Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :multi::loveu:
Jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego ale zrobię to :lol:
Widziałam piłeczkowe fotki - super! :bigcool:

Jak tam Wasze agility? Może jakieś fotki, filmiki?

Posted

Pamiętacie piłkę na sznurku

Pozbawiłam ją sznurka, teraz jest piłką do memłania i fajna jest do rzucania bo się też odbija, co Blaki chyba bardziej woli, ciężej mu się łapie jak coś się toczy, bo często nie zdąży chwycić i leci na głowę, a jak się odbija to sam za nią podskakuje :)
Na sznurek przyczepiłam miękką i lekką piłeczkę.
Coś takiego

Blakiemu zamiana chyba się spodobała :cool3:

Posted

Gratuluję inwencji :evil_lol:
Ja dostaję od takich rzeczy fioła...
Ostatnio robiłam piłki na sznurku dla białasa bo nigdzie nie ma odpowiedniej miękkości, wielkości itd. Na samą myśl o przebijaniu tych piłek (nożyczkami :evil_lol:) słabo mi się robi :evil_lol:

A obróżka fajowa, ja się w piątek wybieram na zoomarket... mój biedny portfel... auć... :evil_lol:

Posted

Cześć :)
Oj mało, mało bo i akumulatorki są rozładowane i czasu nie mam.

Za to że mało czasu ostatnio dla Blakiego miałam, kupiłam mu dzisiaj nową zabawkę, a jaka była radość :love: dawno się tak nie cieszył na widok zabawki, czerwony hantelek (Blaki lubi hantelki, miał kiedyś jednego, zawsze z nim szalał :razz: ale się zużył (tzn. najpierw były dziury, a później był już w częścich)).

Chciałam mu kupić kurę (lateksowy kogut) ale stwierdziłam że najwyżej zamówie kiedys w internecie, bo w zoologu był za bodajże 30 zł, a w internecie jest za niecałe 10 zł :shake: i na dodatek w zoologach nie ma odpowiedniego rozmiaru, bo albo jest za duża albo za mała :roll:

Posted

ostatnia fotka super !!! :cool3::loveu:

łoś też lubi hantelki , hantelek to była jego pierwsza zabawka jaką mu kupiłam .Po wizycie u fryzjera , bo tak mu się spodobał hantelek psiaków fryzjerki że musiałam....:loveu: