Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania zdjecia agilitowe pewnie plinka ma:razz:
trzeba tylko prosic o ich przeslanie:lol:

Ja tez sie bardzo ciesze ze Blaki dołaczyl do naszgo grona:multi:
wogle madry z nigo chłopczyk.
Nie trzeba było go uczyc hopki i tunelu:lol: sam odrazu to robił:loveu:

Posted

Ola, ja na nasze agility czekałam z 2 lata, w końcu się udało :multi: tyle że ja czekałam na zgodę ;)

Ewa, :multi:
muszę tylko nazbierać na sterylkę, pies ma się skupiać na mnie....nie na cieczkach :lol: :roll: może jak sama uzbieram, to nie będę miała problemów z namawianiem :evil_lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Cześć!
Dziękujemy :multi:
Cheritka, ten kwiatek (w chwili obecnej nie pamiętam jak się nazywa) jest bardzo fajny w dotyku, jak wysuszony, mimo że rośnie :lol:

:lol:

U nas się mówi ;
suchotnik :cool3:,
i kiedyś się go przez całą zimę trzymało w wazonie,
teraz są już inne kwiaty :lol:

Posted

Wreszcie mogę powiedzieć...chodzimy na agility ! :multi:
Teraz muszę namówić rodziców na sterylkę :lol:

mam, nadzieje, ze sie kiedys na placu spotkamy :razz: ale to juz po kastracjach :diabloti:
mi sie w koncu udalo namowic :razz: tylko musze jeszcze z wetem pogadac, a u jakiego jak cos bedzie ciela Blakiego? :diabloti:

Posted

Ewa, Oj przyda się przyda :lol:

Cheritka, Też jakiś suchy-coś, ale na prawdę zapomniałam nazwę

Akodirka, Ja jak na razie zastanawiam się jak nazbierać kasę i namówić rodziców, tzn. muszę chyba tylko tatę namówić :shake: później może popytam, nie wiem na razie się nie zastanawiałam. W chwili obcnej mam odłożone 30 zł (zrezygnowałam z kupna nowej obroży :lol:)

Posted

Akodirka, Ja jak na razie zastanawiam się jak nazbierać kasę i namówić rodziców, tzn. muszę chyba tylko tatę namówić :shake: później może popytam, nie wiem na razie się nie zastanawiałam. W chwili obcnej mam odłożone 30 zł (zrezygnowałam z kupna nowej obroży :lol:)

A daleko masz do urodzin? Bo do swiat to troche daleko :razz: . Hehe, ja to od swiat i urodzin trzymam kase (dziwie sie, ze jej jeszcze nie wydałam :cool3:) na zabieg :razz:

Posted

Ania dobry poczatek:lol: W TOZie sa znizki na sterylki:razz:a z tata to zawsze najgorzej jesli chodzi o sterylki:shake: trzymam kciuki!
akodirka:crazyeye:podziwiam ze nie wydałas tego wczesniej:evil_lol:

Posted

Jajka mu na nic są potrzebne :diabloti: Pudelek nie rodowodowy więc nie hodowlany.
Za każdym razem jak pieseczek kwiatki w ogródku podlewa mówię żeby wyciąć :evilbat: Musze to chyba wypróbować jeszcze z samochodem, tata nie lubi jak aniołek na koła leje :evil_lol:

Blaki poranny, o 7:16 :cool3:

Posted

Ale tu nudą wieje i nikt fotek nie chce :sad:
Niech już będą, może się ktoś zjawi :lol: zdjęcia dzisiejsze :razz:
-mój bonsaiec [nie zwracaicie uwagi na odstające druty, bo do wyginam :lol:]

-to mam codziennie rano

-w ogrodzie :cool3: