Franca81 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 ja jestem i bedę częściej jak mi neta w domu naprawią... :comp26: Quote
Marlena:) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Oj mnie też tu dawno nie było :oops: Białaska jest cudna (też mi się marzy :loveu: ). A następna szylkrecia? :cool3::evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Kolejna właścicielka wątku zaginiona:evil_lol: no właśnie...... :mad: Quote
Paulina_mickey Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Majkowska napisał(a):a takim ślimorom się podaje jakieś preparaty na skorupkę? Tak teraz patrzę jakie ładne i błyszczące mają i przypominają mi się moje ampularie które się wręcz kruszyły i musiałam im wrzucać różne muszelki i inne duperołki. Tyle że może w akwarium sprawa inaczej wygląda, bo woda tam działa. Podaję im sepię lub zmielone skorupki kurzych, wygotowanych jaj :D Ja jestem już, na szczęście nie trwało to długo, mam już neta na stałe :D Odnośnie książek to wczoraj skończyłam "Wilczy miot' - S.A. Swann inspirowana anime i mangą ale nie fani tego typu spraw też myślę mogą znaleźć coś fajnego dla siebie. :cool3:[h=3][/h] Quote
Paulina_mickey Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Marlena:) napisał(a):Oj mnie też tu dawno nie było :oops: Białaska jest cudna (też mi się marzy :loveu: ). A następna szylkrecia? :cool3::evil_lol: Ano dawno dawno :mad: Ale zapraszam częściej ;) A białas to był szczerze mówiąc drugi w kolejności. Mi od zawsze marzy się tricolorka. A chciałam mieć dwa naraz od małego. Nawet widziałam taką prawie idealną tri ale teraz kurcze remont i chyba na razie muszę odłożyć te kolejne kocie plany. Na razie jest Frania :evil_lol: Małe toto takie, waży niecałe 1,5 kg a rozpycha się w łóżku jak nie wiem. Generalnie to łazi za mną prawie wszędzie i od razu pcha się na kolanka, pieszczoch mały :loveu: Charakter ma cudowny :) Tu mi się udało bardzo Quote
Buńka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ojeju zazdraszczam planów na nowego kociaska;) ja tez bym chciała ale... mam kocura nie tolerującego konkurencji.Mi się marzy czarnuch albo buras...;) Ewentualnie biało czarny lub czarno biały:D Quote
Paulina_mickey Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Sprzed chwili, jakoś kiepskaaaa ale :loveu: [video=youtube;89iQ7iqae9w]http://www.youtube.com/watch?v=89iQ7iqae9w&feature=youtu.be[/video] Quote
Buńka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013190_568309589877451_48912447_n.jpg - ale słodkie przytulaki:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Teraz mam już pewność, że zaakceptowały się nawzajem :loveu: Quote
natija Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Paulina_mickey napisał(a):Teraz mam już pewność, że zaakceptowały się nawzajem :loveu: oj napewno:) Quote
Paulina_mickey Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 natija napisał(a):oj napewno:) To rady mojej cudownej pani promotor, która jest zoopsychologiem dały taki rezultat :multi: Jeszcze muszę z nimi popracować jak wychodzimy do ogrodu, na zabawy bo Miki musi się nauczyć, że biegająca Frańka nie służy do gonienia :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Czesc :loveu: Helllloooooo! Mam nadzieje, że teraz zostaniesz z nami już na dłuuugo :mad: Quote
Buńka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Oj tam najważniejsze że sobie krzywdy nie robią;) A w ogrodzie może po prostu bawią się w berka:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Oj tam najważniejsze że sobie krzywdy nie robią;) A w ogrodzie może po prostu bawią się w berka:evil_lol: Noo pierwszy dzień zabaw na podwórku skończył się tym, że Franiek wlazł na naszego wielkiego orzecha, potem jeszcze zobaczyła sikorkę i poleciała jeszcze wyżej a potem było 'maaaamusiu pomóż zejść' to trzeba było drabinę brać i ściągać dziada małego :evil_lol: Quote
natija Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) witamy sie :) Edited July 15, 2013 by natija Quote
Paulina_mickey Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Witam się serdecznie ;) Dzisiaj moje dzieci zostały na prawie cały dzień same, a jak wróciliśmy to się nacieszyć nie mogły :evil_lol:Franiula oczywiście musiała się wypieszczochać i śpi mi właśnie na ręce a Mikuś poleciał z TZ po podwórku urzędować :D A ja pozanudzam Was jeszcze zdjęciami Quote
Recommended Posts