Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Długo mnie nie było na forum ale śpieszę wszystko wyjaśnić i uzupełnić.Bartuś miał sprawdzany domek pod Żninem i dzięki uprzejmości Rytki prawie,miałam zapewnioną wizytę przedadopcyjna.Ale do schroniska w sobotę lub niedzielę przed poniedziałkiem w ,który miał być sprawdzany domek,przyszła osobiści mi znana mama mojego znajomego,emerytowana nauczycielka.Ich psiak 19-letni shitzu,odszedł więc pani przyszła do schroniska po Bartusia,którego wypatrzyła na stronie internetowej naszego schroniska.Pani chciała Bartusia i tylko Bartusia i wydaje się ,żew pierwszym kontakcie,Bartuś także wybrał panią.Znając dom i sposób w jaki opiekowała się poprzednim psiakiem pani,zdecydowałam,ze Bartuś zostanie adoptowany przez tę panią.Będę miała go dodatkowo na oku.Zresztą już mamy zaproszenie do domu Bartusia,którym państwo są zachwyceni.Poinformowałam domek pod Żninem o swojej decyzji i zaproponowałam innego psiaczka ale nie chcieli innego.A oto zdjęcia z dnia adopcji:

Pani podpisuje dokumenty a Bartuś zobaczył kota schroniskowego:

A tak pojechali do domku:

Teraz czekam na zdjęcia z domku a potem wybieram się z wizytą poadopcyjną.Zmieniam tytuł wątku.:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Zachwycać się!!!:lol:

No zyje sobie chłopak jak pączek w maśle :multi:
Super fotki Romciu :) dzięki Tobie te psiaczki mają domki, kawał dobrej roboty robisz w tym schronie :)

Posted

Ziutka napisał(a):
No zyje sobie chłopak jak pączek w maśle :multi:
Super fotki Romciu :) dzięki Tobie te psiaczki mają domki, kawał dobrej roboty robisz w tym schronie :)

Co Ty, to dzięki akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jak wieść gminna niesie...;)

Posted

Bardzo się cieszę, że Bartuś jest kochany w nowym domku. Nie może być innej opcji, Bartuś jest wyjątkowo sympatyczny, a domek super!!! Wszystkiego najlepszego skarbeńku:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A ja przed chwilą ,wyglądając przez okno z mojego biura,widziałam Bartusia ze swoją panią na spacerku.Biegł radośnie na smyczy machając ogonkiem.Miałam wrażenie,ze chyba troszkę zaokrąglił się.Super widok szczęśliwego psiaka!:lol:

Posted

A ja przed chwilą ,wyglądając przez okno z mojego biura,widziałam Bartusia ze swoją panią na spacerku.Biegł radośnie na smyczy machając ogonkiem.Miałam wrażenie,że chyba troszkę zaokrąglił się.Super widok szczęśliwego psiaka!:lol:

• 2 years later...