Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo Blaki to ogrodnik :lol: Bardzo często ma przyczepione do sierści listki, patyczki, nasionka. Najgorsze są nasiona traw, trzeba skubać, ale takie już uroki owczej sierści :grins:

Zabawka, pluszak, jest o tyle fajna że jest różowa i przy naciśnięciu robi "miau" 8)

Dywanik, uwielbiaaam :D już od dłuższego czasu chciałam mieć taki, ten niestety jest małych rozmiarów ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć,
Blaki mi się zmienia, olewa mnie totalnie :placz:
Jeszcze niedawno tak super się mnie słuchał, byłam taka zadowolona z niego, a teraz :shake: Ważniejsze jest wszystko w koło co musi obwąchać :mdleje: Zdarza mu się tak fajnie współpracować :loveu:
Wczoraj bawiłam się z nim jego ulubioną zabawką, bardzo fajnie się nią bawił, a jak zrobiłam przerwę to się tylko wpatrywał kiedy mu rzucę i się jeszcze pobawimy, a dziś co, najpierw zaczął węszyć (:crazyeye:) później zachciało mu się nagle bawić, rzuciłam mu, a co on zrobił chwycił zakręcił się i poszedł sobie dalej węszyć :cool1:
Sterylka będzie jak nic :mad:

komórkowe

Posted

:placz:
Boże co ja dzisiaj przeżyłam, brama się sama otworzyła na podwórku (z kłódką, coś nie tak :shake:) idę zamknąć, słyszę Blakiego szczek, wydawało mi się że od strony domu, ja chwytam skrzydło bramy, a ten kudłacz biegnie ulicą do mnie.
Nigdy sam nie wybiegł na ulicę.
Jak dobrze, że nic mu się nie stało.
Co on wyrabia, to przechodzi ludzkie pojęcie :roll:

Mam piłkowe zdjęcia, jak zmniejszę to wrzucę.