Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 zurdo napisał(a):Ach, ci rodzice... A potem nam wmawiają, że kiedyś byli młodzi i szaleni...:stop: :stop: Aga, to nie była literówka, Kolumb jest zdecydowanie za poważny. Chłopie, próbowałam Cię dziś reklamować, ale klient był ciężki. Najważniejszy decydent, 6-latek, stwierdził, że "piesek ma być duuuzy i biały" :niedowia: hahahaha ;) no ...i co zrobić;) skoro duży i biały ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Aramis ma dom :) Jedzie do Niemiec :)... Teraz tylko muszę mu fotkę zrobić i do biura paszportowego :evil_lol: a niby w UE bez paszportów się jeździ:evil_lol: Quote
zurdo Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To farciarz, światowiec...:multi: :multi: :multi: Quote
elles Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 zurdo napisał(a):Najważniejszy decydent, 6-latek, stwierdził, że "piesek ma być duuuzy i biały" :niedowia: To trzeba mu takiego znaleźć, nie brakuje... a w kropki może być? :evil_lol: Aramis ładniejsze :) Quote
zurdo Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 elles napisał(a):To trzeba mu takiego znaleźć, nie brakuje... a w kropki może być? :evil_lol: i się znajdzie, ale najpierw mama - najmniej ważna decydentka, ale w ostateczności, jak to bywa, główna opiekunka, musi wrócić z delegacji. Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='zurdo']i się znajdzie, ale najpierw mama - najmniej ważna decydentka, ale w ostateczności, jak to bywa, główna opiekunka, musi wrócić z delegacji. w Ostródzie tez sa białe duże psy ;)....pamiętajcie :) nawet jeden z trzech przerzuconych przez płot w Wigilię :( albo taki labkowaty Wszystkie psy nasze są :) Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 i taki puchowy z dodatkiem czarnego ;) elles......oj tak...tam są rózne cudeńka niestety... o i jeszcze taki Quote
zurdo Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Załamka :-( A ten pan puchato-łaciaty do zakochania od razu. Będę pamiętać, choć oni pewnie pojadą na Paluch. Też dobrze Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 zurdo napisał(a):Załamka :-( A ten pan puchato-łaciaty do zakochania od razu. Będę pamiętać, choć oni pewnie pojadą na Paluch. Też dobrze Pewnie, że tak...zawsze to jakieś serducho znajdzie swoje niebo na ziemi... Quote
Aga_Mazury Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Aramis jest juz ze swoim nowym Panem...pewnie już go popodszczypywał...wskakiwał na kolana, wylizał twarz z każdej strony...;) i że są szczęśliwi :) my czekamy na pierwsze relacje z niecierpliwością i oczywiście na zdjęcia :) Quote
akucha Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Aga, Ty jesteś wielka :Rose: Rozkręciłaś karuzelę z domkami dla ostródzkich psów!!! Pomyśleć, że to wszystko przez jednego małego sznaucerka... ktoś go chyba specjalnie na twojej drodze postawił :lol: Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 akucha ...fakt po ciązy wielka jestem ;) ...ale mam nadzieję, że już niedługo ;) oj żeby tak ta dobra passa dla psiaków się utrzymała (tfu tfu, żeby nie zapeszyć)...albo była jescze lepsza :) a sznaucerek ...biedny on..Państwo w ogóle "olali" sprawę i on dalej biega i ludzie zgłaszają, że błaka się sznaucio...echhhhhh...niektózy są niereformowalni... co do Aramisa.... Państwo się w nim zakochali...:iloveyou: i wcale się im nie dziwię :) Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 co u naszego Skarba....wariatuńcia?;) Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Martwię się o Łobuza... są jakieś wieści z nowego domu? Quote
pajunia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czekam na relöacje z kontroli poadopcyjnej ( pisemna). Byla we wtorek. Slowna dostalam, wszystko w porzadku. Ta kolezanka tez mi mowila, ze zdjecia ztobila. Wiec czekam. Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 pajunia napisał(a):Czekam na relöacje z kontroli poadopcyjnej ( pisemna). Byla we wtorek. Slowna dostalam, wszystko w porzadku. Ta kolezanka tez mi mowila, ze zdjecia ztobila. Wiec czekam. no to najważniejsze, że wszystko w porządku u naszego Przystojniaka :) Quote
zurdo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Czy mi się wydaje, czy Przystojniak jeszcze wyprzystojniał? Bardzo, bardzo się cieszę, że wszystko u niego w porządku i jest szczęsliwy Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Jakie piękne te zdjęcia......:loveu: jak ja się cieszę, że wreszcie widzę tego pychola kochanego :loveu: poznałabym go na końcu Świata...te łobuzerskie spojrzenie :) Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 śliczne zdjęcia Aramiska :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Miałem go okazję poznać w grudniu, jeszcze w schronisku Quote
Recommended Posts