Paulina_mickey Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 deer_1987 napisał(a):Szkoda :( Bo bym chetnie poczytala Ale jestem w trakcie rozwijania jednego z punktów mojej pracy szerzej- to tak poza inż. i magisterką- jak zbiorę wszystkie wyniki i poopisujemy to, to jest szansa, że się coś pokaże do poczytania :) Quote
Tina.Sara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Paulina_mickey napisał(a):Może będziesz miała okazję poczytać o tym coś więcej ale o szczegółach tak za półtora roku jak będzie gotowe :cool3::cool3: spoko, nie ma sprawy, półtora roku to krótko :diabloti: śliczne ogonki :loveu: Quote
zmierzchnica Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ależ Ci zazdroszczę tematu pracy i studiowania tak ciekawych rzeczy :) Ja też nie mogę narzekać, co prawda, ale jakoś mój pomysł z pisaniem na etologiczne tematy jakoś nie spotyka się na uniwerku z entuzjazmem ;) Studiuję biologię i raczej wszyscy pasjonują się teraz genetyką i tym podobnymi sprawami. Choć może uda mi się to połączyć jakoś... ;) Pozdrawiam i powodzenia! Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 zmierzchnica napisał(a):Ależ Ci zazdroszczę tematu pracy i studiowania tak ciekawych rzeczy :) Ja też nie mogę narzekać, co prawda, ale jakoś mój pomysł z pisaniem na etologiczne tematy jakoś nie spotyka się na uniwerku z entuzjazmem ;) Studiuję biologię i raczej wszyscy pasjonują się teraz genetyką i tym podobnymi sprawami. Choć może uda mi się to połączyć jakoś... ;) Pozdrawiam i powodzenia!A jaki Ty masz temat? U nas też wszyscy są zauroczeni raczej innymi specjalizacjami niż nasza, ale jestem bardzo zadowolona, że udało mi się powiązać moje prace z tym co lubię najbardziej. U nas w uczelni z kolei na biologii fajnie mają bo przedmiot zoopsychologia mają do wyboru jako fakultet a u nas niestety go nie ma :( Quote
zmierzchnica Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jeszcze nie mam - dopiero 2 rok ;) Nawet nie wiem czy będę pisać pracę licencjacką, bo chcą mi egzaminy zrobić zamiast tego. Masakraa... O, to zazdroszczę! U nas ni ma zoopsychologii, nasz uniwerek się zajmuje głównie owadami i paleontologią... Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 zmierzchnica napisał(a): O, to zazdroszczę! U nas ni ma zoopsychologii, nasz uniwerek się zajmuje głównie owadami i paleontologią... A u nas z kolei ciągle tylko paszoznawstwo i żywienie jest na pierwszym miejscu hehe Quote
Tepes Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 witam witam:loveu: troszku mnie tu nie było, szczurzaste jak zawsze super:loveu::loveu: aż by się chciało takiego koleżkę, ale matka by chyba umarła jakby to zobaczyła:evil_lol: http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/dogo/Obraz176.jpg przystojniacha:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Tepes']witam witam:loveu: troszku mnie tu nie było, szczurzaste jak zawsze super:loveu::loveu: aż by się chciało takiego koleżkę, ale matka by chyba umarła jakby to zobaczyła:evil_lol: http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/dogo/Obraz176.jpg przystojniacha:loveu: Mnie mama też by z domu wygoniła za takiego pupilka, ale że przez większą część roku mieszkam z TZ to możemy sobie pozwolić na nie :loveu::loveu: A poniedziałek obrona:siara: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Foktów na razie nie ma, bo nie mam czasu na ich robienie:evil_lol: Ale w przyszłym tygodniu jak już będę miała z głowy tą obronę to się wybieramy znowu nad Zalew więc coś nowego będzie :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Od dziś Pani inżynier zootechniki , specjalizacji hodowle amatorskie :) Quote
Tepes Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Paulina_mickey']Od dziś Pani inżynier zootechniki , specjalizacji hodowle amatorskie :) nooo to gratulacje:)!! Quote
agaciaaa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Brawo!!! Szybkiego i przyjemnego "dorobienia" mgr życzę ;) Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Paulina_mickey napisał(a):Od dziś Pani inżynier zootechniki , specjalizacji hodowle amatorskie :) Gratulacje!! Quote
puchu Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Spóźnione gratulacje! Po Twoich opisach mam ochotę zacząć zootechnikę ;) Powstrzymuje mnie tylko zdanie matury z biologii i pewnie z chemii. Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 puchu napisał(a):Spóźnione gratulacje! Po Twoich opisach mam ochotę zacząć zootechnikę ;) Powstrzymuje mnie tylko zdanie matury z biologii i pewnie z chemii. Dziękuje wszystkim za gratulacje, dopiero teraz odsapnęłam po tej obronie. Pomimo, że byłam przygotowana to i tak stres zrobił swoje. :shake: Na szczęście nie było tak źle, po przedstawieniu swojej prezentacji do pracy, która miała trwać około 5 minut (co dla mnie było niewykonalne, bo jak tu streścić ponad 40 stron własnoręcznie pisanej pracy do raptem 10 krótkich slajdów, które będą zestawieniem całości?) wylosowałam dwa pytania i odpowiedziałam na nie. Jedno dotyczyło tego, w jaki sposób doradztwo pomaga rolnikom- czy jakoś tak w każdym razie chodziło o dofinansowania, no i drugie z mojej specjalizacji- ektopasożyty psów i kotów :evil_lol:To było proste tyle tylko, że musiałam się pilnować bo moim recenzentem był pan weterynarz, więc wszystko co powiedziałam na ten temat musiało być przemyślane :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Miałam wrzucić zdjęcia ze spacerku nad zalew ale jakoś tak zeszło i zapomniałam:evil_lol: Nadrobię niebawem :) Ale mam dla Was coś innego- dostałam takie cudeńko :loveu:To super pamiątka po Fryci, bo choć nie ma jej z nami, to mogę sobie na nią patrzeć co dziennie :) Quote
katik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Super pamiątka :loveu: Ja mam taką po Raptusie. :) Quote
agaciaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/dogo/fretka.jpg swietne! :) Quote
Tepes Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 o łał świetny! ja mam u mnie w pokoju obraz Bonczara;) i gdzie to moje zdjęcie ukazujące, że dzięki mnie i mojemu psu zostałaś inżynierem:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Tepes']o łał świetny! ja mam u mnie w pokoju obraz Bonczara;) i gdzie to moje zdjęcie ukazujące, że dzięki mnie i mojemu psu zostałaś inżynierem:diabloti: Musze zrobić :DI Ci podeśle :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jak ktoś nie lubi małych i oślizgłych stworzeń to radze nie oglądać:diabloti: Ale chciałam Wam przedstawić nasze nowe zwierzaczki- ślimaczki afrykańskie :) Quote
Recommended Posts