Izabela124. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 HEjos Wsio nadrobiłam, ale ty masz talent do robienia fotek, pozdrawiam Quote
Aaliyah1981 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10788912 czy te oczy moga klamac - chyba nie ...oj prawdziwy lord z niego :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Hej :) Dzięki :D Pojechałam dzisiaj do miasta w celu kupienia kilku rzeczy do szkoły, a wróciłam z obrożą :lol: Muscat, taśma, zielony z naszytym paskiem :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [CENTER]Cześć Zaczęła się szkoła, więc na forum będę bardzo rzadko. Pozdrawiamy ! [/CENTER] Quote
Bzikowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hej :multi::loveu: Jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego ale zrobię to :lol: Widziałam piłeczkowe fotki - super! :bigcool: Jak tam Wasze agility? Może jakieś fotki, filmiki? Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cześć :) Wstaw jakieś fotki w wolnej chwili! :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Cześć :multi: Fot nowych nie mam. Znalazłam coś, miałam chyba kiedyś wstawić :lol: jakieś dziwne jest, ale dobra :lol: Quote
Olusia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Latający Blakuś superowy! :loveu: Pokażesz może nową obróżkę na modelu? ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Pamiętacie piłkę na sznurku Pozbawiłam ją sznurka, teraz jest piłką do memłania i fajna jest do rzucania bo się też odbija, co Blaki chyba bardziej woli, ciężej mu się łapie jak coś się toczy, bo często nie zdąży chwycić i leci na głowę, a jak się odbija to sam za nią podskakuje :) Na sznurek przyczepiłam miękką i lekką piłeczkę. Coś takiego Blakiemu zamiana chyba się spodobała :cool3: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ale pokombinowałas z piłkami ;) obróżka super!!!!! :) Quote
Czarna_Owieczka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzięki :) Wczoraj w ogóle naszło mnie na robótki ręczne, piłkami się zajęłam, szelki przerobiłam na guardy :razz: Quote
Bzikowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratuluję inwencji :evil_lol: Ja dostaję od takich rzeczy fioła... Ostatnio robiłam piłki na sznurku dla białasa bo nigdzie nie ma odpowiedniej miękkości, wielkości itd. Na samą myśl o przebijaniu tych piłek (nożyczkami :evil_lol:) słabo mi się robi :evil_lol: A obróżka fajowa, ja się w piątek wybieram na zoomarket... mój biedny portfel... auć... :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzięki :razz: A ja dzisiaj przechodziłam koło zoologa i....nie weszłam :cool3: robię postępy, chociaż dwa razy prawie tam wlazłam, raz przechodząc obok, a drugi raz byłam już pod samym wejściem :lol: Filmik na którym jest pokazane jak pies pije wodę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10805079#post10805079 :cool3: Quote
Cheritka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zdjęć mało :roll: ale chyba za to dużo zajęć ??? Quote
Czarna_Owieczka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Cześć :) Oj mało, mało bo i akumulatorki są rozładowane i czasu nie mam. Za to że mało czasu ostatnio dla Blakiego miałam, kupiłam mu dzisiaj nową zabawkę, a jaka była radość :love: dawno się tak nie cieszył na widok zabawki, czerwony hantelek (Blaki lubi hantelki, miał kiedyś jednego, zawsze z nim szalał :razz: ale się zużył (tzn. najpierw były dziury, a później był już w częścich)). Chciałam mu kupić kurę (lateksowy kogut) ale stwierdziłam że najwyżej zamówie kiedys w internecie, bo w zoologu był za bodajże 30 zł, a w internecie jest za niecałe 10 zł :shake: i na dodatek w zoologach nie ma odpowiedniego rozmiaru, bo albo jest za duża albo za mała :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 W końcu dogomania mnie wpuściła (serwer chyba padł :hmmmm:) Zdjęcia robione aparatem, którym kiedyś fociłam ;) Quote
eria Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ostatnia fotka super !!! :cool3::loveu: łoś też lubi hantelki , hantelek to była jego pierwsza zabawka jaką mu kupiłam .Po wizycie u fryzjera , bo tak mu się spodobał hantelek psiaków fryzjerki że musiałam....:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dzięki :) hantelki faaaajne są 8) Quote
Recommended Posts