Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
agaciaaa - fajna, fajna, a wiesz ile taka łapeczka przynosi błota po deszczu :lol:

Wyobrażam sobie :razz: i te kulki ze śniegu zimą :lol:

Świetne foty! :loveu:

Posted

agacia-nie wspominaj o kulach śniegowych, już niedługo zima, nie dość że są kule to czasem jeszcze piach na stopkach, pies się zimą rudy robi i w ogóle ble :lol:
bzikowa-jeśli przez zimę i wiosnę, socjalizacja przejdzie pomyślnie, to myślę że tak ;)
helga-dzięki :) :)

Posted

zimy nie bedzie i tego się trzymajmy :diabloti: żółw znajomej nie spi i wcina tyle że ona nie nadąża z kupowaniem sałaty, a powinien od 2 miesięcy spać - zimy nie będzie :loveu:

śliczne lusterkowe agilitowe fotki!

Posted

Cześć :)
Tłumy tu mamy, że szok :lol:

Kinguska napisał(a):
Cudne zjdecia.. :cool3:

Dziękujemy :loveu:

Blaki znowu ma coś z łapką. Dzisiaj cały dzień przespał i lizał łapę, oglądałam ją z każdej strony, nie udało mi się nic wykryć, ale ma tyle sierści że mogłam coś pominąć.
Aktualnie śpi na posłaniu z moją skarpetką na łapie.

Posted

Cześć łOwce :cool3:

zdjęcia widziałam :cool3:
Życzę Blakusiowi zdrówka, niech mu się łapka szybciutko goi :loveu:

A powiedz Ania jak tam u Ciebie w szkole ? Ciężko ? ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Cześć łOwce :cool3:

zdjęcia widziałam :cool3:
Życzę Blakusiowi zdrówka, niech mu się łapka szybciutko goi :loveu:

A powiedz Ania jak tam u Ciebie w szkole ? Ciężko ? ;)

Cześć ;)

:loveu:

W szkole, ciężko trochę, ale jakoś idzie. Matma jest okropna, ale jej to nigdy nie lubiłam. Na fizyce się strasznie nudzę - tez nie moje klimaty. Z bioli trochę ciśnie, ale ten przedmiot uwielbiam :loveu: chemia, luz. Reszta jakoś to będzie. W tym tygodniu mam musztrę z PO, eh :shake:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):

W szkole, ciężko trochę, ale jakoś idzie. Matma jest okropna, ale jej to nigdy nie lubiłam. Na fizyce się strasznie nudzę - tez nie moje klimaty. Z bioli trochę ciśnie, ale ten przedmiot uwielbiam :loveu: chemia, luz. Reszta jakoś to będzie. W tym tygodniu mam musztrę z PO, eh :shake:

U mnie właśnie z chemia strasznie jest, nie daje sobie rady :roll: Na fizie tez nie łatwo, ale za to własnie z matma nie mam problemów ;)
Czego Ty narzekasz, PO jest super :loveu::loveu: Uwielbiam musztrę, serio :cool3:

Posted

Moja Fama lize łapy na tle stresowym naprzykład
kiedys chodziła na treningi co weekend ale potem byla zima i nie chodzila wogle to lizala łapy;)

Posted

Iza. napisał(a):
U mnie właśnie z chemia strasznie jest, nie daje sobie rady :roll: Na fizie tez nie łatwo, ale za to własnie z matma nie mam problemów ;)
Czego Ty narzekasz, PO jest super :loveu::loveu: Uwielbiam musztrę, serio :cool3:

Nie mówmy o szkole :lol: ale ten tydzień fajnie się zapowiada, dzisiaj mam tylko 3 l3kcje, po 30 minut, jutro mam wolne (Dzień Edukacji Narodowej), środa i czwartek normalnie, a piatek mamy jakieś wyście :p

Ewa3 napisał(a):
Moja Fama lize łapy na tle stresowym naprzykład
kiedys chodziła na treningi co weekend ale potem byla zima i nie chodzila wogle to lizala łapy;)

Może i masz racje :razz:
Tęskni psiaczek za treningami :oops:

Posted

Heyy przepraszamy za nieobecnośc...:oops: bedziemy wpadac czesciej i odswiezamy Dzekusiowa galerie;) zapraszam

Ps. są 2pudelki do adopcji brazowy i czarny. Może są jacyś chetni

Posted

Cześć
Atka, jak znajdę link to wejdę do wątku :-(
Anita- dzięki, z łapką już chyba ok ;)

Dzisiaj będzie kompanie psa :cool3: będzie puszysty i czyściuteńki :loveu:
Co myślicie o wygoleniu włosów na uszach Blakiego? :razz:

TU są fajnie zrobione pudelki