akodirka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Własnie, dawaj wiecej fotek :diabloti: A co do bonsai o ktorym pisalas na forum klubowym - ja juz usmiercilam jednego, a drugi jest w stanie krytycznym :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Nie mam psich fotek :lol: :oops: Mój jeden bonsai dopiero puszcza korzonki, a drugi jest na etapie wyginania :lol: Kupiłam Blakiemu nową piłkę :grins: Quote
akodirka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja dostałam jednego 9cio letniego i kilka miesiecy tylko u mnie pozyl, bo zapomnialam go nawodnic a pozniej jeszcze jakies badziewie go zaatakowało i przegrałam walke :placz:. A ten co teraz mam tez ma ok tylu lat i jest u mnie rok, ale mi sie na sloncu spiekł i nie wiem, czy odzyje.... Pataszek :razz: o wlasnie, Blaki nie gania ptaków, co mu po trwie chodza? Quote
Czarna_Owieczka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 :cool3: Moje to młodziki :evil_lol: ale co tam :lol: Jak jakieś ptaszyska po trawniku zasuwają, to czasem je przegoni :lol: Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 http://i36.tinypic.com/9ghdfc.jpg :loveu: http://i36.tinypic.com/adov87.jpg Też mamy taką :cool3: Z doświadczenia radze - uważaj na sznurek u mnie kilka minut wystarczyło, żeby sucz go poszatkowała :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Cześć ! :) Kupiłam dzisiaj smycz :razz: czarną, szer. 1 cm, max. dł. 240 cm ;) oraz upiekłam jabłecznik :grins: [wrzuciłabym zdjęcie, ale komórka się buntuje :evil:] Zabawę piłeczką ograniczam, żeby mu się nie znudziła ;) Quote
akodirka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć ! :) Kupiłam dzisiaj smycz :razz: czarną, szer. 1 cm, max. dł. 240 cm ;) oraz upiekłam jabłecznik :grins: [wrzuciłabym zdjęcie, ale komórka się buntuje :evil:] Zabawę piłeczką ograniczam, żeby mu się nie znudziła ;) Tasiemkowaną czy skorzaną smyczke? :razz: Daj troche jabłecznika :diabloti: Uciekająca piłeczka nigdy sie nie znudzi :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 taśma :cool3: :eviltong: Mam nadzieję że się nie znudzi :p chociaż wydaje mi się że jest troszeczkę za duża :roll: ale ja się nie znam :lol: Quote
Iza. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ewa3 napisał(a):Iza ale Blaki to inny rozmiar:evil_lol: Oj tam troszeczkę :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 a lapie za pilke czy za sznurek?? jak nie chce za pilke to czyli ze mu nie pasi:eviltong: Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 moja piłka identyczna i dzielnie znosi już chyba od roku szarpaninę z olbrzymem :evil_lol: więc powinno być OK :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Raz łapie za piłkę, raz za sznurek :lol: na wystawie poszukam fajnych zabawek, bo moje ulubione zoologiczne przeszłam i nic innego nie znalazłam ;) ciacho Jestem trochę wściekła na siebie :roll: nie pytajcie ;) Quote
akodirka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://i33.tinypic.com/rkwsh1.jpg az chce sie zjesc :diabloti: Quote
PATIszon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka'] Kupiłam Blakiemu nową piłkę :grins: http://i36.tinypic.com/adov87.jpg Lomatko! Tozto twardziel dla maliniakow, on-ow i innych ast-ow, a nie dla delikatesa typu pudel! Nie dziwie sie, ze nie chce lapac. Zmien na gabczasta pileczke, taka na ktorej pies moglby zacisnac szczeke, a zacznie lapac na pewno. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Zmieniłam zdanie o tej piłce, jest bardzo fajna :D Super się nią rzuca, a jak dałam psu do zabawy, to dostał takiej głupawki, chwycił za piłeczkę (nie sznurek :grins:) i szalał po ogrodzie :cool3: Quote
Paulina. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 PATIszon napisał(a):Lomatko! Tozto twardziel dla maliniakow, on-ow i innych ast-ow, a nie dla delikatesa typu pudel!. Mój delikates typu buldożek oddałby życie za tą piłkę :diabloti: Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 u nas ta pilka to od roku największy zabawkowy hicior, pokroić by się za nią oba dały :loveu: Quote
PATIszon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No to macie ozdobki z wyjatkowo mocnym pyskiem..... Rozumiem, ze mozecie je na tej pilce uniesc do gory....:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Pewnego pięknego i słonecznego dnia...... Quote
Recommended Posts