Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej ;)
Niedługo wyjeżdżam, w góry tancovat :loveu:
Ale to dopiero za ponad dwa tygodnie ;) Aparat dalej ma niejaki problem z sobą i będę musiała oddać do naprawy :/ Poza tym jest fajna pogoda - zmienna ;) czasem jest trochę nudno, ale poza tym wypoczywa się dobrze :) :)

Posted

Hej moi mili :razz:
Aparat powoli kaputen, problem w tym, że nie wiem gdzie jest gwarancja :/
Za czasów kiedy kupowałam ten sprzęcior (jakoś ok roku temu) to wydałam moje cięzko odkładane pieniądze (nastolatki maja wyle wydatków :shake:) i jak nie oddam do naprawy, a się dziad padnie to co ja biedna poczne o.O

Psy mają się dobrze. Cezar czysty i pachnący, Blaki jeszcze cieszy się swym zapachem, ale nie długo zamierzam go wykapac i wystrzyc.

Pozdrawiamy :multi:

Posted

Witam porannie-deszczowo ;)
Wybaczcie mi moją mała nieobecność, ale od kilku dni nie działało mi dogo o.O
Aparat się naprawia.
Moje wydatki ? jest trochę tego, ja choruje na zakupoholizm - co wiele wyjaśnia :oops:

Posted

Kurczę, nie wiem co się stało, chyba wywaliło Was z mojej subskrypcji, no w każdym razie dawno mnie nie było tutaj :oops:

http://i29.tinypic.com/mayt1v.jpg ekstra zdjęcie, jeszcze gdyby pyszczek Blakiego był bardziej na środku kadru to byłoby zupełnie pięknie!:loveu:

A jaki masz aparat?
Ja się dzielnie broniłam, że nie lubię fotografii w sensie robienia fot (no bo się nie znam jak na razie ni w ząb) ale ostatnio się przełamuję, zwłaszcza, że mam wolną kasę... :lol:

Posted

Kodak ZD 710 ;)
Ja lubię robić zdjęcia, kiedyś chciałam nawet iść na profil fotograficzny do lo - ale ciesze się, że jestem na biol.chem.
Fotografia jest spoko, ale tylko w wolnym czasie ;) jak dla mnie oczywiście :)
Wygrzebane z otchłani folderów:

Posted

Moi drodzy :razz:
29.07 - 9.08 wyjeżdżam do Zakopanego :multi:
Galeria już od jakiegoś czasu świeci pustkami i porządnie się kurzy. Teraz z braku aparatu i mojej nieobecności, pewnie przesunie się w głąb stron dogomanii :lol:
Kiedy aparat zostanie ocalony, z pewnością pustki zamienię na psie zdjęcia ;)
Miłego dalszego wakacjowania, całuję i ściskam :calus:

Ania z czworonogami :)

Posted

Miłego wypoczynku. Skoro nie masz aparatu to nie będziesz w Zakopanem robiła zdjęć? Szkoda... Będę zaglądała, choć pewnie nic nie napiszę. :)
Pzdr.