Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc :)
Wpadam do was na krotka chwilke (technika), usprawiedliwiam sie, od 1 maja nie mam internetu (jak pisala Ewa).
Byc moze bede miala szybciej internet, moze pod koniec tygodnia :cool3: GG niestety nie udalo mi sie zalozyc , bo trzeba zmienic oprogramowanie, nie mam potrzebnego kabla, wiec juz poczekam az aktywuja mi neta :) :) :)
Nie wiem o czym mam wam napisac, pomyslec ze mam tylko 45 minut :sad: no trudno.
Moge byc bez internetu, bo najprawdobodobniej zapisujemy sie na ..... a to na razie tajemnica, nie chce zapeszac jak sie uda wszystko wam opowiem :)
Kochani, sciskamy was z kudlatymi :calus: pa !

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Cześc :)
Wpadam do was na krotka chwilke (technika), usprawiedliwiam sie, od 1 maja nie mam internetu (jak pisala Ewa).
Byc moze bede miala szybciej internet, moze pod koniec tygodnia :cool3: GG niestety nie udalo mi sie zalozyc , bo trzeba zmienic oprogramowanie, nie mam potrzebnego kabla, wiec juz poczekam az aktywuja mi neta :) :) :)
Nie wiem o czym mam wam napisac, pomyslec ze mam tylko 45 minut :sad: no trudno.
Moge byc bez internetu, bo najprawdobodobniej zapisujemy sie na ..... a to na razie tajemnica, nie chce zapeszac jak sie uda wszystko wam opowiem :)
Kochani, sciskamy was z kudlatymi :calus: pa !

No to czekamy ;)

Posted

Cześć!
Znowu technika :evil_lol:
Byliśmy w jednym klubie agility ;) Przed nami dluga pelna pracy droga :p mam już pare książek na oku :) Ale co do klubu, to szczerze mowiac nie jestem na 100 % zdecydowana :( Myslalam ze juz wybralam, ale mam troche watpliwosci, a chce dobrze wybrac.

Kiedy będę miala internet? nie mam pojęcia :/ :/ :/

Pozdrawiamy was :calus:

Posted

Cześć :)
Mamy już internet :multi: :multi:
U nas jest całkiem ok, poza tym, że Blakiego od 3 dni boli łapa :/ mam nadzieję że to nic takiego i przejdzie :)
Jak nas tu dawno nie było :loveu: leciwy zobaczyć jak się zmieniło :grins:

Posted

Nie wiem, chyba ścięgno naciągnął, wariat, widać czym się kończą szaleństwa, poza tym, boli go ucho, bo gdy był na ogrodzie (gdzie trwają prace ogródkowe - ładna pogoda), zobaczył psa, tak biegł, że na łopatę wpadł o.O ciapa mała.

Swoją drogą mam dla was 36 zdjęć, ale to chyba nie dziś, jutro mam kartkówkę z biologii :/

Posted

Cudne cudne cuuuudne zdjęcia!!! Zwłaszcza portreciki! :loveu:
Teraz zrób jakieś w ruchu! :loveu:

Jak tam Blakusiowa łapka? Może idź do weta, skoro to już od 3 dni...?