Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mikki do schroniska trafił w dniu 28.08.11r. został znaleziony w Sosnowcu Milowicach.
Od małego brzdąca przebywa w schronie. Bardzo miły, łagodny psiak. Uwielbia się bawić i biegać. Nadaje się do rodzin z dziećmi a także osób starszych. Zna komendy: siad, leżeć i podaj łapę. Jest wesołym, miłym i spokojnym psiaczkiem. Zachowuje czystość w domu. Maluch jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Mikkuś skacze po ludziach, nie umie chodzić na smyczy i się ciągnie. Maluch jest bardzo rozbrykany i pocieszny. Psiaczek wymaga wychowania, nigdy nie był uczony, nie wychodził na spacery.
Mikkuś do domu wniesie wiele radości i szczęścia. Jest bardzo sympatycznym psiaczkiem ;) Pycholek mu się uśmiecha już na sam widok człowieka. Jest bardzo przyjacielski.

Uwielbia głaskanie, przytulanie i wszelkie pieszczoty ;)

Daj mu szansę poczuć ciepło Twojego serca oraz miłość, by mógł się Tobie odwdzięczyć bezgraniczną wiernością i miłością.

:loveu:Mikkuś Prosi o Domek:loveu:

Dane kontaktowe:
Kinga
Tel. 516 912 976
GG: 33615004
Mail: kinmiec@interia.pl

Edited by Crys
Posted

Jenny19 napisał(a):
zapisuję, później zrobię mu allegro

Dziękuje Justynko ;)

Dorotka nauczy się nauczy tylko musi znaleźć kochany domek ;)

Posted

Crys napisał(a):
A no cudny, ale siedzi w schronie bidulek :(

Gdzie się obecnie znajduje,nadal w Sosnowcu?

Można go będzie odwiedzić? Lub chociaż zająć się nim w ramach wolontariatu na początek? :oops: :oops:

Posted

Tulsa napisał(a):
Gdzie się obecnie znajduje,nadal w Sosnowcu?

Można go będzie odwiedzić? Lub chociaż zająć się nim w ramach wolontariatu na początek? :oops: :oops:

Tak w Sosnowcu.
Myślę, że z odwiedzinami nie będzie problemu :)

Posted

Tulsa napisał(a):
Miło słyszeć.

Można się jakoś umówić?

Ja będę w schronie w poniedziałek i wtorek od 9 do 12 pewnie, więc też możesz wpaść ;)

Posted

Byłam przy adopcji, ale za wiele nie powiem :lol: Wiem tylko tyle, że zabrała go bardzo młoda para z Sosnowca, wyglądali na sympatycznych Będzie mieszkał w mieszkaniu z królikiem, oby tylko go nie zjadł

• 4 months later...
  • 2 weeks later...