Cheritka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mam troszkę wolnego to nadrabiam i odwiedzam wszystkich znajomych ;) Quote
Pimpek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://i10.tinypic.com/6lwy81v.jpg Gdy patrze na to zdjęcie wydaje mi się że ten pies widzi przed sobą wielką przyszłość ;) http://i19.tinypic.com/7xwi3k9.jpg W kwiatach - super :cool3: A i fajny bannerek :p Quote
Marzena&Gusti Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć!Już prawie doszłam do siebie,więc się witam:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Cześć wam :multi: Jutro mam klasówkę z biologii, nic nie umiem, więc dzisiaj nie odwiedzę waszych blożków :sad: Trzymajcie za mnie kciuki, muszę dostać 5 :razz: Pozdrawiam cieplutko! :multi: :) Quote
Pimpek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć wam :multi: Jutro mam klasówkę z biologii, nic nie umiem, więc dzisiaj nie odwiedzę waszych blożków :sad: Trzymajcie za mnie kciuki, muszę dostać 5 :razz: Pozdrawiam cieplutko! :multi: :) No to powodzenia !:multi: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć wam :multi: Jutro mam klasówkę z biologii, nic nie umiem, więc dzisiaj nie odwiedzę waszych blożków :sad: Trzymajcie za mnie kciuki, muszę dostać 5 :razz: Pozdrawiam cieplutko! :multi: :) Wow ja sie ciesze jak 3 dostane:evil_lol: Kciuki 3mam! Quote
olifka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Owieczątka:loveu::loveu:Tak się zastanawiam kiedy tu ostatnio byłam:oops: Zresztą jak we wszystkich galeriach. Powodzenia na klasówce! Nawiasem mówiąc... Nie cierpię grzybów :eviltong: [SIZE=2]Ostatnio uczyłam się do nich 3h a facet nie pytał...:angryy: I jutro oddaje klasówki... Nie chcę wiedzieć co dostałam:eviltong: Quote
Cheritka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć wam :multi: Jutro mam klasówkę z biologii, nic nie umiem, więc dzisiaj nie odwiedzę waszych blożków :sad: Trzymajcie za mnie kciuki, muszę dostać 5 :razz: Pozdrawiam cieplutko! :multi: :) Ok czekamy na tą 5, i trzymamy kciuki Quote
Czarna_Owieczka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Cześć! Poszło mi całkiem nieźle :razz: a muszę mieć 5 jak nie chce 3 na półrocze:watpliwy: Dziękuję za miłe słówka :multi: Pozdrawiamy! Quote
agaciaaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Też mamy taką zabawke, tylko żółtą ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 My mamy dwie różowe, o zawsze nam ginęły w ogrodzie :lol: Tak się zastanawiam, na święta lepiej kupić pudełko ciastek czy może zestaw piłek :lol: Quote
Paulina. Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 U mnie z biologią ok, gorzej z chemią, z której będe miała 3 :shake: Pozdrawiamy !! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ewa-racja :lol: Paulina-nienawidzę chemii :evil: Quote
eria Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tak się zastanawiam, na święta lepiej kupić pudełko ciastek czy może zestaw piłek :lol: zestaw piłek :multi::loveu:!!!! ale jeśli z allegro to unikaj sprzedawcy z którym miałam problemy- pamiętasz ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Pamiętam ;) Mam zamiar kupić coś w zoologu w mieście :) Quote
Cheritka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Pamiętam ;) Mam zamiar kupić coś w zoologu w mieście :) Ja już kupiłam na początku grudnia i mam z głowy :cool3: Quote
eria Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Pamiętam ;) Mam zamiar kupić coś w zoologu w mieście :) i jak ?masz coś? :diabloti: ja kupiłam ...kolejną piłkę, bo Kreon przedwczoraj zamordował nową:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Cześć wszystkim :multi: Jeszcze nic ciekawego nie znalazłam :/ Quote
Recommended Posts