Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagoodka napisał(a):
To jest krajówka z Olomouca - nie wiem czemu w tym roku w Brnie.
A tak daleko wcale nie ma 3-3.5 godzinki od nas :)

Bo Olomouc remontują i nie ma na tyle miejsca, by wszystkich pomieścić.
W każdym razie Jagoda, my i tak w inne dni :'(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a w jakiej walucie robicie przelew? nie widzę równowartości w euro. potwierdzenie przelewu załącza się do zgłoszenia? bardzo proszę o łopatologiczne wytłumaczenie ;)

Posted

czy komuś udało się zrobić przelew za wystawę? moją dyspozycję bank odrzucił twierdząc, że jest zły swift - [FONT=&quot]FIOBCZPPXXX [/FONT][FONT=&quot]???[/FONT][FONT=&quot] zapytałam mailowo Czechów, ale twierdzą że to poprawny numer.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]czy ktoś kto wcześniej jeździł do Czech mógłby potwierdzić info o tym, że można zapłacić na miejscu???[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

Zapytałam się organizatora i pozwolił za wystawę zapłacić na miejscu, ale wciąż nie widzę opłat, czekam na info. A Wy widzicie ile kosztują zgłoszenia ? Ma ktoś obsadę sędziowską, zgłosiłam ale w ciemno bo mój komputer nie pozwala mi otworzyć pliku pdf do końca. Nie mam już siły walczyć z zaporą.... :cool3:

Posted

Również dostałam pozwolenie na zapłatę na miejscu :) opłata za jednego psa w tej samej kwocie co przedpłata - 750 CZK.
[URL="http://www.dogomania.pl/members/98707-modusvivendi"][B]modusvivendi mam rozpiskę, jaka rasa Cię interesuje?[/B][/URL]