Kavva Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wszystko już pogojone, mała ma się świetnie. W dalszym ciągu jest pełna życia i ma baaardzo dużo energii! Quote
buniaaga Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kavva napisał(a):Wszystko już pogojone, mała ma się świetnie. W dalszym ciągu jest pełna życia i ma baaardzo dużo energii! No to świetnie!Pozdrawiam Kawcię:) Quote
doris66 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kawa ma pozdrowienia od Dody - swojej siostry. Doda wyrosła na sporą, piaskową kudłatą panienkę ( z szaro - burej kuleczki ). Była w odwiedzinach u Moli@ ( w Królowym Moście ). Quote
Kavva Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) No kawa raczej spora nie jest ;] Waga zatrzymała się w okolicach 25kg. I całe szczęście. Chętnie bym zobaczył zdjęcia Dody, jak teraz wygląda;] Edited October 9, 2012 by Kavva Quote
buniaaga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jak się Kawcia miewa? Taka była malutka,słodziutka:) [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy51/693473/1335144/previews/45113692_obraz_481.jpg[/IMG] Quote
doris66 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 To aktualne jej zdjęcie? Fajna, prawie jak labek. A jest grzeczna? Zasługuje na prezent od mikołaja? Quote
Kavva Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Bardzo aktualne bo sprzed kilku godzin. Jest bardzo grzeczna i słodka. Na zdjęciu głowa wyszła duża ;] Labka słabo raczej przypomina bo jest szczupła bardzo. Quote
Kavva Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Kawa szaleje po kąpieli ;] [video=youtube_share;k_wlyZzhgs8]http://youtu.be/k_wlyZzhgs8[/video] Quote
doris66 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Kavva zostałaś wywołana w moich myślach. Wczoraj wracajac z pracy rozmyślałam o tej psiej rodzince. Bo pora roku mi sie skojarzyła ( o tej porze Liza została zabrana przez nas z miejsca, gdzie urodziła Kave i pozostałe szczeniaki). Pomyślałam , mój Boże co to by było gdyby one tam zostały.....Jaki byłby ich los dzisiaj......? Miałam odnaleźć zakurzony watek i zapytać co tam słychać u Kavy. a tu prosze taka niespodzianka, bardzo dziękuje za wieści o panience. Śliczna z niej gwiazdeczka, rozkoszna. Quote
Recommended Posts