Ziutka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To czekamy na zdjęcia Romeczko :) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale zapraszam na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/220972-Miszmasz-do-domu-dla-kobiety-dla-psiaka-CD-na-tymczasy-25-stycznia-22-00?p=18405366#post18405366 Quote
rytka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 swietnie b.sie ciesze:) ..ze dom znalazl a nie ,ze nie musze robic wizyty oczywiscie.. no dobra szczerze to z obu powodow sie b. ciesze:) Quote
Romka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Długo mnie nie było na forum ale śpieszę wszystko wyjaśnić i uzupełnić.Bartuś miał sprawdzany domek pod Żninem i dzięki uprzejmości Rytki prawie,miałam zapewnioną wizytę przedadopcyjna.Ale do schroniska w sobotę lub niedzielę przed poniedziałkiem w ,który miał być sprawdzany domek,przyszła osobiści mi znana mama mojego znajomego,emerytowana nauczycielka.Ich psiak 19-letni shitzu,odszedł więc pani przyszła do schroniska po Bartusia,którego wypatrzyła na stronie internetowej naszego schroniska.Pani chciała Bartusia i tylko Bartusia i wydaje się ,żew pierwszym kontakcie,Bartuś także wybrał panią.Znając dom i sposób w jaki opiekowała się poprzednim psiakiem pani,zdecydowałam,ze Bartuś zostanie adoptowany przez tę panią.Będę miała go dodatkowo na oku.Zresztą już mamy zaproszenie do domu Bartusia,którym państwo są zachwyceni.Poinformowałam domek pod Żninem o swojej decyzji i zaproponowałam innego psiaczka ale nie chcieli innego.A oto zdjęcia z dnia adopcji: Pani podpisuje dokumenty a Bartuś zobaczył kota schroniskowego: A tak pojechali do domku: Teraz czekam na zdjęcia z domku a potem wybieram się z wizytą poadopcyjną.Zmieniam tytuł wątku.:lol: Quote
Romka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 A oto zdjęcia z nowego domu Bartusia.Bartuś to teraz Maksio jest oczkiem w głowie w nowym domku: Quote
Ziutka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Romka napisał(a):Zachwycać się!!!:lol: No zyje sobie chłopak jak pączek w maśle :multi: Super fotki Romciu :) dzięki Tobie te psiaczki mają domki, kawał dobrej roboty robisz w tym schronie :) Quote
Romka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ziutka napisał(a):No zyje sobie chłopak jak pączek w maśle :multi: Super fotki Romciu :) dzięki Tobie te psiaczki mają domki, kawał dobrej roboty robisz w tym schronie :) Co Ty, to dzięki akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jak wieść gminna niesie...;) Quote
Ziutka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Romka napisał(a):Co Ty, to dzięki akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jak wieść gminna niesie...;) Tiaaa :cool3: Quote
Olivin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Bardzo się cieszę, że Bartuś jest kochany w nowym domku. Nie może być innej opcji, Bartuś jest wyjątkowo sympatyczny, a domek super!!! Wszystkiego najlepszego skarbeńku:loveu: Quote
Romka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 A ja przed chwilą ,wyglądając przez okno z mojego biura,widziałam Bartusia ze swoją panią na spacerku.Biegł radośnie na smyczy machając ogonkiem.Miałam wrażenie,ze chyba troszkę zaokrąglił się.Super widok szczęśliwego psiaka!:lol: Quote
Romka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 A ja przed chwilą ,wyglądając przez okno z mojego biura,widziałam Bartusia ze swoją panią na spacerku.Biegł radośnie na smyczy machając ogonkiem.Miałam wrażenie,że chyba troszkę zaokrąglił się.Super widok szczęśliwego psiaka!:lol: Quote
Romka Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Jadąc do schroniska,spotkałyśmy z Olivin,Bartusia.Oto jak wygląda nasz maluch: Quote
Recommended Posts