Paulina_mickey Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 puchu napisał(a):i jak po sylwestrze? spoko byliśmy oglądac fajerwerki było żarcie itd:evil_lol: :evil_lol: Dobrze że Mickey nie boi sie petard bo nie musiałam ślęczeć u weta po jakies coś uspokajające:roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Paulina_mickey napisał(a): Dobrze że Mickey nie boi sie petard bo nie musiałam ślęczeć u weta po jakies coś uspokajające:roll: :evil_lol: :evil_lol: Które i tak goowno daje ;/;/ Szczęścia w nowym roku! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć! Jak tam po Sylwestrze? :) Dziękuję za odwiedziny w naszej galerii, Mickey jest cudowny - będziemy częściej odwiedzać :) Quote
goldenka245 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Piękne psisko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za odwiedzinki w naszej galerii Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witaj ja z rewizytą słodki Twój psiulek. a ta fotka czad Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hey Paulinko :) PS. Jutro idziemy do szkoły? bo coś niektórzy mówią ze w środe... hmmm ?? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hey Paulinko :) PS. Jutro idziemy do szkoły? bo coś niektórzy mówią ze w środe... hmmm ?? chyba niestety idziemy jutro;/:mad: :mad: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Rekcja mojego psiaka na Bobka:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Mickey daje głos... Jak szczeka to aż mu uszka podskakują:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Mickey kima :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D:D:D:D:D:D Quote
DiDDlina85 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Mickey kima :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D:D:D:D:D:D Hahaha...świetne zdjęcie:P Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Mickey kima :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D:D:D:D:D:D świetny jest :loveu: zaspany biedny :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Neeetttooopppeeerrrreeekkk :multi: :loveu: :loveu: Hihihi :D::D Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Neeetttooopppeeerrrreeekkk :multi: :loveu: :loveu: Hihihi :D::D mam jeszcze jedno takie dziwne zdjęcie tamto jest podczas trzepania sie...tez dziwnie wygląda:eviltong: i mam jeszcze foteczki w ubranku:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Mickey daje głos... Jak szczeka to aż mu uszka podskakują:loveu: :loveu: :loveu: to chyba jeden z nielicznych momentów kiedy Mickey ma stojące uszka.... Bo tak to zawsze takie pól-zwiędłe...:grin: :grin: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 śliczne ma uszka :) dawaj wsyztskie fotki :):):): Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):śliczne ma uszka :) dawaj wsyztskie fotki :):):): Dam dam tylko chyba wszystkich już nie zdążę dziś wkleić:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wsytarczy kilka, ja zaraz spadam do wyrka bo mnie starsznie boli brzuch i siedze tu taka skulona... :( no ale co... jesczez Oszajcowa mnie dobiła dziś :( ajj... Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Mickey przeciąga sie i zewa :eviltong: Wygląda troche strasznie... Quote
Recommended Posts