Pimpek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://i8.tinypic.com/8fdfbqq.jpg A my takiej zabawki nie mamy :p Pimpek wolić piłka i patyk, ja,ja :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Moja mama twierdzi, że dość zabawek jak na jednego psa ...ale Blaki ma inne zdanie na ten temat :evil_lol: jak wcześniej wspomniałam chce mu kupić piłeczki :cool3: bo piłki to jedne z jego ulubionych zabawek :p do patyków jakoś do nie ciągnie, on woli całe gałęzie :lol: Quote
Marzena&Gusti Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hej!Gusti szczeka na patyki-ze strachu-jak coś leży...Piłek nie gania... Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Jej, nikt nas dzisiaj nie odwiedził :( Ale fotki będa ;) Pudel szalony, jeszcze kudłaty, zrobiliśmy porządek z sierścią, nos wygolony, całe futerko wyrównane i kitek na głowie :loveu: ale fotki w nowym uczesaniu może jutro ;) A dzisiaj fotki z przed południa i może później filmiki ;) Widać trochę naszego śniegu :lol: Blaki bawi sie chwastem :evil_lol: już obgryziony cdn ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 :loveu: :lol: Więcej dodam później :p Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Blaki ma jęzor jak anthurium !!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Zdjęcie z jęzorkiem mi nie wyszło, a nie usuwałam bo są tu wielbiciele psich jęzorków :evil_lol: znowu by mi się dostało eria, a co to anthurium ? :oops: :oops: :oops: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 eria napisał(a):roślinka, wpisz w googlach :cool3: Mówisz o jakimś jednym gatunku czy ogólnie? :razz: ....... [SIZE=-1]"Ponad 700 gatunków Anthurium rośnie w tropikach Ameryki" :-o Quote
zaba14 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witaj Czarna Owieczko ja tu poraz pierwszy :oops: http://i1.tinypic.com/8btkmiu.jpg kurcze no nie wiem o co tutaj chodzi w tym zdjeciu, jak na nie patrzec? :D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Witamy w naszej galerii! :multi: :multi: Nie martw się, niektórzy patrząc na zdjęcie Blakiego zastanawiają się gdzie jest głowa :lol: Quote
zaba14 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Witamy w naszej galerii! :multi: :multi: Nie martw się, niektórzy patrząc na zdjęcie Blakiego zastanawiają się gdzie jest głowa :lol: Tyle to ja jeszcze wiem :lol: a tak powaznie co on robił na tym zdjeciu? :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Piesuny sąsiadów ;) Zdjęcie nie wyszło, ale spójrzcie na układ łap u Balkiego i Arego :lol: I Sarulka, sunia zabrana kiedyś ze schroniska, sucza do której kundle z ulicy pałają ogromną miłością, jej instynkt macierzyński......hy, a ma jakiś? strasznie nie lubi szczeniaków. Poza tym jest źle z socjalizowana, wyjawia agresję do obydwu moich psich :shake: ale poza tym jest pieszczotliwą sunią ;) Quote
Paulina. Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Zdjęcie z jęzorkiem mi nie wyszło, a nie usuwałam bo są tu wielbiciele psich jęzorków :evil_lol: To ja, to ja !! :loveu: I mimo, ze nie wyszło jęzorki rulezz! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 zaba14 napisał(a):Tyle to ja jeszcze wiem :lol: a tak powaznie co on robił na tym zdjeciu? :cool3: Bawił się patykiem ;) to całkiem normalne zachowanie u niego, w domu jak się bawi to rzuca zabawkami :lol: przez co czasem zrzuca coś np. z półki, albo mi się obrywa piłką :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 :) biegne :) i koniec dzisiejszych fot (później dodam filmiki ;)) Quote
zaba14 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 o kurde ale uszy http://i12.tinypic.com/7wkfdli.jpg boskie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Kiedyś sterczały, ale miał krwiaka najpierw jedno ucho, rok później drugie :( Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Mówisz o jakimś jednym gatunku czy ogólnie? :razz: ....... [SIZE=-1]"Ponad 700 gatunków Anthurium rośnie w tropikach Ameryki" :-o ogólnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a co tu za dyszkuszje co:evil_lol: fotki świetne:razz: Quote
Olusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Świetne fotki :loveu: http://i6.tinypic.com/720sizp.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa3 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hehe jaki fajny z ta gumeczka we wlosach:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dziękujemy :D -pudel myśliwski -na tego dziada polował :evil_lol: -nasze zaspy :lol: -twórcze :grin: siwucha moja :loveu: A tak w ogóle co u nas słychać:Mamy ostatni tydzień szkoły a ja mam sprawdzian z fizyki, kartkówkę z lektury, kartkówkę z gramatyki z niemca i kartkówkę z chemii (dwa ostatnie w jeden dzień, czwartek):placz: Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 do pyszczka mu w czerwonej gumeczce:cool3::loveu: oo widzę nowy avek !! kobieta zmienną jest:diabloti: też se muszę coś wysmażyć:evil_lol: Quote
Recommended Posts