulina krowo nie ma Cie na gg a ja nie mam nic na koncie i nie mam jak sie z Tobą skontaktować. Znalazłam domek dla Kropki w TBG... a dokładnie okolice TBg Pamiętasz jak Ci mowiłam ze moja koleżanka chce wziaść jamnika? To ona dowiedziała sie o Kropce i mowi ze wezmie Kropke :multi: także nie musiała by pokonywać tyle światu żeby znaleźć kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: miałam próbe poloneza...jestem padnięta:roll: ale bardzo sie ciesze że Kropka znalazła chętnego:loveu: jeszcze tylko formalności z Małgosią i wszystko będzie ok mam nadzieje że wyjdzie:cool3: Quote
puchu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Się melduję :) W weekend nadrobie zaległości :) A kiedy studniówka? Ja ma w połowie lutego dopiero i moja klasa tańczy jako pierwsza... Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 puchu napisał(a):Się melduję :) W weekend nadrobie zaległości :) A kiedy studniówka? Ja ma w połowie lutego dopiero i moja klasa tańczy jako pierwsza... mam 10 lutego.. my nie wiemy którzy tańczymy a dziś byłam jeszcze na zebraniu studniówkowym i widziałam jak dorisli dają przykład zachowania młodzieży:roll: tak sie kłucili że aż policje wezwali... normlanie masakra:shake: Quote
anushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] nie sposób było nie zauważyć tej fotki!!! Kapitalna :loveu: :loveu: no i widzę,że studniówka za pasem to i maturka sie szykuje :multi: :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Ania-k napisał(a):nie sposób było nie zauważyć tej fotki!!! Kapitalna :loveu: :loveu: no i widzę,że studniówka za pasem to i maturka sie szykuje :multi: :cool3: a na szykuje sie szykuje:cool3: tylko Qrde nie wiem co mam robic potem:roll: tzn wiem co bym chciała robic ale nie wiem jak to sensownie wcielić w życie... Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Ania-k napisał(a):a o czym myślisz dalej ??? :razz: o psiakach...tzn chciała bym z nimi jakoś pracowac najbardziej interesuje mnie psychologia...albo dogoterapia... a jak nie to treser w każdym razie coś z psiakami... bo ja w niczym innym sie nie widzie:roll: Tylko Qrde nie wiem gdzie sie można szkolić w tym kierunku... Quote
puchu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Paulina_mickey napisał(a):mam 10 lutego.. my nie wiemy którzy tańczymy a dziś byłam jeszcze na zebraniu studniówkowym i widziałam jak dorisli dają przykład zachowania młodzieży:roll: tak sie kłucili że aż policje wezwali... normlanie masakra:shake: heh. A my wszystko sami robimy. Dekoracje, załatwianie kateringu, muzyki, później sprzątanie. Nauczyciele jedynie narzekają, że moglibyśmy się sprężyć, bo studniówka tuż tuż, a my mamy tylko pomierzone korytarze i mniej więcej wiemy jak ma wyglądać szkoła... Z ciekawości, u was każda klasa tańczy osobno, czy wszyscy razem? A i co zdajesz? Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 puchu napisał(a):heh. A my wszystko sami robimy. Dekoracje, załatwianie kateringu, muzyki, później sprzątanie. Nauczyciele jedynie narzekają, że moglibyśmy się sprężyć, bo studniówka tuż tuż, a my mamy tylko pomierzone korytarze i mniej więcej wiemy jak ma wyglądać szkoła... Z ciekawości, u was każda klasa tańczy osobno, czy wszyscy razem? A i co zdajesz? osobno osobno... każda klasa ma inny układ...co ruch to wymyślniejszy... my nie mamy stódniówki w szkole tylko na hali sportowej... a mature zdaje z anglieskiego polsiego i biologii a Ty? Quote
Paulina_mickey Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):te a z kim był pan G ? nie było go....pana S też...a pan P był z tą dziewczyną co wczesniej... Quote
Recommended Posts