sacred PIRANHA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Paulina jest aktualnie na wyjezdzie, rzadko ma dostep do neta a ja nie urzęduje na FB;-) Sunia jest do adopcji caly czas, była jakas chetna pani ale nie zdecydowana do konca więc temat jest otwarty:-) Sunia będzie miała wyjęte szwy pod koniec tygodnia i będzie gotowa do adopcji - to jest bardzo fajna proludzka sunia tylko trzeba miec swiadomosc ze totalnie nie wie co to smycz i bedzie w tym temacie wymagała pracy. Za to uwielbia być noszona na rekach i w schronisku po prostu ją przenoszą na rękach :-) moj nr tel jakby co: 507266636 PanBazyl u nas straszne kleszczory są...poza Liją i Czarusiem (wyciagamy je na dniach ze schroniska) zakropiłyśmy dwie schroniskowe rezydentki Parówe i Rudą, bo dziewczyny ciągle jakieś kleszcze nosiły na sobie... Quote
Andzike Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Skrzynka już wyczyszczona :) Przekazałam info do Moniki (dziękuję za zaufanie:oops:) - będzie sie kontaktować bezpośrednio z Tobą w sprawie szczegółów :) Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Andzike napisał(a):Dziewczyny, wysłałam Wam dziś na FB pytanie o Liję (bo nie byłam na 100% pewna czy nadal szuka domu, dopiero teraz znalazłam ją na dogo ;) Moja koleżanka się zakochała... ;) Mmmmmm...... i będzie z tego jakis dalszy ciąg?:) Pzdr. Quote
LadyS Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Sunia okazała się olewać koty, więc prawdopodobnie w przyszłą sobotę przyjedzie po nią DS. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ladySwallow napisał(a):Sunia okazała się olewać koty, więc prawdopodobnie w przyszłą sobotę przyjedzie po nią DS. Jeeeeeeeeeee!!!!!!!! Zaciskam:) pzdr. Quote
Andzike Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ladySwallow napisał(a):Sunia okazała się olewać koty, więc prawdopodobnie w przyszłą sobotę przyjedzie po nią DS. Bardzo, bardzo się cieszę!!! :D Quote
as_ko Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Trzymam kciuki :) żeby wszystko się udało. Quote
Ty$ka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cioteczki, nieładnie tak zapeszać :D Bardzo mocnoooo kciukuję :) Quote
panbazyl Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 tfu tfu tfu oby wszystko poszlo jak najlepiej :) a u mnie kleszczy niet! żadnego, dzien w zdień w lesie jesteśmy i na polach i nic nie ma! Ciesze sie z tego, bo gadziejstwa wyjatkowo nie lubie. ( do Zamościa aż tak daleko nie mam, ale jednak trochę jest - nawet jakiś prywatny bus jeździ raz na dobę) Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Tak moi drodzy, Lija będzie mieć dom, swój osobisty dom w Pruszkowie:-) W przyszłym domku są 3 kociambry, więc szybko w schronisku sprawdziliśmy sunie na koty, olała je tak jak podejrzewałam, że zrobi, no ale sprawdzić musielismy;-) W tą sobote Monika wraz z TZtem przyjadą po Lije i przy okazji pomogą też w transporcie naszego biednego dzikuska Czarusia, na ktorego czeka bdt w Lublinie!!! (ja to zawsze musze kogoś wykorzystać, no ja po prostu juz tak mam hihi) Wiec udało się dwóm psiakom:-) Ale kciuki możecie jeszcze cioteczki trzymac zeby tak tfu tfu tfu nie zapeszyć z tą radością:-) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Oczywiscie trzymamy i nie zapeszamy:) Pzdr. Quote
Ty$ka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ojć, to teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki :) Quote
LadyS Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Po Liję w sobotę przyjeżdża DS :) Quote
as_ko Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ladySwallow napisał(a):Po Liję w sobotę przyjeżdża DS :) :multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 wy się cieszycie a ja mam stresa...zawsze tak mam... do soboty to chyba sfiksuje naprawde... Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dosoboty to miziaj ja prawie bez przerwy...;) pzdr. Quote
panbazyl Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):wy się cieszycie a ja mam stresa...zawsze tak mam... do soboty to chyba sfiksuje naprawde... ale ile bedzie szczęscia w niedziele!!!! dasz radę :) Quote
Recommended Posts