Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Wiem że startuje :lol: mam już go dość po 3 latach :lol: i rok jak siedział przede mną w ławce Ja tez już nie chodzę, znaczy 2 dni nie chodziłam, a jutro mam ortodontę :roll: Będziemy trzymać i Ci kibicować :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 AJ będę kciuki trzymała u nóg hahha A rekoma fotki robiła Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 akodirka napisał(a):Juz sie dawno przyznalam :diabloti: Wlasnie Ewa, idziesz jutro do szkoly? bo ja z Anką chyba nie. Jak bede trzymac kciuki, to nie bede robic zdjec - wybieraj co chcesz :P Zobacze czy wstane:eviltong: To trzymaj przez ten czas kiedy nie bedzie robic zdjec;) Czarna_Owieczka napisał(a):Wiem że startuje :lol: mam już go dość po 3 latach :lol: i rok jak siedział przede mną w ławce Ja tez już nie chodzę, znaczy 2 dni nie chodziłam, a jutro mam ortodontę :roll: Będziemy trzymać i Ci kibicować :cool3: jej to Ty sie z nim uczylas:evil_lol: hehe niezle:eviltong: dzieki dzieki:multi: Ja kamere wezme;) wiec potrzebuje chetnej kamerzystki :cool3: bo sama bede zajeta moimi suczydlami;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ano uczyłam się :lol: Nie wiem czy było :oops: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Kiedyś był miś na huśtawce, ale huśtawkę mu zabrałam bo mi się nie komponowała :lol: Ja, pies i ...kolega którego już chyba znacie :lol: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ewa3 napisał(a): Ja kamere wezme;) wiec potrzebuje chetnej kamerzystki :cool3: bo sama bede zajeta moimi suczydlami;) Zglasza sie ochotniczka :razz: Blaki ma takie sliczniutkie oczka :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Mnie nie chcecie oglądać :eviltong: a kolega był wcześniej pokazywany :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Mnie nie chcecie oglądać :eviltong: a kolega był wcześniej pokazywany :cool3:Ja chcę ciebie obejrzec:eviltong: Ale mnie wcześniej u ciebie nie było:eviltong::diabloti: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja chcę ciebie obejrzec:eviltong: Ale mnie wcześniej u ciebie nie było:eviltong::diabloti: Ty to wszystkich jak leci chcesz ogladac :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja chcę ciebie obejrzec:eviltong: Ale mnie wcześniej u ciebie nie było:eviltong::diabloti: Tu ja :p http://www.tella.fotka.pl A tu jest zdjęcie z kolegą :razz: http://www.blaki.blog.pl Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Tu ja :p http://www.tella.fotka.pl A tu jest zdjęcie z kolegą :razz: http://www.blaki.blog.pl I tak Cie strasznie mocno widac :eviltong: Nie wiem, czy dobrze pamietam, ze chcialas isc do fotograficznej klasy w 7 lo? Ale fajnie, Blaki ma sojego bloga :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Tak :loveu: Ino ma, ale nie mam co na nim pisać :lol: edit: Już lecę, zaraz się zaczyna "Teraz albo nigdy" :cool3: Dobranoc :calus: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Tak :loveu: Ino ma, ale nie mam co na nim pisać :lol: edit: Już lecę, zaraz się zaczyna "Teraz albo nigdy" :cool3: Dobranoc :calus: Tez, myslalam nad ta klasa :razz:. To stawiaj fotki. Branoc, ja tez sie zmywam, bo caly dzien tu siedze. :bye: Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Matko kochana, dziewczyny czyście powariowały ? :crazyeye: Aleście się rozpisały :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dzień Dobry :morning: Na miły początek dnia - kaktusy jaki zakurzony :lol: :grins: Quote
Ewa3 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 OO kaktusy:multi: lubie te roslinki;) szkoda tylko ze w moich rekach to nawet kaktus nie przezyje:roll: akodirka napisał(a):Zglasza sie ochotniczka :razz: Blaki ma takie sliczniutkie oczka :loveu: Aska przeciez chcialas aparat;) Zgadzam sie, Blaki wogle jest ladny;) wogle na zdjeciach wyglada troszke inaczej. Ja myslalam ze jest mniejszy, a to przeciez calkie spory piesek:lol: Mediumek;) skromny z niego piesek hehe tak jak Ania:eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Fajne kaktusy :) ale nagadałyście! :crazyeye: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Cześć :multi: Ewa - moje kwiatki przyzwyczaiły sie do suchego trybu życia :evil_lol: Całe 40 cm na karku :razz: Mam dużo zdjęć, a skąd? przecież mam aparat w komórce :loveu: :lol: Ale dodam je jak wrócę od ortodonty ;) Quote
akodirka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ewa3 napisał(a): Aska przeciez chcialas aparat;) Ja moge i aparatem i kamera jednoczesnie :evil_lol: Co do kaktusów to u mnie w pokoju sa zwiedle i pozasuszane :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A to kto :loveu: wybaczcie jakość, to tylko 2 pixele :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :loveu: Jestem z siebie dumna, nawet komórka udało mi się zrobić zdjęcie w ruchu :loveu: więcej dam później ;) Quote
akodirka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Blaki jest prześliczny :loveu: a przy Cezarze wydaje sie taki malutki :razz: Ceraz, tez sliczny staruszek :) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Wrzucam wam jeszcze zdjęcia z komórki. Mam już akumulatorki :multi: wieczorem będą foty Blakiego w ruchu :grins: artysta :grin: zabrali patyka :lol: artystycznie :grins: psie ucho Quote
Recommended Posts