Kavva Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 A i tak Kawa najładniejsza... :D Bestia zjadła nam wczoraj 2 książki po 200 stron. Widocznie strasznie się nudziła... :/ Quote
joi Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Kavva napisał(a):A i tak Kawa najładniejsza... :D Bestia zjadła nam wczoraj 2 książki po 200 stron. Widocznie strasznie się nudziła... :/ Ideał piękna i wykształcona :evil_lol: Quote
doris66 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Uczyć się chciała po prostu, ot i cały kłopot. Quote
Kavva Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Dwudniowy wypad n mazury z pieskiem zaowocował zabawami w wodzie ;] Kawusia jeszcze czuje się w niej trochę niepewnie, ale świetnie sobie radzi :lol: A tu Kawusia przybija piątkę swojej pani :D Edited April 30, 2012 by Kavva Quote
doris66 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Tak fajna z niej sunia. Odwazna, zabawna , bardzo ładna. Dzięki wam ma dom jak marzenie. A miałąabyć bezdomnym kundlem , pewnie zdziczałym. Dzięki ludziom dobrego serca tak sie nie stało. Pozdrawiam opiekunów Kawy i ja samą. Quote
Kavva Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Odważna to ona nie jest ;p nic a nic. Boi się odkurzacza, suszarek na pranie (jak się ją niesie) i tym podobnych rzeczy. Za rowerem biega, ale nie wiem jak długo wytrzyma bo jeździłem tylko naokoło domu. Samochodów niestety się nie boi. W ogóle nie zwraca na nie uwagi. Quote
doris66 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ale wyrosła. Jaką ma błyszcząca , piekną sierść i te uchole w sam raz do czochrania. Cudowności. Quote
Kavva Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) A jak tam pozostałe siostry? Bardzo jestem ciekaw co z nich powyrastało... Edited June 5, 2012 by Kavva Quote
Kavva Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 No cioteczki. Stało się... Mała dojrzała ;] Przyszła pierwsza cieczka. Czas myśleć o sterylizacji małej. Czy ktoś może coś doradzić lub może pomóc w załatwieniu bezpłatnego zabiegu? Quote
doris66 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 O jejku jakie Kawcia ma sliczne majteczki. Nie zdejmuje ich zębami? Co do sterylki to chyba nic nie trzeba załatwiać, bo na ul. Zielonogórskiej robią bezpłatne sterylki pańskim suczkom, wystarczy tylko zapisać się w kolejkę. Ja wprawdzie nie jestem z Białegostoku ale tak słyszałam od miejscowych ciotek. Zreszta może ktoś z białostockich dogomaniaków sam sie wypowie, bo ja mogę wszystkiego nie wiedzieć. Kawa wyrosła bardzo ale z labka to ma juz tylko kolor, co nie przeszkadza jej błyszczeć urodą. Ładna jest. Pytałaś wcześniej o jej rodzeństwo. Ja mam inf. tylko o Dodzie jednej z sióstr Kawy. Doda jest inna niż Kawa, mniejsza i kudłata, no i niestety ale jest powaznie chora. Cierpi na niewydolność trzustki, do końca zycia bedzie musiała byc na specjalnej diecie i trzeba jej podawać leki. Ale jej państwo nie robia z tego problemu. Kochaj ją taką jaka jest, nie zamierzaja z powodu jej choroby rezygnować z adopcji. O Fibi - trzeciej ślicznotce może wie coś Moli@. Quote
zuanna Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Był jeszcze drugi punkt bezpłatnych sterylek - na Scaleniowej. Musisz jednak dopytać czy to jest aktualne. Quote
Kavva Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Nic nie ściąga. Ogólnie jest bardzo grzeczna. Ostatnio już trochę przytyła. Do tej pory wyglądała strasznie szczupło. Chyba jeszcze rosła to nie miała kiedy przybrać na wadze ;]. Codziennie podziwiamy jak nam śliczna sunia wyrosła ;] A jej mordka jest przesłodka. Jeździ z nami na wyjazdy, kąpie się, pływa łudką, uwielbia towarzystwo. Nie jest agresywna do innych psów. Ostatnio dała nam hopa z pomostu do wody na główkę... cała się pod wodą schowała ;] Quote
buniaaga Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Kawcia jest świetna i ma fajne majteczki!pozdrawiam! Zapraszam serdecznie na bazarek dla Łezki biżuteria cz.2!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post19286832 Quote
Kavva Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Kolejny udany wspólny długi weekend :) Ach ta mamuśka :D Quote
Pipi Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-9PQytMHhW4M/T_nmuu-YQ2I/AAAAAAAADS0/UzKHLHTvfDk/s912/P1230235.JPG Obie jestescie bardzo ładne. Kawa wyrosła na super labka. Ciesze sie, ze nie sprawia problemow, ze jest łagodna i grzeczna. Jaki pan, taki pies. Quote
doris66 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Drodzy Państwo Kawy - nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę. Takich opiekunów zyczę każdemu pieskowi. Dziekuję serdecznie za informacje o suńce. Quote
Kavva Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='buniaaga']obie dziewczyny bardzo fajne:) pozdrawiam![/QUOTE] Wiem bo sam obie wybierałem ;] Quote
Kavva Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jesteśmy umówieni na sterylizację na 21 września. I wszystko ok gdyby nie to że mała ma urojoną ciąże i leci jej mleko... ale już się tym zajęliśmy Quote
buniaaga Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Trzymam kciuki za sterylizację Kawki! Quote
doris66 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 No proszę jaka z niej dobra matka bylaby. Nawet ciażę sobie wymyśliła. Paskudna sprawa, moja suczka miałą raz w zyciu ciaże urojoną. Myślałąm, ze oszaleję od jej zachowania. Quote
Recommended Posts