Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majkowska napisał(a):
a takim ślimorom się podaje jakieś preparaty na skorupkę?
Tak teraz patrzę jakie ładne i błyszczące mają i przypominają mi się moje ampularie które się wręcz kruszyły i musiałam im wrzucać różne muszelki i inne duperołki. Tyle że może w akwarium sprawa inaczej wygląda, bo woda tam działa.

Podaję im sepię lub zmielone skorupki kurzych, wygotowanych jaj :D

Ja jestem już, na szczęście nie trwało to długo, mam już neta na stałe :D

Odnośnie książek to wczoraj skończyłam "Wilczy miot' - S.A. Swann inspirowana anime i mangą ale nie fani tego typu spraw też myślę mogą znaleźć coś fajnego dla siebie. :cool3:[h=3][/h]

Posted

Marlena:) napisał(a):
Oj mnie też tu dawno nie było :oops:
Białaska jest cudna (też mi się marzy :loveu: ). A następna szylkrecia? :cool3::evil_lol:

Ano dawno dawno :mad: Ale zapraszam częściej ;)

A białas to był szczerze mówiąc drugi w kolejności. Mi od zawsze marzy się tricolorka. A chciałam mieć dwa naraz od małego. Nawet widziałam taką prawie idealną tri ale teraz kurcze remont i chyba na razie muszę odłożyć te kolejne kocie plany.

Na razie jest Frania :evil_lol: Małe toto takie, waży niecałe 1,5 kg a rozpycha się w łóżku jak nie wiem. Generalnie to łazi za mną prawie wszędzie i od razu pcha się na kolanka, pieszczoch mały :loveu: Charakter ma cudowny :) Tu mi się udało bardzo

Posted

Ojeju zazdraszczam planów na nowego kociaska;) ja tez bym chciała ale... mam kocura nie tolerującego konkurencji.Mi się marzy czarnuch albo buras...;) Ewentualnie biało czarny lub czarno biały:D

Posted

natija napisał(a):
oj napewno:)

To rady mojej cudownej pani promotor, która jest zoopsychologiem dały taki rezultat :multi: Jeszcze muszę z nimi popracować jak wychodzimy do ogrodu, na zabawy bo Miki musi się nauczyć, że biegająca Frańka nie służy do gonienia :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Czesc :loveu:

Helllloooooo! Mam nadzieje, że teraz zostaniesz z nami już na dłuuugo :mad:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Oj tam najważniejsze że sobie krzywdy nie robią;)
A w ogrodzie może po prostu bawią się w berka:evil_lol:

Noo pierwszy dzień zabaw na podwórku skończył się tym, że Franiek wlazł na naszego wielkiego orzecha, potem jeszcze zobaczyła sikorkę i poleciała jeszcze wyżej a potem było 'maaaamusiu pomóż zejść' to trzeba było drabinę brać i ściągać dziada małego :evil_lol:

Posted

Witam się serdecznie ;)

Dzisiaj moje dzieci zostały na prawie cały dzień same, a jak wróciliśmy to się nacieszyć nie mogły :evil_lol:Franiula oczywiście musiała się wypieszczochać i śpi mi właśnie na ręce a Mikuś poleciał z TZ po podwórku urzędować :D

A ja pozanudzam Was jeszcze zdjęciami