Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tina.Sara']jak geniusz to zrobił? :evil_lol:[/QUOTE]
Żebym to ja jeszcze wiedziała, przyleciał do mnie z taką zakrwawioną łapą, pół chodnika i trawy obkrwawione no to mu opatrzyłam to. Okazało się, że złamał pazura tego nie używanego przy chodzeniu :stupid:A że złamał przy samej górze to sie krew lała bo to unaczynione. A najgorsze to to, że się mu ułamał ale nie odpadł :shake:Tylko taki kawałek został ale w końcu mu to odpadło. Jaki zadowolony był później, że już nie musi uważać :evil_lol:

Dziś wypad na wieś-ale słabo psy pobiegały bo deszcz pada :mad:Choć kilka zdjeć zrobiłam, jak zgram i przerobię to wstawię.

Posted

Tofiś to maniak piłeczkowy, uwielbia się nimi bawić i żadna nie wytrzymuje zbyt długo. Tym razem dostał piłkę taką z twardej gumy-tzn nie wiem z czego to dokładnie jest ale wygląda jak taka baaaardzo utwardzona guma-mam nadzieje że tym razem nie zniszczy tak szybko i będzie mógł się nią troszkę dłużej nacieszyć.

Jak będzie cieplej to porobię zdjęcia.

Posted

Dziś robalki- w końcu doczekałam się po pół roku maluchów liśćca jesiennego, zaczęły się kluć pod koniec czerwca- pewnie większość i tak padnie przed pierwszą wylinką, ale mam nadzieje że niektóre jednak przetrwają do dorosłości.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Tak wiem wiem- wolicie bardziej futerkowe:diabloti:
powiem Ci tak fajnie jest ogladać robale tak na zdjeciach itd ale na żywo bym nie chciała takiego stworzonka:evil_lol: