Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dziękujemy! :multi: Nie wiem czy dzisiaj będą jakieś foty, pogoda brzydka, a domowe nie fajne :p Pozdrawiamy! Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ostatnio wyczułam że w miejscu gdzie jest słabizna, z prawej strony Blaki "coś" ma, w dotyku przypomina jakiś "guz" (?). Nie jest to malutkie, bo jak się go głaszcze to czuć górkę, ale nie jest znowu takie ogromne. Może ktoś wie co to może być? Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A nie dostał tam zastrzyku? albo kroplówki itp.,? Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Nie, ostatnie zastrzyki były w pupke i kark, miesiąc temu. Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 w pupke... to blisko słabizny. Byś może zebrało się tam powietrze i powstał guzek. A guzek twardy? Bo jeśli to powietrzny to można prosto "usunąć" Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dosyć twardy, w tym tygodniu chcę pojechać z nim do weterynarza, bo trzeba by go jeszcze zaszczepić. Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Może to też tłuszczak lub włókniak, przy okazji zastrzyków wypytaj weta :) Quote
Cheritka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Koniecznie pokaż to komuś kto się zna, nie czekaj.:mad: Quote
Iza. Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Może to po kleszczu ? oświećcie mnie co to jest słabizna bom głupia i nie wiem :-P Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Iza13']Może to po kleszczu ? oświećcie mnie co to jest słabizna bom głupia i nie wiem :-P Na pewno nie kleszcz, już chorował dwa razy po kleszczu, to teraz (zabezpieczony bardziej niż wcześniej) i regularne sprawdzanie futra. Słabizna na obrazku poniżej to "Slabina" Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zawsze lepiej pójść do weta i zapytać co to może być, po co sie denerwować :) Quote
eria Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 lepiej jechać niż się denerwowac, popieram ;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witamy:)Jak samopoczucie po weekendzie?Miłego dzionka! Quote
Czarna_Owieczka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Wszystko jest bez sensu :( Wszystko mi się wali na głowę, ucze się godzinami a potem ze stresu wszystkiego zapominam :( Z Blakim nikt nie pojechał do weta, "bo nie ma czasu, bo zmęczeni", od poniedziałku Cezar kuleje. Od zeszłego tygodnia wszystko mi się nie udaje, myślałam że będzie lepiej a jest co raz gorzej :( :( :( Quote
Marzena&Gusti Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Będzie dobrze,musi być dobrze:)Przesyłam dużo uścisków i buziaków!:) Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Owieczko ,trzymaj się dzielnie!! Wszystko się ułoży ;) Quote
Cheritka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Trzymamy kciuki i przesyłamy pozytywną energię . Dla poptrawienia humorku zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dziękuję wam, bardzo :calus: Quote
Marzena&Gusti Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mam nadzieję że już dzisiaj lepiej:)Milusiego dzionka! Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Tak, dzisiaj lepiej :) dziękujemy :) :) Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 miłego dzionka życzymy i czekamy na foteczki !! Quote
Dada Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cieszę się, ze juz lepiej. Zawsze jednak warto wsiąść w autobus i do weta zajechać, bo nigdy nie wiadomo.. Miłego dnia! :lol: Quote
Cheritka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :multi::multi::multi: i widzisz nasza energia się przydała ;) Quote
Recommended Posts