Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim! :)
Dzisiaj pierwszy dzień wiosny :multi:
Przyszłam na chwilkę, bo zaraz idę piec psu ciacha :loveu:
Agathee, Cheritka, KaskaSz i despera dziękujemy Wam bardzo za miłe odwiedziny :D
Kasia tak to aronia, tak wygląda po długiej i mroźnej zimie :lol: nawet nie wiedziałam, ze jest piknik, ale w takim razie postaram się być :)
despera miło Cię znów widzieć ;)

Pozdrawiamy, życzymy miłego dnia :) a my zabieramy się za wypiekanie ciasteczek serowych i owsianych z jabłkiem :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Psy pilnują grilla w ogrodzie :grins:
U nas, generalnie ok, koniec roku szkolnego, więcej czasu dla siebie :loveu: jest w końcu ciepło (28 stopnie -mmmm).
W nocy była jakaś straszna burza, grzmiało, błyskało i spać mi nie dało, Blaki natomiast aż chrapał tak mu fajnie było :lol: W czerwcu wybieramy się na piknik agility - podziwiać :razz:
Ogólnie fajnie bo mam cztery dni wolnego, przeraża mnie próbna matura z matematyki we wtorek :o
Poza tym w reserved jest wspaniała marynarska kolekcja i aż mnie nosi :evil_lol: nie łatwo być zakupoholiczką - na dodatek bezrobotną :lol:
Planów na wakacje nie mamy, siedzimy chyba na dupie, czego bardzo żałuję bo strasznie chciałam w tym roku gdzieś pojechać :sad:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Na reszcie się odezwałaś :p Nieładnie tak zaniedbywać galerię:mad:

na dogo bywałam ostatnio nie raz :razz: tylko ciężko mi było na fotoblogi iść :lol: myślę sobie, co ja się tu będę pokazywać, nie kwapi mi się robić psu zdjęć, to mnie tylko skrzyczą za brak fotek :evil_lol:
niebawem może i nadrobie to nieróbstwo :lol: musze tylko kupić nowe akumulatory, bo aktualne to już styrane są :grins:

• 2 weeks later...
Posted

Kwiaty, kwiatki, kwiatecki.... Sliczne... Ale my chcemy ogladac tego glownego Narcyza w galerii :evil_lol: Ale juz!

Czesc buraku :calus:

p.s. Ja tez ostatnio juz fotek zadnych psom nie robie :D Za cholere mi sie nie chce :p

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kwiaty, kwiatki, kwiatecki.... Sliczne... Ale my chcemy ogladac tego glownego Narcyza w galerii :evil_lol: Ale juz!

Czesc buraku :calus:

p.s. Ja tez ostatnio juz fotek zadnych psom nie robie :D Za cholere mi sie nie chce :p

siema arbuzie :grins:
mi się również nie chce, poza tym wczoraj był jeden dzień od 3 tygodni kiedy usiadłam, no i dzisiejszy poranek ;) mam przygotowania do festivalu tańca i work work work work. A kiedy mam chwilę, to wolę czas spożytkować na jakieś inne zajęcia ;) ja miewam raz na jakiś czas coś takiego że przychodze tu i się zaczynam aktywnie udzielać, później nagle mi sie odechciewa i mam zastój na fotoblogu :P tak to bywa :lol:

xoxo :calus:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
siema arbuzie :grins:
mi się również nie chce, poza tym wczoraj był jeden dzień od 3 tygodni kiedy usiadłam, no i dzisiejszy poranek ;) mam przygotowania do festivalu tańca i work work work work. A kiedy mam chwilę, to wolę czas spożytkować na jakieś inne zajęcia ;) ja miewam raz na jakiś czas coś takiego że przychodze tu i się zaczynam aktywnie udzielać, później nagle mi sie odechciewa i mam zastój na fotoblogu :P tak to bywa :lol:

xoxo :calus:

jakiego, jakiego? :diabloti: