Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co piszesz Halinko, to Liza jest absolutnie wyjątkową, przekochaną sunią. Kogo ona teraz będzie nosić? Może Pani Zofia chciałaby tez kota? Tyle ich mamy do adopcji, ze tylko wybierać.

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doris66 napisał(a):
Z tego co piszesz Halinko, to Liza jest absolutnie wyjątkową, przekochaną sunią. Kogo ona teraz będzie nosić? Może Pani Zofia chciałaby tez kota? Tyle ich mamy do adopcji, ze tylko wybierać.

Szybko wypluj to słowo „nosić”, przed Lizą kolejne wyzwanie – w domu są śliczne kanarki
Dobrze, że to mądra i pojętna panienka i szybko uczy się, akceptuje zwierzęta i zasady panujące w domu

Posted

Wiadomości z domku :multi:
Bardzo dziękujemy! :lol:

"Witam serdecznie.
Liza przyzwyczaja się do nowego domu, w nocy spała spokojnie, zostawiłam jej w przedpokoju światło, żeby się nie zlękła, jeśli się obudzi.
Kiedy Pani wyszła - rozpłakała się, ale bawiłyśmy się z nią cały wieczór i uspokoiła się. Wyszłyśmy na długi spacer, była przejęta i poznawała nową okolicę.
Jest ciekawa wszystkiego, lubi oglądać mieszkanie w lustrze i sama też się przegląda - typowa kobieta...
Nadałyśmy jej nowe imię, będzie się nazywać Beza, bo jest słodka, a imię w dźwięku jest podobne do Lizy.
Pozdrawiam serdecznie, Zofia"

Posted

Fajnie. Ale mnie nerwy odpuszczą jednak dopiero, jak Pani Zafia napisze, ze Liza nie płacze juz za Halinką tylko za nią. Tez czekam na zdjęcia.

Posted

doris66 napisał(a):

Moglam powiedziec p.Zofii,ze jak wezmie Lize,to kota dostanie gratis:lol:
Tak zachecalam ludzi na festynie jak bylysmy z psami.Pies gratis w pakiecie z kotem;)bo kociny tez mamy.

Posted

Witam

też jestem ciekawa panienek, niestety trzeba poczekać, bo brak aparatów cyfrowych. Z tego co wiem to małe miewają się dobrze. Ja, jestem z czasem na bakier jak się coś zmieni to zajadę na kawę do panienek ;)

Posted

Własnie odebrałam fantastycznego maila :multi:

Dora waży już 10 kg i przeszła ostatnie szczepienia, w tym również od wścieklizny. Cały czas chce się bawić i jest niesamowita.

Posted

Witam

Przekazuję pozdrowienia od Pani Zofii i Lizy. Dziewczynka miewa się świetnie, za kanarkami już nie biega, lubi siedzieć przy klatce i na nie patrzeć. Ładnie adaptuje się w nowym domku, jest kochana…

Będę musiała dosłać dane o zabiegu sterylizacji, bo nie został wpisany do książeczki, ale załatwię to w połowie tygodnia.

Posted

Moli@ napisał(a):
Witam

Przekazuję pozdrowienia od Pani Zofii i Lizy. Dziewczynka miewa się świetnie, za kanarkami już nie biega, lubi siedzieć przy klatce i na nie patrzeć. Ładnie adaptuje się w nowym domku, jest kochana…

Będę musiała dosłać dane o zabiegu sterylizacji, bo nie został wpisany do książeczki, ale załatwię to w połowie tygodnia.

Dziękujemy również pozdrawiamy!!! Bardzo się cieszę że Lizunia ma się świetnie!

Posted

Dorota chyba już możesz spać spokojnie. Najnowsze wiadomości od Lizy/Bezy

Witam, przesyłam parę zdjęć Bezy, trudno ją sfotografować, bo jest żywa i ruchliwa. Bardzo przyzwyczaiła się do nas, wie już, że ma swój domek i chętnie biegnie ze spaceru do domu. Jest urocza i bardzo się lubimy.
Beza doskonale gra w piłkę, skacze wysoko i sama celnie rzuca piłeczkę do nas.
Teraz, w czasie tęgich mrozów chodzi w kamizelce, bo boję się, że się przeziębi.

Posted

Kochana siksa. W kamizelce chodzi hi..hi.. . Ale ma wspaniałe pańcie, że tak o nia dbają. Wiadomość o niej to najlepsza wiadomość od kilku dni. Bardzo sie ciesze. Podziękujcie Pani Zofii i jej córce ode mnie za to że pokochały Lizę. Jestem bardzo zadowolona, choć jeszcze chwile temu humor miałąm taki sobie.

Posted

Jak tak patrzę na Lizę-Bezę to widzę dorosłą Kawę ;] Tylko zmienić kolor i ident w ident będzie :p
Z Kawusi zrobił się ostatnio straszny pieszczoch. Wymaga od nas dużo uwagi. I do tego śpi z nami pod kołdrą :razz:. Jak zasypiamy to śpi na swoim foteliku, a gdy się budzimy to albo leży pomiędzy nami albo przy jednym z nas mocno wtulona :loveu:
Nawet nie wiadomo kiedy...