Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zurdo napisał(a):
Ach, ci rodzice... A potem nam wmawiają, że kiedyś byli młodzi i szaleni...:stop: :stop:

Aga, to nie była literówka, Kolumb jest zdecydowanie za poważny.

Chłopie, próbowałam Cię dziś reklamować, ale klient był ciężki. Najważniejszy decydent, 6-latek, stwierdził, że "piesek ma być duuuzy i biały" :niedowia:

hahahaha ;) no ...i co zrobić;) skoro duży i biały ;)

Posted

zurdo napisał(a):
Najważniejszy decydent, 6-latek, stwierdził, że "piesek ma być duuuzy i biały" :niedowia:

To trzeba mu takiego znaleźć, nie brakuje... a w kropki może być? :evil_lol:
Aramis ładniejsze :)

Posted

elles napisał(a):
To trzeba mu takiego znaleźć, nie brakuje... a w kropki może być? :evil_lol:

i się znajdzie, ale najpierw mama - najmniej ważna decydentka, ale w ostateczności, jak to bywa, główna opiekunka, musi wrócić z delegacji.

Posted

[quote name='zurdo']i się znajdzie, ale najpierw mama - najmniej ważna decydentka, ale w ostateczności, jak to bywa, główna opiekunka, musi wrócić z delegacji.

w Ostródzie tez sa białe duże psy ;)....pamiętajcie :) nawet jeden z trzech przerzuconych przez płot w Wigilię :(

albo taki labkowaty

Wszystkie psy nasze są :)

Posted

zurdo napisał(a):
Załamka :-( A ten pan puchato-łaciaty do zakochania od razu.
Będę pamiętać, choć oni pewnie pojadą na Paluch. Też dobrze

Pewnie, że tak...zawsze to jakieś serducho znajdzie swoje niebo na ziemi...

• 2 weeks later...
Posted

Aramis jest juz ze swoim nowym Panem...pewnie już go popodszczypywał...wskakiwał na kolana, wylizał twarz z każdej strony...;)

i że są szczęśliwi :)

my czekamy na pierwsze relacje z niecierpliwością i oczywiście na zdjęcia :)

Posted

Aga, Ty jesteś wielka :Rose: Rozkręciłaś karuzelę z domkami dla ostródzkich psów!!! Pomyśleć, że to wszystko przez jednego małego sznaucerka... ktoś go chyba specjalnie na twojej drodze postawił :lol:

Posted

akucha ...fakt po ciązy wielka jestem ;) ...ale mam nadzieję, że już niedługo ;)

oj żeby tak ta dobra passa dla psiaków się utrzymała (tfu tfu, żeby nie zapeszyć)...albo była jescze lepsza :)

a sznaucerek ...biedny on..Państwo w ogóle "olali" sprawę i on dalej biega i ludzie zgłaszają, że błaka się sznaucio...echhhhhh...niektózy są niereformowalni...

co do Aramisa....
Państwo się w nim zakochali...:iloveyou: i wcale się im nie dziwię :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Czekam na relöacje z kontroli poadopcyjnej ( pisemna). Byla we wtorek. Slowna dostalam, wszystko w porzadku. Ta kolezanka tez mi mowila, ze zdjecia ztobila. Wiec czekam.

Posted

pajunia napisał(a):
Czekam na relöacje z kontroli poadopcyjnej ( pisemna). Byla we wtorek. Slowna dostalam, wszystko w porzadku. Ta kolezanka tez mi mowila, ze zdjecia ztobila. Wiec czekam.

no to najważniejsze, że wszystko w porządku u naszego Przystojniaka :)

• 3 weeks later...
Posted

Czy mi się wydaje, czy Przystojniak jeszcze wyprzystojniał? Bardzo, bardzo się cieszę, że wszystko u niego w porządku i jest szczęsliwy

Posted

Jakie piękne te zdjęcia......:loveu: jak ja się cieszę, że wreszcie widzę tego pychola kochanego :loveu: poznałabym go na końcu Świata...te łobuzerskie spojrzenie :)