koosiek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Makaron i ryż są ok. Kaszy psy nie trawią, po prostu przez nie przelatuje, więc nadaje się co najwyżej jako wypełniacz, żeby pies się najadł. Quote
Lida Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dziś rozmawiałam z moim weterynarzem. Kaszę odradzał, bo tak, jak pisała Koosiek, przelatuje przez psa. Chyba, że jest rozgotowana bardzo. Kukurydzy, groszku i sałaty też w sumie nie polecał. Najlepiej ryż, mięsko i ewentualnie marchweka. Poza tym, trzeba patrzeć na psa, jak reaguje na jedzenie, co mu smakuje, jak się załatwia, jak wygląda jego siersć :-) Quote
Agnes_Jot Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 moje psy gardza kaszą-kiedyś dałam bo ryżu nie było i misek nie ruszyły :/ a teraz rano nakładam miąsko z ryżem i jest walka które pierwsze dostanie :) a potem jak któreś nie dokończy to drugi opróżni :D Quote
Nadziejka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 :iloveyou::bigcool::ylsuper::thumbs::tree1::tree1:Cudnee wiesci , cudna rodzinka sie trafila maluniej slicznej:multi::multi::multi::multi:zdrowenka dla panciow synciow i psiaczkowa caluskiego:iloveyou::iloveyou: Quote
masza44 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Matko dawno tutaj nie byłam a tutaj taka szybka i udana adopcja! Super, gratuluję i życzę następnych:) Quote
Recommended Posts